Sommarlov...

...har jag nu, lämnade in vårt sista arbete i torsdags, nu ska jag inte åka 146.an på ett tag. Dock kommer jag ju jobba hela sommaren men det är inte samma sak som att plugga. Det finns både för och nackdelar med båda. Men men.. nog om det

Vad har hänt sen sist då? Jag var på studentpuben i onsdags ja, det var kul.. extremt billig sprit..vad sägs som red bull vodka 20 kr? cider/ öl 15 kr? shot 10 kr? :P  så det blev någar rundor i baren =) där fanns också ett skit stort dansgolv, men tyvärr var inte musiken den bästa tyckte jag, det var mest hiphop..där var till och med ett par stycken som stod och rappade och Big Fred var där..vem är det?  Vi gick en stund innan stängning för vi ville vidare, men Malmö förvånade mig att det kunde vara såhär dött en onsdag (lilllördag) så det slutade på Orvars korvar med pommes och bearnicessås och sen taxi hem med Lellky och Sebastian.

I torsdags gick jag motvilligt upp och åkte iväg till skolan, blev klara med vårt arbete och åkte hem.. SOMMARLOV och sen var det öppet hus på salong Trend, där jag typ satt på en stol och folk kunde kolla på min hårförlängning..jag åt mest haha

ja, och igår jobbade jag hela dagen, hade tyvörr tagit fel på tiden så jag kom en hel timme förtidigt..så dör fick jagsitta en hel timme utan betalning..jobbade till 21, sen kom Fia och Lellky och hämtade mig så körde vi till skotten och köpte grönsaker och dippa, det är alltid lika gott.. körde hem till Fiafisen och krängde och umgick, mysigt!

Och idag??? Solstolen kallaar =) och ikväll har jag ingen aning, jag och martina vill grilla och spela kubb..någon som är på??

Only seventeen days til I go to Mallorca

419635-53    Night life in Mallis419635-54 Vårt hotell, saga nova =)

Bartömning...

...blir det ikväll på studentpuben, det blir min debut där idag och jag hoppas det blir skoj =)

Igår var det tisdag och jag gick i skolan, sen åkte jag bussen till övre där jag mötte Martina sååkte vi in till Malmö igen haha, får ju passa på att åka när man har betalt dyra pengar på sitt busskort. Väl inne i Malmö igen, gick vi eller rättare sagt Martina på dejt, och jag följde med haha =D vi gick och fikade på espresso house på storgatan sen åkte vi hem för att jag skulle jobba..men vi hann trycka i oss en kebabtallrik först haha. En riktig tjockisdag för mig igår, burger king, frapino på EH och sen kebabtallrik..Men tjaaa beach 08

Idag skola, sen stan en snabbis, rea på JC men hittade inget.. hem och nu ska jag snart upp till stallet med Emelie, sen blir det att göra vid sig för att ut och partaja sen...

Livet är en fest

Dansbandsgala Hej!

Fredag den 23 maj gick monster fort, dagen började med att jag drog ner till stan och köpte ett rött halsband och armband till kvällens event. Vidare hem och hämtade allt jag skulle ha med mig.. stack till Fia och blev fixad, blonda/ljusbruna slingor + löshår =)så nu var man långhårig igen.. och sen trippla min underbaring håret så jag blev så fin =)
Vidare till Martina där vi lagade mat, fläskfilé, pommes och kall bearnicessås..MUMS :P gjorde vid oss och sen bar det till Göran där vi förfestade, och typ halv 9, stack vi ner till övre och tog vår beställda buss till veberöd..det var hel skoj!

Dansade så mycket att det blev barfota sista stunden..nu ligger jag bara och slöar och pluggar förvisso..blir förmodligen utgång idag också :) som sagt, livet är en fest
Här är lite bilder..


419635-46 Våra groggar..gissa vilken som är min?;) (pinklady)

419635-47 Vår egna buss =) Spelades roxette på högsta volym och alla sjöng med

419635-48  419635-49  419635-50 Arvingarna..mina favvisar som barn , jag skulle ju gifta mig med Casper (bilden längst till höger)

419635-51 Fina Martina, en riktig partyprinsessa..älskar dig gumman <3

419635-52 och så lilla jag, sagolikt söt fick jag höra! Tack för det


Ha en underbar lördag allesammans <3 <3 <3


Kom dit vettja

Vår granne, han som ni kanske har läst om innan slutar aldrig förvåna mig.. man skulle nästan kunna skriva en sak om dagen om honom..idag satte han en kvast i bensinhålet på hans mammas bil som är helt sönderslagen, och försökte sätta fyr på kvasten, han vill väl spränga bilen..det värsta är att han bara står och skrattar och har skit skoj när han håller på. Häromdagen kollade jag ut genom fönstret och då knyter han fast hans hund i vårt staket och sen går han in och hämtar en massa packning, mamma frågade vad han höllpå med och han svarade att han hade packat matskålar och hundmat så han och hunden skullle flytta till hans lägenhet. Frågan är vad han har gjort med sin mamma? Har inte sett henne på flera dagar, och jag tror alltid det värsta =S men men, nog om det..

SKolan idag, meningen var att jag skulle vara där till 16 men jag orkade inte så jag åkte hem vid 13, stack ner till stan och köpte en present till min bror som fyller 21 imorgon, tror inte att han läser min blogg men det är bäst att inte skriva ut vad jag köpte..när jag var klar med det gick jag in på salong trend för att prata med min turturduva Fia, så nu är det bestämt.. på lördag växer mitt hår genas en sådär 20-30 cm igen och så blir det lite blonda och ljusljus bruna slingor..eftersom det är ÖPPET HUS PÅ SALONG TREND TORSDAG 29/5 17-21, MED MINGEL, ERBJUDANDE, RABATT M.M be there ;) så nu har jag hjälpt till att marknadsföra ;)

Så nu är äntligen biljett fixad till på fredag, dansbandsgalan..jag och martina och pågarna ska dansa loss till arvingarna och perikles.. kamera är ett måste =)

Nu ska jag snart bege mig och verka ledsagare, vill nog inte fortsätta där.. iaf inte nu under sommaren. Får prata med hans mamma idag och komma fram till något bra hoppas jag =)

om 27 dagar  - drar till magaluf, där måsarna skrattar sig hesa. När dom talar om dig och mig


419635-45r
Här är jag i mitt fina hår, lite väl berusad =S


Hittelön...

Hittade en mobil idag på väg till södervärn efter att jag slutat skolan, Gick med lilla Emelie som sa att där satt en väktare där man kunde lämna in den. Så det gjorde jag och han frågade om jag ville fylla i en blankett om hittegods, så att ägaren kunde ta kontakt med mig, (jag tyckte att jag skulle ha hittelön)..efter två timmar när jag sitter och käkar kebab uppe i Hampus lägenhet ringer min telefon och det är ägaren, då tänkte jag - Hur mycket ska jag få? Men han ville bara tacka, och berätta att tack vare mig sparade han så mycket tid, (och ja, pengar också) Men men, dagens goda gärning är avklarad!

Gick i stan och shoppade lite sen, tvungen att belöna mig själv lite extra eftersom jag har klarat tentan ju och för att jag har jobbat hela helgen. Så det blev en bikini,en klänning som jag ska ha på freda och ett par bikinitroser (hade bara överdel), handkräm och ploppar till mina hörlurar.

Nu ligger jag bara här i min säng med mysbyxor och myströja och fryser lite och är sjukt sugen på godis, att köra till Hemmakväll känns inte långt bort nu.

Imorgon är det 4 veckor kvar till värmen =)

Tack för mig

/ANNAPANNA

Goodmorning sunshine

Oj oj, idag är man uppe tidigt..hemskt att ställa klockan på en lördag. Börjar snart att jobba, 11.30 så det är en stund till men eftersom man jobbar till 21 kan det vara skönt att ha gjort något innan man börjar jobba.

Ikväll ska vi alla tjejer till Frida och grilla (dock inte jag) =( så det blir massa tjejmys med några killar också tror jag, tycker der ska bli skoj att vara samlade igen =) ..och jag ska fira, jag och Lellky, för att vi är så jävla bra =) Vi klarade våra tentor =) Så skönt, nu ska jag chilla de två sista veckorna i skolan

Igår hände inte så mycket, jobbade hela dagen så också..12-21 innan jag började städade jag mitt rum och sorterade papper som jag satte in i pärmar. Emelie, du inspirerade mig. Och efter jag slutat kände jag bara för att ta det lugnt, minns inte när jag satt själv en helg och kollade på film i min ensamhet, jag tror det behövs ibland. Så jag hyrde film på hemmakväll, det blev den krossade tanghästen - en av Irene Huss filmerna så nu har jag sett alla tre som är ute, det kommer fler..sen slocknade jag som ett barn (?)

Tyvärr blir det inte roligare än såhär...nu ska jag checka massa bloggisar =)

Vi ses ikväll ladies

one one two

Igår fick jag ringa 112 för första gången, min granne var antagligen både drog och alkoholpåverkad och började slå i sönder sin mammas bil. Polisen kom och hämtade honom efter ett bra tag men nu ser bilen förjävlig ut. Stackars hans mamma.

Idag har det varit full rulle (som vanligt) Pluggat, jobbat på dagis, ledsagning, och cykelservice hos pappsen, haha kände mig dö manlig när jag stack till maxi och handlade nya däck =) men men..

Tyvärr blir det en kortis idag, orkar inte vara detaljrik.. ska nog bort en sväng till Martini och lämna pengar till dansbandsgalan vi ska på i Veberöd, ska bli häftigt! Lite annorlunda!

Men ni får ha det toppen =)

35 dagar kvar är det Martina ;) soooooon we come

MonsterTrött...

...har jag varit idag.. Det är min sömn som jag inte fick lördag.söndag.. men jag får skylla mig själv. Kan trösta mig med att jag kan sova när jag blir gammal. =)

Idag har jag varit på en väldigt intressanr föreläsning mellan 9.-11.20 typ.. det var en man som hade råkat ut för en trafickolycka som hade drabbats av en hjärnskada som föreläste om naturens betydelse vid en livskris.. väldigt intressant men tyvärr var jag så trött och hade svårt för att hålla mina ögon öppna. Somnade till någon minut, men vaknade med ett ryck och skämdes..

Var hemma vi dtolv, fikade med mamma och sen körde vi och handlade lite, nya allergitabeltter väldigt viktigt såhär års!
Pluggade när jag kom hem men somnade igen =S efter man hade vaknat efter en timme var det på det igen och sen blev det middag och sen körde jag, mamma, Victor och Rickards mamma till Lund för att hälsa på honom, skönt att se att han mådde så bra trots omständigheterna..Han kommer väl hem på onsdag tror vi, när han kan gå!
Precis käkat äggmackor med citronmajonäs mumsfilibaba!

Nog om min dag..

Jag har funderat över en sak.. det har hänt mig ett par gånger att lite sådär slitna människor (kanske uteliggare) kommer fram och vill ha en krona eller så? Vad tycker ni ? ska man ge dom pengar då? Man vill ju gärna inte bidra till deras droger..men man kanske inte kan fråga vad de ska med pengarna till..det är svårt det där!!

Men Ha Det Underbart Och Ta Hand Om Er!

Inget är som väntans tider..

...så jag ska skriva lite tips ur dagens punktSE..

För alla som raggar där ute, vet ni att det påstås att färgen på din klädsel säger hur du är =) Kolla här och bestäm hur din klädsel efter hur du vill tas av andra =)

Färg på kläder
SVART seriös, konstnärlig, dyster och skrämmande.
VIT oskuldsfull, lite anonym
RÖD passionerad, kärlekslysten, flörtig. De som klär sig i rött anses ha lättast att bli uppbjudna visar forskning
ROSA romantisk, tonåring
GRÖN hälsosam, sportig, naturlig, vill gärna bilda familj
GUL bildad, verbal, intellektuell, social, vill gärna diskutera och utbyta idéer
BLÅ lugn, pålitlig, den trogna typen som aldrig skulle vänsterprassla
ORANGE sportig, lagar gärna mat
LIME ung, pigg, fräck
VIOLETT spirituell, filosofisk, äldre
TURKOS cool, sval , elegant, svåråtkomlig, tar inte första steget. 

Det är upp till dig själv om du tror på detta eller ej, man kan ju testa och se =)

I dina guldbruna ögon..

..har jag förälskat mig i. Jag har insett, jag faller pladask för brunögda killar. På bussen idag satt så mycket som tre killar på gel håll liksom så jag hade ögonkontakt med dem hela vägen till Trelleborg. Anna njöt =P som den killtjusaren hon är ;) haha.

Har alltså varit i skolan idag och äntligen gjort klart examinationsuppgift 1..Skönt!!
Sen har jag solat med Fia, innan dess var jag nere i stan och köpte svarta bikinitroser som jag kunde ha till min överdel.
Cyklade ut tll dala och köpte varsin glass sen som vi käkade ute på bryggan, mysigt

Nu väntar jag på att mina små ögonstenar, Fia och Martina som ska äta och sen ska vi väl hitta på något skoj hoppas jag. Måste hoppa in i duschen, jag är klibbig på hela kroppen efter min svett, FRÄÄÄSCHT kvinnan!

39 dagar kvar för avfärd mot Magaluf =)

Ha en skön helg alla läsare

hon = jag

Då var denna torsdag snart slut, och även skolveckan, skönt med helg, men tyvärr (eller jag är är ju glad för pengarna) men det hade varit skönt att  vara ledig ;) Lite bekväm kanske? :P
Så vad har denna härliga blondin gjort idag då?

Jo, hon har gått i skolan mellan 9-12. Är bara såååå sjukt trött på grupparbete. Sen tog hon buss 146 till Trelleborgs övre och trippade lätt ner till gilli vanlilli i sina nya short och en t-shirt (såå härligt väder) köpte en baguette (kyckling med curry dressing) som hon sedan tog med till jobbet.
När hon kom till jobbet var där låst och hon hade inga nycklar =S så hon satte sig glatt i solen och käkade sin baguette (och kladdigt var det) Som tur var hade hon en praktikant till sällskap (Hon där Anna har faktiskt lekt handledare idag) Ja, och det gick bra på jobbet. Stänngde klockan 18 sen tog hon cyklen hem.

Hoppade in i bilen och körde till vångavallen (nästan pinsamt att vistas där efter deras två självmål) men iaf hon skulle hämta sin plånbok som hon glömde igår.
När hon senare kom hem igen kom hennes mamma och stackars rickard som kom hem till pizza. Dom stackarna, eller mest Rickard (som råkade ut för en olycka med hästen igår) har varit på sjukhus sen 8 imorse till 6 på kvällen.

Hon kan meddela att Rickard har skadat sitt knä, har en fraktur under sitt öga (vilket han knappt kan öppna och ser dubbelt med) och hästhovar på sin rygg där hästen trampat :S det kunde gått mycket värre än hur det gick. Har aldrig sett en sån stor och stark man som Rickard så ynklig, och hon kan säga att det gör ont att se honom såhär. Så nästa vecka ska han bli operarerad, de ska ta ben från hans höft och sätta under ögat, usch får ont i magen när hon tänker på hur ont han kommer få. Mer ont än vad han redan har....

Ikväll fick hon skriva en liten inledning som hon hade tagit på sig, för att bli klara med vårt grupparbete som ska lämnas in imorgon. Hon tar ju ansvar för allt, ibland för ofta.

Nu är det efterlyst...

Hejsvejs!


såå sjukt grym i 190

Denna dagen har gått i ett, har haft att göra konstant hela tiden. först jobbade jag på dagis mellan 9-13, sen hem och startade en maskin tvätt och sen satt jag faktiskt ner en stund och solade.. sen kom emelie förbi så satt vi och snackade, jämförde scheman för i sommar, ska jobba några dagar tillsammans.
Sen lagade vi middag tillsammans, hamburgare med pommes :P mums =)
snabba pics sen och cykla hem till Emelie för att hämta hennes gröna jackan som tillhör vår outfit när vi jobbar på TFF, när vi väl kom dit fick vi nya tröjor, limegröna piké tröjor..assnyggt! (Eller?)

just nu är det ju en kampanj inom hela allsvenskan så vi samlade in pengar till forskning för prostatacancer.. och jag är ju så sjukt grym och fick in 880 svenska kronor =) Så stolt över mig själv, och som pricken över i.et stämde kassan perfekt också =)

Är hemma nu, väntar på mina päron som är på akuten.. Denna hästen alltså, rickard har skadat sig på något sätt när han skulle rida, jag är inte riktigt säker på hur allt har gått till.Dom kommer nog snart hem så får jag höra hur det har gått till.

Imorgon blir ungefär likadant, fullt upp..skolan först mellan 9.12 och sen jobb 13-18..

Men vad händer till helgen då?
fredag - skola till 14.30 och sen???
lördag - jobb 13-21 på klörupsvillan, sen då??
söndag - jobb 13.30 på TFF-HIF kul med derby förresten =)

På lördag sänds Englas begravning live på tv, jag vet inte om jag tycker det är riktigt etiskt rätt? inte för att jag inte tycker synd om hennes familj och tycker att det är hemskt vad som har hänt. Men varför är det så att detta fallet har fått så stor uppmärksamhet i media..alla andra barn som har blivit mördade då?
nä, jag vet inte riktigt vad jag tycker...

tack för mig för denna gången =)


såå sjukt grym i 190

Denna dagen har gått i ett, har haft att göra konstant hela tiden. först jobbade jag på dagis mellan 9-13, sen hem och startade en maskin tvätt och sen satt jag faktiskt ner en stund och solade.. sen kom emelie förbi så satt vi och snackade, jämförde scheman för i sommar, ska jobba några dagar tillsammans.
Sen lagade vi middag tillsammans, hamburgare med pommes :P mums =)
snabba pics sen och cykla hem till Emelie för att hämta hennes gröna jackan som tillhör vår outfit när vi jobbar på TFF, när vi väl kom dit fick vi nya tröjor, limegröna piké tröjor..assnyggt! (Eller?)

just nu är det ju en kampanj inom hela allsvenskan så vi samlade in pengar till forskning för prostatacancer.. och jag är ju så sjukt grym och fick in 880 svenska kronor =) Så stolt över mig själv, och som pricken över i.et stämde kassan perfekt också =)

Är hemma nu, väntar på mina päron som är på akuten.. Denna hästen alltså, rickard har skadat sig på något sätt när han skulle rida, jag är inte riktigt säker på hur allt har gått till.Dom kommer nog snart hem så får jag höra hur det har gått till.

Imorgon blir ungefär likadant, fullt upp..skolan först mellan 9.12 och sen jobb 13-18..

Men vad händer till helgen då?
fredag - skola till 14.30 och sen???
lördag - jobb 13-21 på klörupsvillan, sen då??
söndag - jobb 13.30 på TFF-HIF kul med derby förresten =)

På lördag sänds Englas begravning live på tv, jag vet inte om jag tycker det är riktigt etiskt rätt? inte för att jag inte tycker synd om hennes familj och tycker att det är hemskt vad som har hänt. Men varför är det så att detta fallet har fått så stor uppmärksamhet i media..alla andra barn som har blivit mördade då?
nä, jag vet inte riktigt vad jag tycker...

tack för mig för denna gången =)


HejHoppsan

i galoppsan..
Idag är det tisdag och Anna började tiiidigt i skolan, redan 8.30.. :( gäsp. väl i skolan forstsatte vi med vårt grupparbete men blev lite irreterad på att några bara halkar med på ett bananskal, varför är det alltid så? Och jag hamnar aldrig bland dom, kanske får att man tar lite ansvar för att saker ska bli gjorda.

Var hemma 13.45 ca, och tänkte vara så duktig att tvätta en maskin tvätt och tömma diskmaskinen och bättra på brännan ute på soldäck.. men icke. hamnade i sängen med msn konversationer och martina i örat på telefonlinjen. Snackade för tusan i mer än två timmar haha, man skulle kunna tro att vi inte snackar på evigheter men hon var ju här och hälsade på senast igår =) klarar mig knappt om jag inte pratar med henne på en dag..kvävs!!!!

Nu väntar jag bara på att vi ska sticka till min kära kusin David som fyller 20 =) det bjuds på smörgåstårta mums :P men först skulle mammsie och riksie upp i stallet och mocka BAJS! okej, jag är tramsig idag, jag vet!

Men ta mig för den jag är =)

Ska skriva Davids kort nu, ska lägga ner min själ för folk brukar ju uppskatta sina kort mer än sina presenter. Eller?

Lite bilder skulle sitta fint, ellerhur?










Skoja bara, inga roliga från helgen :( synd.. det får bli till en annan dag helt enkelt =)

ssccchhhmmaaack


Trötter, Butter och kloker

/Ja, idag spelar jag tre dvärgar av snövits sju dvärgar. Jag är trött( Vet inte varför, somnade 20.30 igår), jag är butter ( på livet i allmänhet) och så känner jag mig lite sådär kloker. ( för vår start av grupparbetet gick jätte bra i skolan idag =)

I eftermiddag ska jag mest ta det lugnt tror jag, plugga lite men annars bara chilla och hoppas på att bli piggare. Sugen på att träna men min rumpa vill nog inte det, trillade av hästen igår så jag har fruktansvärt ont i min vänstra balle/rygg..

Fått mitt schema inför sommaren, helt okej kan jag väl tycka, får hoppas att me and my ladies kan få in en helg i Götet nu bara =)  

/Anna

Fuck fuck fuck

Hur kunde det bli såhär, just nu hittar jag inte ord..Jag hatar Mikael mer än något annat..nästa gång jag ägnar honom en tanke ska jag klippa av mig ett finger för varhe tanke. Fy fan vad han har sårat mig nu, och han säger att jag är den enda tjejen jag har älskat (tills den dagen han fick höra att jag kallade honom omogen) men det är ju skit moget att sitta och skryta inför sitt ex hur många man har legat med och hur jävla grym hans numvarande KK är i sängen (iaf ett av dom, då han har flera stycken SVIN) Väntar bara på den dagen då han vaknar upp ur sin dimma som han lever i på sina rosa moln och inser hur mycket han har förstört för sig själv och inte har någon VÄN kvar, bara suparkompisar, för det är precis så det kommer att vara.
Men det verkar som om det ska behöva hända något hemskt typ att han nästan dör för att han ska inse, men från och med nu ska jag sluta bry mig. Jag är verkligen värd så mycket bättre..det finns så mycket jag bara vill få ut ur huvudet som bara snurrar runt där inne, men det blir tråkigt för er..

Var då på uppenbar igår.. var inte så kul.. typ nykter och tråkig stämning.. kvällen slutade med att jag skrek på Mikael och smällde igen bildörren.

Brinn i Helvetet Mikael Havik, en riktig jävla nolla

Hur kunde man slösa all denna tiden på honom..BLÄÄÄÄ!

Kusligt värre

mm.. älskar när man kan sitta ute och plugga i solen, idag satt jag bara i bikiniöverdel och short.. tyvärr fick man stans fulaste bränna men som tur är,  den är borta nu..eller linjerna iaf..

efter ha suttit ute ett par timmar och pluggat och tvättat lite faktiskt fick jag ta mig i kragen och släpa mig in i duschen eftersom jag skulle åka in och träffa mina classmates, innan det tänkte jag kopiera lite på skolan eftersom jag inte gjorde min plikt i onsdags.. fy på mig!

Men fyy vad läskigt det var på skolan.. mitt hjärta gick i 190..inte en enda levande människa på skolan och när jag satt i källaren vid datan (för jag var tvungen att fylla på mitt kopieringskonto) åkte hissen upp och ner hela tiden men där kom aldrig något folk.. men jag bet ihop och kände mig bara tramsig.. bug aldrig mer att jag ska vara på skolan helt själv..

Väl hos Kim fick vi mat, Vegansk eftersom Moa är vegan.. känns extra nyttigt =) inte för att jag hade kunnat leva på vegan mat men det kan vara gott ibland.. lite  variation. sen blev det rabarberpaj, glass och grädda och mega chokladbollar haha kräng.. blev visst inget spelande.. det trodde jag men icke! Massa snack och mys istället..

Imorgon blir det plugga, sen utgång på Uppenbar =)
Ses vi?

Pusselipuss Nighty night

TogaParty

ja.. vad ska man sammanfatta dagen med? gick nog in med för mycket förhoppningar, men det var ändå en helt okej kväll.. berusad blev man iaf..
Började hos pappa eftersom syster fyllde 14 =) shit, stor tjej nu, känns som om hon är ifatt mig snart! (på tal om det kunde min kollega idag inte tänka sig att jag skulle fylla 20, hon gissade på 15-16, tack för det) ja, iaf.. Erika min syster fick presentkort på Gina och blommor av mig..jag har så dålig fantasi. men hon blev glad för det iaf.. käkade grillat och drack mina goda drinkar, riktigt stolt över mig själv =) förvisso inte så svåra att göra men dock.. bacardi razz, sprite och frusna hallon =)

efter ett par timmar på kalas och ombytad till min toga med en fin krans i håret blev jag hämtad av Martinas kära pappa som körde oss till festen i Lund..

där var väl helt okej =) började spela fyllespel, det är ju alltid lika skoj :S eller? det är ju så otroligt gott att sitta och halsa sin dricka.. senare började strömma in lite folk och vi (Martina; Anna och Malin) blev mer och mer sugna på slagt.. men det fick vi snart reda på att vi kunde glömma eftersom det var ministry of sound och det var omöjligt att komma in.. så vi åkte hem och la oss...
 ehh
Vakna av ett underbart telefonsamtal imorse.. Kan du jobba?  eh, ja, det kan jag väl men jag stinker bacardi razz? nä, det sa jag inte men min styvpappa sa att jag stank det.. men men vill dom jag ska jobba så :P så 8.30 pallra jag mig till Getruds gårdens förskola och jobbade.. så mysigt med dessa små liv =) Somnade dock när vi skulle natta barnen, man blev ju sugen när barnen låg där och snarkade.. Jag trodde ju att jag inte hade gjort så bra ifrån mig idag bakfull och så men dom ville att jag skulle jobba natt på onsdag och fråga om jag kunde jobba där i sommar också? Haha har man charmen eller?

Nä, idag blir det chill chill och chill.. päronen är och hämtar Vincent.. vår häst numera.. ska väl bli skoj att träffa den =) får ta och rida någon dag snart, till helgen kanske då?

Lite bilder från igår då kanske?
419635-41 Syster i mina pumps, lång som ett ösregn

419635-42 Me, Myself and I

419635-43 Lite mer syskon

419635-44 Toga Toga

Nä, Ha det bra allihop..fest på lördag igen =) Livet är en fest

RSS 2.0