Var inte bitter...

Johan Mattsson!!! Det är inte alla som deckar på förfesten, du är unik Johan =) Glad nu?

Så ska jag ta en update om helgen då..
Det har varit en oerhört lugn helg.. men framför allt så har den varit vit.

Fredags
Tog det lugnt med tjejerna..var först och käkade pizza och sen blev det ananas, melon, Idol och tjejsnack =) MYS!! Men värst var ni grabbar kan vara ambivalenta då..  vad vill du egentligen? Varför har du nu börjat höra av dig igen, trevligt? absolut, men jag börjar grubbla.Fyllesamtal på natten, men orkade inte svara. Vilken tur att jag aldrig ringer fyllesamtal hahaha

Lördags
Började med att plugga, sen jobbade jag kollade på hela 5 bilar som tvättades i biltvättarna. Killen var lycklig, men hade jag inte sagt stopp hade det blivit ännu fler. Handlade med Martina my sis på Willys sen, lagade as god middag, planerade liiite inför vår asien resa och sen lekte vi med Robin. Vi var nyktra gänget igår och kände oss lite mobbade. Vi lekte kurragömma. För vi har vårt glada barnasinne kvar =)

Söndag
Pluggat, pluggat och åter pluggat. Klockan är 19.00 och jag har fortfarande pyjamas på mig =) men jag har skrivit några sidor på min hemtenta, så jag är nöjd =) Jag är så duktig så! Bara måste sporra mig själv så att jag pallar.

Nu, lite pics..

      

Take care
/Annsie

Brothers and sisters

Jag har en hel drös med syskon som ni som känner mig vet! Med Mig och min lillebror (18 år) som mellanbarn i den familjen jag lever mest i (är ju lyckligt lottad med två familjer) så har vi vissa saker gemensamt.. bland annat vår orättvisa värld som mellanbarn lever i haha.. så idag var han och jag ute och gick i 1, 5 timme och bara snackade om allt mellan himmel och jord, det var bara så mysigt! Jag kan inte komma ihåg att han och jag varit riktigt mycket ovänner någon gång, som jag varit med mina andra bröder. Just nu kollar vi efter en bil som vi ska dela på, jag känner inte att jag är i behov av en helt egen bil så det får bli såhär..hoppas att det funkar..


Ville bara berätta att jag tycker om dig Jim
och självklart tycker jag om mina andra syskon också =)

Nu är jag pepp...

Jag vill bara åka nu.. jag längtar efter min och Martinas resa nu.. berättade om mina planer i klassen idag och dom tyckte jag gjorde helt rätt, dom som är äldtre sa att dom ångar att dom inte gjort samma sak i min ålder! wiie.. NU- fokus på skolan i ca 11 veckor till och sen tar jag ett break för att fokusera på att se så mycket jag bara kan och lära mig en massa och klara mig själv i olika länder med min TWINSIS såklart =)

Idag var jag på modevisning.. ett projekt av fyra tjejer som går frisör i malmö..oh shit vad duktiga dom är =) ni skulle se frisyrerna.. nä, jag är imponerad. Otroligt vad man kan göra med hår..

Imorgon onsdag vilket betydet BOWLING hahahaha =D
 
Som alla andra singeltjejer verkar jag också drabbats av epidemin som går.. sakna-myset-epidemin kallar jag den.. det jade fantamaj inte varit fel att bli om hållen under täcket till en bra film =) Är du söt? Kille? Hör av dig =) TIHI


 Snart kommer vi..  

Take care
/Annsie

Klockrent

Tjoho...

Ska berätta lite om helgen då..

Lördag
Beställde kebab på pizzeria arena med tjejerna och efter alla blivit upphämtade av Emelie och lilla nya stålmusen körde vi för att hämta dessa. Tyckte att bilen accelerarade lite väl slött, och det kommer vi underfund med vad det  berodde på sen av lukten, ja fy vad det luktade. Emelie hade kört med handbromsen i hela vägen in till stan från dalabadet ooopps..
Efter vi käkat upp och var proppmätta hade vi lite klädproving (jag och emelie iaf som var lite ambivalenta över vad vi skulle ha på oss, snygga och klara promenderade vi ner till Ronjas place där det vankades förfest a la girlie =) Trevligt, med massa tjejsnack. Tog taxi vidare till malmö, amiralen närmare bestämt där vi shakade för hela slanten, lite väl kanske, men ack där var ingen att skäma ut sig för. Inga intressanta byten för kvällen haha..avslutade med lite iskrig för att sedan få skjuts hem med Markus.

           

Söndag
Sov länge, blev väckt av att Dan Hylander spelas på högsta musik och en dammsugare i full fart utanför min dörr. Kan riktigt tänka mig hur gott min bonuspappa mådde. Det är ju precis så här man vill vakna upp efter en utekväll. Hur var det? skulle jag flytta hemifrån snart eller? aja, Martina kom och hämtade mig med lilla larven och vi körde och hämtade våra grejor från gårdagen. Klockan tickade och tiden blev knapp..vi skulle ju på ishockey i Malmö och innan dess skulle vi hinna äta och göra vid oss. Jag fick lov att äta hos Martina och det var sååå gott.. som tack för det så hjälpte jag hennes mamma att duka haha Martinas place är nästan som mitt hem =) Körde och hämtade grabbarna för att sen köra vidare till Rosengård och kolla på Robins ishockey match.. detta skulle bli min första hela ishockeymatch jag skulle se tyckte jag men icke.. efter att vi sett två perioder var vi som isbitar och dessutom har jag fått pucken på låret, trots att jag står högst upp på läktaren. Hur stor är risken liksom min reaktion på detta blir ett illvrål så jag har allas blickar på mig känns det som. Det gjorde inte ont, men jag blev rädd. Men det är väl också konstigt att jag ska se till att få pucken på mig? likadant när jag är på fotbollsmatch..det slåt aldrig fel att den kommer emot mig och jag ska försöka rädda den. Dragningskraft? Vi lämnar ishallen för att köra hem med larven och vi ser att lamporna lyser...attans batteriet är dött.. In igen och fråga efter startkablar av okända män.. dom blev ju glada över att missa några minuter av matchen NOT! Avslutade kvällen med lite mys framför tvn med Martina, Gizmo och popcorn =)

 Gangster grabbarna i baksätet på Larven   Martina kör sin lilla Larv    Robin spelar ishockey

Jag har haft en bra helg..

idag har jag varit LEDIG inte ens jobbat =) Jag har pluggat hela dagen och tvättat två maskiner tvätt. Även varit på biblan och lånat två böcker till nästa kurs och två böcker om Asien... nu ska vi snart börja planera vår långa tripp =)
Exet var här precis och lämnade en sak.. synd att han inte kunde stanna och prata.. ändå kul att kunna det ibland, men men han åkte med en kompis så. Imorgon är det skola till 11.45 bara, skönt.. och imorgon kväll ska jag på modevisning. Hörs mer i morgon kväll tror jag!

Ha det toppen <3 <3 <3

/@nnsie

sällskapsspelkväll

Igår var en bra dag, sov ut länge..ändå till 9.45. Kände mig riktigt utvilad när jag vaknade. Åkte till skolan, började 12..hade samtalsträningarn till 15.30 och sen slutade vi. Något som är sjukt jobbigt är att jag inte kan prata inför klassen länge. Har alltid kunnat den innan och har både varit klassens pajas samt ordförarae i klassråden. Har aldrig varit rädd för att prata inför mina klassen innan, men NU blir jag röd i huvudet och svettes så fort jag ska öppna munnen? Vad kan detta beror på? Kanske beror på att alla inte är lika gamla utan jag är typ yngst? Kan vara en anledning!

När jag kom till Trelleborg blev det en fika med Martina på systrar och böner köpte även hemmakväll godis till kvällen då...

Det skulle vanskas spelkväll med grabbarna, dvs. Robin, Roos, Sebbe och Emil. Jag och Martinas kommer dit, tanken är att vi ska dricka rödvin. Dags att skruva av korken och vips så har Martina knäckt korkskruven med halva skruven i korken. Efter ha satt grabbarna i sysselsättning sådär en halvtimme utan resultat, kom min snälla kusin med enny flaska vin. Denna gången vitt vin med skruvkork mycket lättare! Martina välter också ett vinglas, spiller vin och popcorn under kvällen.. Klumpig tjej kanske? =)
Spelandet gick väl sådär.. först blev det kampen mellan kvinnor och män men vi kunde inte reglerna riktigt så det gick väl inte jätte bra, taskigt värre att killarna fick lätta frågor och inte vi. Hur svårt är det att gisa vad ett lipgloss är? för att bara nämna ett exempel. medans jag och Martina får frågot som vem är regissören till samurajfilmerna? det visste ju inte ens killarna. Det spelet la vi ner efter en stund. Sen kom alias men shiiit, vad vi inte kan vara överens. Det blev nästan slagsmål mellan Martina, Roos och Robin (jag ger mig för lätt, Emil och Sebbe fuskade inte eller blev inte anklagade för fusk som vi ) Så det spelet lades också ner efter en stund. Haha aldrig mer säger jag bara..men trots allt var det trevligt ändå

Vågar lnappt skriva detta
Grabbarna skulle ner på lyktan och ragga 90.or eftersom de hade ex antal dagar kvar till studenten, och vi följde med i taxin för att sen åka vidare hem, men icke! Med sådär 7 pers som skriker en ramsa om att Anna ska hoppa av taxin och följa med , ger jag mig. och går in på lyktan med fett hår, stickadtröja, svart under ögonen och ett spel i näven. Kan inte bli bättre. Hade givetvis skit tråkigt på lyktan!

Ikväll blir det andra bullar, Amiralen står på schemat med girlsen =) ska bli trevligt, och fram tills dess ska jag bara chilla, plocka ögonbrynen, lägga ansiktsmask, duscha, rakning, sminkning, frisering och det största av allt, hitta något att ha på mig. Tänkte kanske vila en skvätt nu..

Bjuder på lite partybåtsbilder







The sis körde en sunglassesday ;)

Ha en toppen lördag
/Annsie


jag är rörd...

...läste precis de sorgligaste bloggarna..Tack josse för tipsen..detta resulterade i att jag lyssnade på sorgliga låtar och läste bloggarna och bara bölade en hel timme. Skönt nu efteråt, det var längesen sist. Ibland behöver man lätta på trycket!

annars dåå..

skäms lite för att säga det men jag var baar så trött i morse så jag orkade verkligen inte åka till skolan. Det var temadag 9-15.30 och jag var inte alls sugen på det, så jag låg kvar i sängen till halv 10, städade mitt rum, tvättade två maskiner tvätt och läst två kapitel i studentlitteraturen istället. Plus att jag hämtade min tunika på puls som dom verkligen inte tänkte reklamera, utan jag fick snällt gå med den till syataljén och lämna in den på lagning där. 40 kr skulle det kalaset kosta, så jag la ner projektet att börja bråka med puls om detta! Var även uppe på jobb hos mamma och lämnade tider då jag är ledig frpnb skolan och kan åka till Ullared, det blir förmodligen den 5 november om mammsie fick ledigt! Ska bli mysigt, bara jag och mamma. Vi hittar aldrig på något tillsammans nuförtiden!

och igår var det jätte mysigt med tacomys med tjejerna =) och gott =P mums

hmm inga vidare framsteg  med denna mystiska killen på bowlingen...snart går jag fram och säger det rakt ut.

äntligen snart helg.. och det enda som är planerat är lite jobb på lördag förmiddag och sen utgång.. blir amiralen denna gång, aldrig varit där förut- omväxling förnöjer

 såhär brukar det väl se ut en lördagnatt, Anna på dansgolvet med en drink i handen =)

Ha en underbar fredag och lev varje dag som om det vore den sista

/AnnsieDannsie

HATAR HATAR vinterhalvåret

usch och fy, speciellt sådana dagar som denna idag, regnigt och kallt..och så när man ska gå i affärer för att leta sig en stor fet jacka blir man bara svettig, nä, minsann!

HEJA SOMMAREN =)

Ser iaf framemot ikväll när det blir tacomys med tjejerna, ska först jobba lite..eller ja till bowlingen..nu får vi se om André har fått reda på att jag har mina ögon på honom haha :D kan bli pinsamt!

SKa först ner på PULS för att reklamera en tunika jag köpte där, den gick tyvärr i sönder efter en stund jag haft den på mig, och för 450 kr tycker jag att den ska hålla några gånger till.

Tror att jag hittat min vinterjacka för i år, men jag är så velig.. hatar hackor överhuvudtaget.. vill bara gå i tröja.. men det blir lite kallt.

och just det, förresten.. gick på mobilia en sväng innan jag skulle åka hem idag och blev hungrig så jag gick på Burger king själv och satte mig och åt.. mobbad eller? det var första gången i mitt liv jag åt själv ute! men, det var inte så farligt ändå!

  

Vad föredrar ni? OBS! Personerna på bilderna har inget med frågan att göra haha :)



/Annsie

Lite update..

Nu har en ny vecka börjat men jag börjar med att gå tillbaka lite..till i lördags.

Förfest i min brors lägenhet med tjejerna, efter lite Rosévin, fotbollsmatch, rock star och massa snack och dans drog vi vidare till Malmö , nattklubb WHITE tyvärr var det inte lika skoj som det brukar vara, vet inte  vad det berodde på men de sägs att det var musiken, jag kommer ju aldrig ihåg vad som spelas när jag är ute. Tappade tyvärr mitt visa kort och körkortet på toaletterna för att jag hade de i tightsen =S hade ju inga fickor, men som tur var (efter många rundor till de olika barerna och garderoben) kom mina kort tll rätta, Någon snäll person med ett gott hjärta hade lämnat in de till en av dj,arna. TACK haha från det till något annat..min mamma ringde mig när jag var inne på white men jag kunde inte höra något och dessutom ringer hon från min brors mobil, min kommentar till mamma är : Du är inte min mamma, min mamma har mycket mörkare röst! oppss, förlåt mamma.
Efter white gick jag och Martina och käka kebab och sen var tanken slagt, MEN vi kommer inte in!!! Skandal, vem kommer inte in på slagt liksom? vakten kommer med en fin kommentar : Tjejer, gör er själv en tjänst och gå hem och lägg er! Jävla vakthelvete! frågan är om jag är välkommen till slagt hädanefter, verkade inte så :S Vitog taxi till hipp där Frida städade, klart man hjälper till! och sen fick vi skjuts av Frida!

WIPEOUT
Igår hände det, jag skickade in min ansökan till femmans nya storsatsning som ska visas i höst. Inspelning i Argentina..det är bara att hålla tummarna för mig. Hade varit otroligt skoj att vara med! Jag tror tittarna hade fått sig ett got skratt av att se mig på världens största hinderbana.

DEN SÖTA KILLEN
minns ni killen jag berätta om som jag sett på bowlingen? Jag har fått fram ett namn på denna ljuvliga person =) André är hans namn. Och idag jobbade jag på fritids där killen som André är ledsagare för går och fråga då honom. Men jag hoppas inte att killen berättar detta för sin ledsagare, kan bli en del pinsamt på onsdag på bowlingen då.

Imorgon är jag ledig igen, ledig från skolan men ska jobba 15-18, helt okej =) måste spara till min resa ju :)


Ha det toppen babes ;)

/Annsie


Grattis...

tihi, idag har jag haft mitt körkort i två år, vilket betyder att prövotiden är ute nu! och jag har lyckats att inte få en enda böter och aldrig krockat! Vad duktig jag är =) Gjorde nog mina misstag innan jag fick körkortet, när jag övningskörde. Då jag både körde mot rött i en gatukorsning, körde mot stoppplikt och krockade (dock bara kört in i vårt staket vid uppfarten) och nu har små drömmar börjat uppstå om att börja köra racing.. hur kul hade inte det varit, jag älskar faktiskt att gasa på och vara lite vild och köra fort. Mitt rekord är faktiskt på 180 km/h med mitt exs pappas bil tihi..

Nä, nu ska jag snart sova. Imorgon har jag fullt upp.
O Stan med JossePusse, se om man hittar något att ha på sig!
O Sola
O hem och stapla ved, det ni! Inte alla 20 åriga tjejer som gör det!
O sen är det dags att göra vid sig för att sen kolla matchen mellan sverige-portugal och senare vidare till White med tjejerna, ser verkligen framemot det. Men man ska inte ha för höha förhoppningar, brukar inte bli bra då! Vi tar det som det kommer,  sa jag

nä, nu ska jag ragga vidare liten till sen är det dags för skönhetssömn!

/Annsie

men shit, vad hände med förra inlägget? Här kommer det igen

Ja,  vad tror ni att jag pratar om? Killar så klart..
Nu får han ta och bestämma sig.. ska han ha kakan eller ska han äta upp den, vilken kaka ska  han ha förresten? äsch orkar inte bry mig ändå, tror på att om det vore meningen med oss två skulle det vara vi nu!

Attans också.. idag gjorde jag något jag inte skulle gjort.. jag VÄGDE mig!!! aj aj aj, säger jag bara! Festlivet-pizza-dagen-efter-och-chips/dippa/film-dagarna sätter sina spår. Men jag brukar tänka så här: Bara man mår bra" Och det gör jag ju, jag är lyklig (för det mesta) så egentligen kan man väl slänga in dom kilona i väggen någonstans. ORKA bry sig!

Dock såg jag en ryslig dokumentär på trean igår, handlade om kvinnor som tjänade pengar på deras kroppar, att dom var såå stora. Alltså det var män som kom hem till dessa kvinnor och betalade för att kvinnorna skulla sitta på dom. Inget sexuellt så, men männen njöt ju av detta och i vissa fall kunde dom komma (!) av att dessa giganstiska människor satt på dom och hoppade, medans dom åt massa snacks och hamburgare. Världen är allt sjuk ändå.
Nästa vecka skulle det handla om en kvinna som hade mål i livet att bli världens största kvinna, och hon vet ut sig =S aja, nu lämnar vi det!

Jobbat idag på dagis, allting kul med små barn, det var meningen att jag skulle jobba en kort dag som blev en lång istället. Bra pengar iaf!

Är i valet/kvalet om jag ska shoppa imorgon eller inte? Hade behövt köpa underkläder, strumpor, vinterjacka, skolväska och ett par svarta jeans och sen finns det ju massa annat som jag vill ha =) Vet inte om jag ska vänta tills jag och mamma ska till Ullared snart....

Har också tränat idag och det var SKITTRÅKIGT! Ska aldrig mer gå på det passet, alltid samma musik och en såå tråkig instruktör! (Förlåt)

Jag har fått massa barn =)

 Min och Martinas

 Min och Fias

 Syskonet

 Min och Björns

Nu har jag en stor och lycklig familj =) HAHA ett gott skratt förlänger livet.. eller hur var det?

/Annsie



Ni är så dryga, men vi kan inte klara oss utan er! eller?

Ja,  vad tror ni att jag pratar om? Killar så klart..
Nu får han ta och bestämma sig.. ska han ha kakan eller ska han äta upp den, vilken kaka ska  han ha förresten? äsch orkar inte bry mig ändå, tror på att om det vore meningen med oss två skulle det vara vi nu!

Attans också.. idag gjorde jag något jag inte skulle gjort.. jag VÄGDE mig!!! aj aj aj, säger jag bara! Festlivet-pizza-dagen-efter-och-chips/dippa/film-dagarna sätter sina spår. Men jag brukar tänka så här: Bara man mår bra" Och det gör jag ju, jag är lyklig (för det mesta) så egentligen kan man väl slänga in dom kilona i väggen någonstans. ORKA bry sig!

Dock såg jag en ryslig dokumentär på trean igår, handlade om kvinnor som tjänade pengar på deras kroppar, att dom var såå stora. Alltså det var män som kom hem till dessa kvinnor och betalade för att kvinnorna skulla sitta på dom. Inget sexuellt så, men männen njöt ju av detta och i vissa fall kunde dom komma (!) av att dessa giganstiska människor satt på dom och hoppade, medans dom åt massa snacks och hamburgare. Världen är allt sjuk ändå.
Nästa vecka skulle det handla om en kvinna som hade mål i livet att bli världens största kvinna, och hon vet ut sig =S aja, nu lämnar vi det!

Jobbat idag på dagis, allting kul med små barn, det var meningen att jag skulle jobba en kort dag som blev en lång istället. Bra pengar iaf!

Är i valet/kvalet om jag ska shoppa imorgon eller inte? Hade behövt köpa underkläder, strumpor, vinterjacka, skolväska och ett par svarta jeans och sen finns det ju massa annat som jag vill ha =) Vet inte om jag ska vänta tills jag och mamma ska till Ullared snart....

Har också tränat idag och det var SKITTRÅKIGT! Ska aldrig mer gå på det passet, alltid samma musik och en såå tråkig instruktör! (Förlåt)

Jag har fått massa barn =)

 Min och Martinas

 Min och Fias

 Syskonet

 Min och Björns

Nu har jag en stor och lycklig familj =) HAHA ett gott skratt förlänger livet.. eller hur var det?

/Annsie




Han är så söt...

Hemkommen för en stund sen från bowlingen som jag är på med han jag är kotaktperson till, det har blivit lite roligare nu eftersom där är en sååå söt kille som också är kontaktperson. Jag har inte pratat med honom, men jag kan inte sluta titta på honom, känner igen honom men kan inte placera honom. AAAAhh vem är han? Hade varit kul att få kontakt med honom, men hur ska jag då göra? Jag vet ju vem killen är som han är kontaktperson till, så jag har börjat prata lite med honom haha..stackars barn, går genom dom för att kunna flirta ;) aja, vi får väl se om jag en vacker dag vågar säga något =)

Annars har jag varit i skolan idag mellan 12-15, lugn dag..vi tittade bara på en film och sen skulle vi analysera den! Redovisning på fredag, ledig imorgon men ska jobba på dagis..samma avdelning som smittade mig med magsjuka så jag ska käka vitpepparkorn innan jag sticker dit imorgon bitti.

Sen måste jag ju bara påpeka att jag är väldigt stolt över att TFF har lyckats så bra denna säsongen! Snart är det dags för mig att gå med i true blues, helt ärligt! Härligt grabbar, hoppas ni vill vara med på festen den 14 november!

Nu ska jag snart ut och gå en sväng med Fia, vi ska gå mot stan för jag har glömt lämna en bok på biblan, två flugor i en smäll där ja!

Någon som är shoppingsugen på fredag? Hör av dig!

/Annsie

Helgens äventyr

Är dock inte så vilda..

Fredag
Började helgen med att ligga och krama toalettstolen =S vet inte om det var en snabb maginfluensa, vinterkräksjukan eller om jag ätit något som inte varit helt friskt. Vet ju att där varit maginfluensa på dagiset där jag var i torsdags så jag blir inte förvånad. Kollade idol för mig själv och längtade inte alls efter fest eller umgänge, konstigt nog!

Lördag
Mådde mycket bättre när jag vaknade men hade dock ingen aptit..låg i sängen hela dagen och bara chillade, precis vad jag behövde. Senare på eftermiddagen tog jag, Martina, Fia och Lellky bussen in till malmö för att se Patrick 1,5..mycket sevärd film, men är ni som mig som inte är homofob men har lite svårt för att se två män hångla och mysa i sängen nakna, får man blunda de gångerna. Blev så glad av den filmen..sen gick vi vidare för att äta.. hamnade på Elyssée då Mando var fullt.. men planksteken smakade mycket bra, även om jag bara fick i mig halva (inte likt mig) men magen var inte helt återställd. Taxi tillbaka till Trelleborg, tanken på magasinet var en snabb snilleblixt som genast försvann igen då vi slutade med lite tjejsnack i soffan hos Hampus.



Söndag
Jobbade på TFF, det var såå längesen jag var där såå jag var måttligt förvirrad, men trots detta stämde min kassa perfekt ! Martina och jag drog till IKEA i ilfart innan dom stängde..shoppade en matta (till mamma), ett nytt täcke till mig (mysigaste på länge) och inslagningspapper bara för att! Tog en sväng-om på Burger King på vägen hem och sen lämande vi av våra ny investerade saker för att sedan åka vidare på lite filmkväll hos Sebbe med compani! Alltid trevligt att träffa grabbarna. Sen sov jag gott i mitt pluffsiga täcke!

Idag har det varit full rulle igen så klart!
Skola, hämtat en bil i Täckomantorp (ute i ingenstans) lämnat vår bil i Malmö och sen hem, städat trädgården med mamma, sen var jag tvungen att ta en vals med dammsugaren på mitt rum också , så nu är mina husdjur borta, tyckte inte om dom dära dammråttorna ändå! Sen var jag bara tvungen att köpa ett par jeans, blev lite hastigt och impulsivt men jag får säkert användning av dom! Hoppade på cyklen och skyndade mig till träningen LatinAerobic idag, och det var lika kul som alltid =D, det fattas visst en sak.. Var kom pluggandet in idag? OOPPPSS.. I did´t again!

Nä, men tack för mig idag.. Till helgen vill jag festa ordentligt med massa folk och kolla Sverige-portugal och sen ska vi åka till Malmö för att gå på White..Alla som är på, ser till att höra av sig! 
AIGHT??

psssstt...Jag ska inte ha någon räka.. inte än iaf! I´m so happy, I´m so glad!
 
/Annsie

  

Lördag!

Skönt med lördag och jag har inte gjort ett dugg idag, går fortfarande i kläderna jag sovit i och tänker ha det på mig i typ två timmar till. Sen får jag faktiskt ta och duscha och sen blir det bussen till malmö för bio (Patrick 1,5) och sen middag på Mando, kul att testa något nytt!

Tyvärr mår jag inte bäst i världen.. var magsjuk igår (från båda hållen) =S för er intresserade haha (ni vet hur jag är) Kan vara maginfluensa, men tycker att då borde jag vara dålig idag också och det är jag inte.. bara trött. Har ätit en bulle och en macka på 26 timmar, inte likt mig som äter dygnets alla timmar typ. Men vill ju inte svika mina ladies så jag tar mig i kragen och hänger med! Det ska bli  jätte mysigt.. vi har tryckt i oss vitpepparkorn allihopa, dom säger att det ska hjälpa!

Vet att jag tjatar mycket om min skola och så, men detta måste jag bara berätta, blev så tagen så att tårarna var på väg igen.. Jag berättade att vi lyssnade på två människor som var sjuka i schizofreni och det betydde väldigt mycket för dom att de fick komma till vår skola och berätta om sig själva och träna sociala situationer, även om att det är jobbigt att utlämna sig själv på det viset. Det hade ju vem som helst tyckt var jobbigt. Men i alllafall.. den ena mannen då som var sjuk och som berörde mig väldigt mycket..Hans mamma från någonstans upp i landet, hade ringt vår lärare och berättade att när han kom hem från Malmö hade han tatt sin väska och flyttat till sin lägenhet igen. Han kände att han var så stark och duktig nu att han klarade det! Jag blev väldigt tagen och glad över att höra detta.. Tänk att genom att vi hade varit och lyssnat på honom, växte han som person och klarade att flytta tillbaka till sin lägenhet! SÅ FINT!

Det är sådana här händelser som gör att jag känner att jag gör helt rätt i att läsa till socionom.. jag vill kunna hjälpa och genom att göra det mår jag otroligt bra!

Denna helgen blir då en väldigt lugn helg, ändring på det nästa helg tycker jag..behövs nog en runda till White =)

Ha det toppen alla läsare <3

/Annsie

Powerplate

JappJapp testade powerplate då ikväll.. det var faktiskt kul och jag blev överraskad på hur mycket det kändes ändå! Tror jag ska köpa ett 12-kort och pröva ett tag. Dock är mina päron väldigt skeptiska till det,  eftersom båda två har tetsat det och är erfarna inom gym och friskvård och tycker att allting bara är en bluf! men men, jag tycker att det är värt ett försök iaf. 

Har då haft Gizmo hos mig inatt, det är som att ha hand om en liten bebis, han kräver minsann lika mycket jobb och uppmärksamhet. Men det är såå mysigt! dock börjar jag skoaln 8.15 imorgon och då passar det bättre att jag sover hos brorsan, så dit ska jag snart! 

Vad har Anna annars gjort idag? 
Jag har jobbat på dagis, wiie det är ju bara så mysigt att vara på en småbarnsavdelning =) sen hämtade jag mamma på jobb, körde till stallet och Vincent fick ett täcke på sig och sen lunchade jag och mamma på mc donalds, efter det körde jag hem, sen gick jag en lååång runda med min kusin och våra hundar. Hade otur och gick mestadels i ösregn.. men som kusin sa.. Nu växer vi av allt regn =) haha 1, 70 hade jag inte gråtit över! sen har jag inte gjort mycket mer är vibbat, kollat idol och är nyduschad nu! och färdigpackad med min lilla sleep-over väska =)

Imorgon blir det redovisningar hela dagen lång i skolan, om olika diagnoser..vår grupp ska redovisa om självskadebeteende, som dock inte är en diagnos inom psykiatrin ännu, men kanske borde vara! 

Vad säger ni? Är det brist på uppmärksamhet eller ett tecken på ångest och ett rop på hjälp när man skadar sig själv genom  att skära sig, svälja lampor m.m?   


Ha det bäst ordinary people
/AnnaPannaKannaSannaManna



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Ett hjärta var till mina vänner

 och till dig också Fia!

Tråkigt, tråkigt tråkigt väder

...som gör så att allt annat också blir tråkigt, fy på mig, nu skippade jag träningen idag igen!! Men imorgon ska jag prova något helt nytt,  vipeplatta eller vad det nu hette.. nu ska det skakas... för meddela imorgonkväöll hur det var!

Idag har man varit i skolan en sväng mellan 9-11.30, lagom tid tycker jag =) sen har jag ätit heeela dagen och inte nyttigt heller.. kan bero på att jag väntar på "besök" haha
sen eftersom det är onsdag var det dags för bowling med pojken som jag är kontaktperson till.. såg mig allt ett litet ögongodis där idag, hoppas han är där fler onsdagar, det gör ju allt mycket roligare ;) "jag är en riktig raggare"

snart ska jag hämta Gizmo, vill sova i min egen säng inatt så han får minsann ta sig hit! =D
Imorgon skulle jag vara ledig, men det blir en jobbrunda på dagis, pengar kan man aldrig få för mycket av! sen blir det att plugga lite och sen vibrera!

Nu börjar idol när som helst!, så nu lämnar jag bloggen för idag =)

Ha det bra!

/Annsie





RSS 2.0