Måndish

Måndag idag och det är det som vanligt dags att berätta om helgen.. ah vi tar det strukturerat.

Fredag : Tjejmiddag hos Malin.. det bjöds på pasta och pastasås med god sallad. Pastasåsen var otroligt god mums.. och sen blev det glass med varma hallon, me like alot :) massa vin och cider på det och Anna och Malin slutar på A9, en aning fulla, eller i allafall jag.. det var väl trevligt där.. eftersom jag skulle ragga stolar till mina killkompisar fick jag sitta med en av ägarna och en av bartender och dricka champagne för 700 spänn, kalla mig groggluder men jag gillade det.. Dom bjöd ju och varför tacka nej? när A9 stängde blev det efterfest eller vad man nu ska kalla det, jag och 5 grabbar som kollar på film, ja ni fattar säkert själv vad för sorts film :S och spelade tv-spel. 5.45 kände jag att jag fått nog och cyklade hem..

Lördag: Upp med tuppen, nästan iaf.. för att gå i stan med frida.. började med en mycket god frukost på sis and beans och sen köpte vi en massa cider till Amanda som "tack för att vi fick komma" köpte även mat som vi kunde äta då vi inte äter kräftor..blää..bara lukten av det.nä piii katten!!!
Hem sen för att vila upp sig för kommande kräftskiva.. men icke.. JAG KAN INTE SOVA MIDDAG!!
Det  var en trevlig kräftskiva men tyvärr kan jag inte festa fullt ut när jag ska upp och jobba dagen efter,...trist! Blev en tidig hemgång för mig.. bror min kom och hämtade mig kvart i tolv..

Söndag: Jobbade i Bara, sen körde jag hem till pappa för lite kvalitetstid.. alltid lika trevligt och där bjuds det alltid på god mat :) På kvällen blev det mys i Malmö med mr. P med lite grönskaker och dippa samt smoothie smaskens..shit vad det handlar om mat idag då.. aja matglad som man är..

Idag ska Annsie börja träna.. från och med idag till och med till jag åker ska jag träna alla dagar jag kan! det är ju trots allt bara 7 veckor det handlar om.

Dagens skratt ska ni få här.
http://www.youtube.com/watch?v=AYWN8-RQR-E du måste kolla!!

Ha en fin dag
/@nnsie

Fredish..

Idag är det fredag, som ni säkert redan vet!

Och Anna är bjuden på tjejmiddag, denna gången till Malin (Martinas syster) som precis fyllt 22.
och imorgon.. jag kan knappt tro det själv.. men det är sant..JAG ÄR LEDIG!!! åh vad det ska bli skönt..

Gick en stund i stan efter jobb och fyndade två tröjor och ett par helt vanliga svarta tights, och det sista till Malins present! Var gång jag shoppat ngt nytt i stan säger jag, så det var det sista innan jag åker. men som sagt så har jag väldigt dålig självdisciplin.. men det kan ju bara bli bättre haha :)

Och jag tycker det är så kul att läsa mina vänners bloggar nu när de börjat högskolan, och jag tycker ni är så flitiga och tack vare er får jag en liten längtan själv.. men när jag kommer uppta mina studier igen är frågan! 
JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN! Kanske skulle pluggat på annan ort då, så jag måste flytta? I don´t know..

Och vet ni? JAG HATAR DENNA STORMEN SOM RÅDER IDAG!! 
Nu, ska jag och mamma köra och storhandla..


 Haha det var tider det :)

Ha en skön helg 
/@nnsie

RSS 2.0