Nu kan jag pusta ut...eller?

Jahapp, Tisdag idag..septembers sista dag sen går vi till oktober..en mörk och tråkig månad. För att överleva för man hitta saker som gör dagarna roligare vilket kan vara ;

O Träning, det piggar alltid upp
O Fest ;) jag ska hänga på white minst två gånger i månaden
O Umgås med vännerna, kurra ihop oss och snacka med massa tända ljus
O och shoppa lite, man blir alltid glad att införskaffa sig något nytt,. Just nu vämtar jag på att skaffa mig en fin svart skinnjacka och mössa och vantar!
O och såkalrt Idol, jag bara smälter av Robin B´s ögon, dock är han lite ung kanske, men ögongodis kan man aldrig få för mycket av! 

Fick ett glädjande besked idag, nu kan jag vara lugn hoppas jag!

Helgen blir en vit helg (förhoppningsvis) och jag ska bara mysa =)

Nu ska jag pumpa mina däck på cyklen som ska ta mig till bror min, dags att passa Gizmo idag=)

Ha det underbart ladies and gent´s

/Annsie

                                             
                                                                  Det känns att vi går mot kallare och mörkare tider
Bilden är tagen i Småland när jag, Fia, Robin och Elias var där över påsk! Vackert!

Hips don´t lie

Varit och tränat et sjukt roligt pass idag, LatinAerobic heter det och adrenalinet bara pumpar när jag dansar och vickar på höfterna ;) Riktigt riktigt kul det kan jag varmt rekommendera på träningscentret =)

Annars har det varit skola idag.. först grupparbete, gjorde klart det skrftliga och sen gjorde datanörden (JAG) powerpoint presentation. Vi har muntlig redovisning på fredag och vår grupp ska berätta om självskadebeteende. Efter det var det föreläsning i aulan, första delen var så sååå intressant. En man och en kvinna som är sjuka i schizofreni som berättade om deras sjukdom, var nära att börja gråta, så berörd blev jag..Så duktiga dom var att kunna prata om sig själv och sin svåra sjukdom inför en fullsatt aula, det är väldigt unikt, speciellt eftersom schizofrena oftast är väldigt indragna i sig själv med autistiska drag. 
Andra delen var dock inte lika intressant, kunde varit då det handlade om brukarnas syn på psykiatrin men föreläsaren var så tråkig. 

mycket mer har inte hänt idag..imorgon blir det skolan men slutar redan 13.00 sköönt! 

Jag är lite sugen på sol och bad...dags för en resa snart? ;)   

/Annsie

Oj, vilken helg!

Haft en riktig festhelg med stort F!

fredagen började med förfest hos Tom, Fridas kollega på Hipp i Malmö spelade våghals och sanning eller konsekvens.

Roligast när Martina ringde Akka grillen och beställde pizza med ost, tomat, lok, apa, och rocculasallad..
Bara för att hon var tjej skulle dom fixa det till henne =)

Sen taxi till Buddha där det var nrj at the club mycket trevligt där var helt nyrenoverat, luktade tillochmed nymålat där. Tror det bestämt blir mitt nya favvoställe i Malmö, ledsen Slagt! Satt med gruppen Crossfire och snyltade champagne, bjuds det så är man inte svår! Kebab på vägen hem(sparade visst lite kebab i väskan, upptäckte jag dagen efter)  och sen sleepover hos Martina, det är numera ovanligt att jag sover i min egen säng efter utgång. (kan tolkas fel, men bör inte)

och igår hade jag och Martina en mysig romantisk middag då vi käkade potatisgratäng, pepparbiff, fetaostsallad och kall bernicesås, så sjukt gott.. och så drack vi lite rödvin till detta, märk här att jag drack RÖDVIN, för första gången. Sen blev det förfest i Oxie, hos mitt ex :S är ju som det är.. men allt var sig likt därhemma. Fick skjuts av snälla Widman till Buddha (igår igen)..träffade en hel del från Mallis vilket var trevligt och så mötte vi ju även pinglorna Frida och Kine =)
När White stängdes tog vi taxi :S till slagt, där vi "glömde" att betala.. vakterna tittade på oss när vi gick in men de varken frågade efter stämpel eller om vi betalt så glatt gick vi in och skakade rumpan.
 
Och idag är det söndagsångest...nä, inte av så allvarlig typ idag. Men som jag könner BÖR jag nog ta en helg utan en droppe alkohol nästa helg. Men vad ska man då hitta på? Tycker ju att det är så himla kul att komma ut, dricka gott, träffa massa härligt folk och skaka rumpan på dansgolvet!!
Har faktiskt varit duktig och pluggat idag, läst 6 kapitel, det ni!
och nu ska jag snart ta mig till affären. Har blivit ombedd att fixa mat idag, mamma och rickard hade massa ärenden att uträtta.

Nä, på med kläder nu då!

Ha det underbart..och förresten..Ska det vara, så ska det vara ordentligt!

/Annnssiiee

FREEEEDAAAG!

Idag är det fredag, vilket betyder att helgen är här, vilket i sin tur betyder FEST!
Ikväll blir det white, eller buddha eller vad man nu vill kalla det =)
 
Usch jag skolkade idag, jag var så trött och kunde inte koncentrera mig på vår 3, 5 timme lånag föreläsning så efter jag ritat rutor och färglagt ett halt A4 papper och räknat ut mian jobb timmar denna månaden lämnade jag skolan och åkte hem. Fick med mig två från klassen.. har jag dåligt inflytande på folk nu eller? :S innan bussen gick var det ju bara tvunget att följa vår fredagsritual som innebär en kanelsnäcka på pressbyrån.

nu ska jag snart jobba en sväng men först ska jag övertala min partyprinsessa att följa med ikväll :) verkar som jag lyckas!

oj oj..måste dra nu! ni får höra om kvällen imorgon om ni har tur!

Schizofreni

Är ett himla intressant ämne tycker jag,vet ni att det finns risk att man löper risk att få ett barn med schizofreni om man får influensan när man är gravid vid 5-6 månaden? Nu vet ni ..Fast det utvecklas isåfall tidigast när man är mellan 18-25 år, vet vem om man drabbas? usch nu blir jag lite hypokondriker här, Martina som smittat mig med sina idéér.  

Vi läser ju nu psykiatri i skolan och det är ju bara så intressant =) Ha de varit spännande att jobba inom när jag är färdig socionom =)

Igår var jag och tjejerna hos Josse och kollade idol, faktiskt jätte trevligt att träffa tjejerna så här och bara mysa och prata, och så klart skulle vi ju käka också, för det är väl det som vi är bäst på? Josse hade bakat en sjukt god äpplepaj som vi hade glass till , mumsigt!

Sovmorgon idag..började 12.30 men gick upp första gången runt 8.39 för jag tänkte plugga..läste två kapitel sen somnade jag om. Annars har jag träffat pojken som jag är kontaktperson med på bowlingen och snart är det dags för träning. Idag blir det step och styrka som innebär lite step-up och sen styrketräning =) Helbra pass

Inatt ska jag sova hos bror och passa Gizmo.
imorgon är jag ledig från skolan, men ska plugga på förmiddagen och sen jobba på dagis och sen blir det träning på kvällen tror jag!  

Nä, dags att hoppa i träningskläderna..see ya girls (and boys?) 



/Anna

Då börjar vi igen..

Har funderat ett tag på att börja skriva här i min lilla blogg igen och idag, nu denna måndagkväll hände det. Kände att eftersom både Josse och Frida frågade hur det gick med bloggen var det kanske dags då =)

Men vad vill ni läsa då? haha jag ör så tråkig och berättar vad jag gjort idag..

Vaknade hos bror min, bor där typ på halvtid nu eftersom jag är hundvakt åt hans lille Mops Gizmo när han jobbar natt.. sötaste jag sett på länge. Sov till ungefär 9 och gick upp och ser att min bror ligger och sover i soffan, ooopps vad taskigt att jag ockupperar hans säng när han jobbat hela natten.  men men, sen cyklade jag ner till stan och tog bussen till skolan. Började egentligen 12 men var där en stund innan eftersom jag skulle kopiera lite, dock ingen kopiator ledig så jag fick snällt vänta på att klockan skulle gå.
Började med psykitrin idag, intressant! Såg dock lite otäcka filmer om hur man gör (lägg mäårke till att det är nutid) med psykiskt sjuka människor i Afrika och USA inom vissa folkgrupper. I afrika skar dom upp huvudet och skrapade av en bit av hjärnbalken för då tog man bort det sjuka, trodde de. och sen lät man såret vara så huvudet växte aldrig ihopa ordentligt så de utsatta människorna fick bära hatt resten av livet för att skydda från solen. Och i USA visades folk med självskadebeteende och folk som "behandlade" andra psykiskt sjuka genom att börra ett håt i huvudet ca 5 cm.. riktigt otäckt.. slutade 18.15 och stannade kvar en stund för att kopiera. så  jag var hemma 10.30 ungefär, sen kan ni tänka er att jag inte gjort mycket mer..

Kom hem, ätit och myst med Gizmo som var här hemma då Bror var och handlade..

Tror att jag har planerat mitt liv ett par år framåt nu, men får se hur det blir av mina planer.. dom är så här..
- plugga fram till  16 jan
- ta ett studieuppehåll, och börja jobba och spara pengar
- åka iväg på en lång resa (Södra asien, eller Autralien)
- Komma hem, börja plugga igen har då 2, 5 år kvar.
- flytta hemifrån när jag har ett år kvar..börjar nog bli dags då va? 22 år då ju..hög tid att flytta..

men som sagt,, detta är bara planer.. får se hur det tar sig..
Den som lever får se, helt enkelt! Nu ska jag avsluta detta, men ska försöka skriva imorgon igen =) det var faktiskt skoj att skriva igen.

GIZMO

 Inte så bra bild, men här har vi den lilla skiten ;)

/Anna

RSS 2.0