Go Middag Gott Folk Och Saga Nova Folket

Heej Folket ida gör ja ett lite gäst spel här på anna´s blogg. Tänkte först klar gör en sak att hon brukar skriva att ja deckar stup i kvarten men så är inte fallet utan hon skriver bara så för hon tror hon e rolig:)
Tänkte dra i stora drag hur ja lärde känna anna...
Dom två trelleborgs tösern anna o martina råkade bo på samma hotell som oss nere på magaluf, SAGA NOVA.
Dom två trodde att dom tillhörde eliten på detta sunkiga hotell för dom hängde med folk som spela gitarr o trodde dom va allan men så va inte fallet.. I själva vaerket vill dom umgås med oss pågar men dom våga inte överge sitt så kallade gäng.. Men efter ett par gökar i kroppen fick vi dom på andra tankar hehe.. Men i slutet av veckan skulle dom vara roliga trodde om att försökte säga att dom va lebb hehe men detta fick ju rätt så säkra bevis på att dom inte va de den  sista natten..... Men efter resan har vi träffats en del o festa fast inte martina gillar en haha Hon e bara lite bitter haha....
Men en sak e säker att natt samtalen kommer fortsätta och att pelle kommmer aldrig vill lära er =)
Men på lördag är de ni som ska ligga o krypa sååå

Hoppas ni får en trevlig kväll med smörgårdstårtan hos martina..
Snällt vi är bjudna men men vi är väll för bittra

Tack för mej hej

J.

Jag må hon leva

Ett stort grattis till min vän Martina Rundqvist
då hon idag blir 20 år, äntligen =)

På lördag blir det "fede" fest @ her place och jag längtar
Martina är en otroligt fin vän, och vi kan varandra in och utantill
Har känt henne nu i cirkus 4 år, men det känns som mycket mer

Till min tvillingsjäl


A cirkle is round and has no end - that´s for how long you will be my friend




Martina , min vän
ps. Hon är singel ;)


Dagen före dagen D

When I grow up, I wanna be famous
I wanna be a star, i wanna be in movies
When I grow up, I wanna see the world
Drive nice cars, I wanna have boobies

Jag är på väg...

Imorgon blir min stjärna hela 20 år, fattar ni? FYRA FULLA HÄNDER!

Mina armar väger nog typ 50 kh styck.. jag har varit på boxning ikväll, och jag trodde att jag skulle dö. Men jag är här nu! SÅ lätt blir ni inte av med mig! Det var faktiskt skoj måste jag säga, men SHIT vad dålig kondition man har..nu ska den tränas upp. Anna satsar på 6-pack 25 januari.

Tycker ni att det är snyggt med magrutor på tjejer?


Oftast är det snyggt på killar..

Naw, vilken söt kille jag hittade
Riktigt najs kropp och monster gulligt leende.
Wanna be my boy?

/Annsie

yyyyiiiiihaaaa

I MADE IT! Det är likadant varje gång, hjärtat dunkar så att tröjan lyfter sig, och man känner att svetten börjar rinna i pannan då man loggar in på malmö högskolas hemsida för att kolla tentaresultatet, när man rullar ner på sidan för att leta upp sin kod vet man att det finns ingen återvändo, nu ska man få sin dom. 1129 = G Tack Gud okej, jag är inte religiös, jag har faktiskt bara mig själv att klappa på axeln för att jag är så duktig =) 4 poäng ifrån VG, kanske surt men huvudsaken är att jag har klarat kursen felfritt..jag vänder på steken och ser det som att jag var 14 poäng över gränsen för G...så ett stark G blir det då!

Helgen har varit otroligt lugn..med idol och mys med mina girlies i fredags, först en god pizza med Josse pellefisis =)
Lördags blev det ingen TA-cup då de hala vägarna hindrade oss, det blev istället pluggeliplugg! Och sen lite taco och mys med Martina, farligt när nvi har tråkigt. DÅ utsätter vi andra för terror med tjuvringning och sms bombning..
och igår blev en heldag som supporter åt våra grabbs. Roos och Sebbe spelade TA-cupen och förlorade inte en enda match. Och sen åkte vi in till malmö för att kolla på Robins hockeymatch (denna gång slapp jag få en puck på mig)

Konstigt nog blev det på sätt och vis hel dag med mitt ex också, då vi hamnade vid hans föräldrar på TA cupen och sen ville han också kolla hockeyn då vi har gemensamma kompisar. Men det gick bra får jag ju säga.. han har ny flickvän nu, och det känns okej. Anledningen till att han gjorde slut var att han ville leva och skulle absolut inte ha flickvän förrän han var 25, men man kan aldrig veta när nästa kommer. Vi är kompisar iaf...

Denna veckan innehåller plugg, skola och lite jobb.. sen till helgen smäller det!! Martinas 20 årsfest :D Då ska det firas..Martinas 20 år + min avklarade tenta!

Ha det bra allesammans
/Annsie - The stud

                                                   
                                                                                           Trogna supportrar (ovanför domaren)

Vattengympa

hahahaha när vi simmade våra längder blev det helt plötsligt vattengympa och vi hängde på =) Mysigt med tända ljus och det bjöds på frukt =) Efter 40 minuters vattengympa bubblade vi en stund i bubbelpoolen och snackade lite, eller jag snackade och Fia lyssnade..






Lonely, I´m so lonely
/AnnaMarikaMårtensson

Varför? Jag är är inte förvånad

Det var ju också typiskt... men vad trodde jag egentligen?

Har precis haft besök av moster och min kusin på fika, Nu är det plugga som gäller och sen blir det badhuset med FiaLisa =)

Hörs senare eller en annan dag!

Ps. dom har börjat sätta upp granarna i rondellerna nu, MYSIGT! och inte denna helgen , men nästa är det första advent!!!




Ta hand om er där ute i regnet
/Annsie

WEEEKEEEND!!

Jag har haft en otroligt festlig helg.. and I liked it =)


Fredag var det först jobb, sen var det den årliga TFF festen... god mat och en hel del mogen dans hahaha...Me and sis lånade A-lagets toalett och skrev ett litet brev till spelarna där jag också lämnade mitt telefonnummer.. men ingen ahar hört av sig olyckligtvis :) Vi drog vidare till lyktan och sen slagt =) och där var det skoj som vanligt.. träffade våra killkompisar och jag raveade loss på dansgolvet som aldrig förr ;) Vi fick skjuts hem av en av dörrvakterna för vi var såå odrägliga.. skämt åsido.. han skulle också till trelleborg och tillät oss inte att ta svarttaxi. SNÄLL KILLE kanske en aning pinsamt för Martina som har hans son på dagis :S

Lördagen pluggade jag och sen mot kvällen blev det mys romantisk middag med Martina, denna gången pepparbiff och potatisgratäng. Sugna på fest och efter många om och men slutade med skjuts in till Malmö av okänd kille, (min kusins kompisar) förfest i Malmö hos okända folk ( Johan var där men DECKAD!) tack för det.. vidare till Etagé 25 ;) och där var det najsiga grabbar må jag säga.. mmmmmm vad jag njöt! Blev en speed-date deluxe de sista minuterna som killen valde att uttala det.. en riktigt trevlig, snygg och LÅÅÅÅNG kille.. får se om vi ses fler gånger.. har bytat nummer iaf och smsat lite grann!

Är jag en riktig raggare?

Tyvärr inga bilder från helgen då jag glömt ladda kameran :S wooopps..

Förresten kom jag och Martina på att vi är sjukt duktiga på att binda nya kontakter.. vet inte hur många folk vi lärt "känna" denna helgen.. igårkväll blev det filmkväll i Malmö med ett par nya grabbar, Trevliga!

och idag... jag är lite i extas.. Johan Elmander (ni vet fotbollsspelaren) hans bror PETER la till mig som vän på facebook idag.. snart är jag fotbollsfru och min dröm går i uppfyllelse.

OBS! TA DETTA INLÄGGET MED EN NYPA SALT ;)

Nu ska jag åka in till skolan.

GOODBYE
/Annsie

sökes...

söker en person av den manliga sorten..

O Du ska vara rolig, eller det är viktigare att du tycker att jag är rolig =)
O Du ska vara mysig, kramas är också att mysa
O Du ska vilja vara med mig när jag vill..
O DU ska tycka om att se film med mig..helst söndagar.. förresten räcker det att vi myser på söndagar!
O DU ska tycka om att klia mig på ryggen och gärna ge mig massage ibland
O Det är en stor fördel om du har badkar ( Det är ju riktgt mysigt)

 och det gör ingenting om du råkar se ut såhär eller liknande...

Hör av dig om du känner dig träffad =)

/Annsie

Las Piramides


Namnet på hotellet på Teneriffa där jag och Martina kommer att befinna oss i två veckor (25/1-8/2) Shit, vad nice att vi verkligen gjorde det.. =)
 Fint va?

 


Det blev en galen fredag...

...igen! HAHa men LORD vad skoj jag hade!

Vi började hos Robin, problem att öppna vinflaska igen.. Vad är det för fel på oss? Det blev lite sanning eller konsekvens och sen drog jag en allan om att jag skulle till Stockholm, min lille  08a vän Krutet blev en aning arg när jag sa att jag var på väg in till MALMÖ OCH INTE STOCKHOLM moohaha

Fattar inte vad som hände med Robin, men jag; Martina, Malin och Bönan åkte in till Hipp iaf.. framme i kön upptäcker jag att jag tappat min plånbok, som tur är - I min brors bil! Han fick vända!

Hipp är hipp.. och kan säga att det inte ligger i topp på min lista.. vet inte vad det är men vi funkar inte riktigt ihop!
Gick till slagt sen.. där var det galet.. vi kastar av oss väskorna på golvet och sen dansas det.. JA JÄDRA I HOPPET
Hade en liten kär kille efter mig en stor del av kvällen med näsan i mitt hår.. han tyckte jag luktade sååååå gott! Trevligt...eller?

Brukar dom ha sista dansen på slagt? Jag kan inte minnas det.. men igår var det minsann.. och vem dansar Ännsie Dännsie med om inte ALEX MORENO En av Sveriges största DJ :) Härlig kille det där ! 

Snart är det dax för kalajs för bro´..han har fyllt 18 och fått körkort CONGRATS 

Bjuder på lite bilder.. känsliga tittare varnas.. haha skämt åsido

 Martina..jag undrar vad du gör?    Och Malin o Mattias då?   Alex =)


Shoppa sa jag...

Idag har jag och min mamma varit i Ullared och Anna shoppa loss vill jag säga, är nu 2400 kr (nästan) fattigare.. men desto rikare på kläder, väskor, skärp och annat smått och gott =) Hade glömt att det var så kul på Ullared.. jag njöt alla sex timmar vi var där!

 
3 bhar, världens sötaste tomtedräkt till Gizmo, halsband, 4-pack diadem, 3 skärp, klocka, deodorant, tändstickor

 
En tuff supergirl tröja, och två andra mysiga tröjor plus ett par termobyxor i bakgrunden haha bra att ha när man jobbar på dagis

 Lite strumpor, trosor, pyjamasbyxor, rengöring till ansiktet och en annan tuff tröja

 Min tuffa tröja =) kanske slipper jag visa leg nu då????

 Rutig skjorta som julklapp til lillebror, Chokladbok till min chokladtokiga mamma (också julklapp) en väska, en pärm till skolpappren


 Min nya skolväska =)

Ja, men det var typ det =) Jag är helnöjd !

/Annsie

oh yes...

                                                

Back in business...

Hemtentan är färdigskriven, och därför är jag nu tillbaka i bloggen =) Så vad har hänt under veckan då? Tja, jag har legat mycket i min säng med datorn och fullt med papper och böcker omkring mig och skrivit tills jag tills slut gett upp och hittat på något annat.

I torsdags och fredags jobbade jag på dagis, gullegull och jag har redan fått en hel veckas vik redan veckan efter jag tagot mitt studieuppehåll, då nu finns ingen återvändo. Måste boka tid med syon nu!!!

Turade med färjan i fredags kväll med Robin, Sebbe, Roos, Emil, Natta och Louise =) Båten var nog en av de tråkigaste jag varit med om.. det var en tysk färja och jag fattade inte mig på spelautomaterna, jag som hade längtat så.. men men.. de handlades in en hel del dricka iaf så nu lär jag väl klara mig ett bra tag framöver, tyvärr var cidern slut så¨det fick bli äckliga alkoläsk som jag nog säljer tror jag. Men annars var det trevligt, Robin som fyllde år fick en snapsklocka inklusive en ny vinöppnare som Martina sabbade sist hos honom ;) samt ett stort ölglas med texten KUNG I BAREN och det tycker jag stämmer bra in på honom dricker han så gör han det helhjärtat =D ALL IN!

I lördags (igår) hände det.. jag skulle äntligen få se honom lajv, min sötaste, charmigaste, gulligaste, snygga, och framför allt roliga BJÖRN GUSTAFSSON, samt ÖZZ, SORAN  och MÅNS MÖLLER det var verkligen så sjukt roligt, jag njöt av varje sekund. Och att Björn själv erkände att han fortfarande var singel gladde mig till tusen, jag såg att han tänkte samma tankar som mig på scenen (det kommer bli vi två) in my dreams men drömmar ska man ha, det har jag alltid hört! Jag vet att vi hade varit perfekta för varandra.. nu ska bara ödet se till att vi ses.. jag har hopp!

På tal om drömmar har jag drömt flera dagar i rad nu om att jag och Martina är på teneriffa, så ikväll när vi chillade med ensam mamma söker och fruktsallad med glass, var det otroligt nära att vi bokade en vecka i januari, men vi väntar lite till =)

O Imorgon lämnar jag in min tenta, sen ska jag bara chilla..
O Tisdag ska jag gå i skolan, börjar ny kurs..sociologi
O Onsdag ska jag till Ullared och se om jag hittar nått skoj, jag ska övertala mamma att jag ska köra, jag har aldrig kört utanför skånes gränser. Mitt längsta är typ till LUnd eller något. SKAMLIGT!
O
Torsdag, skola
O fredag skola..och hoppas på fest... hör av dig om du är sugen!
O lördag blir jag tvungen att chilla, eftersom
O söndag ska jag jobba och börjar redan 6.45... vill inte men måste ha pengar =)

SÅ nu var det uppdaterat kära läsare, tyvärr går inte blogg.se med på att lägga in bilder idag.
Ha det underbart
/@nnsie

RSS 2.0