Inte en dag för tidigt...

....Med att uppdatera bloggen, jag vet! Men nu ar det dags kände jag..

Sommaren är här och det är helt underbart, känslorna sprudlar från höger till vänster och jag törstar efter kalla cider och varma grillkvällen!

Något nytt i mitt liv är att jag har gått och blivit barnflicka. =) Hos en 4 barnsfamilj i Bara, dom är jätte härliga hela familjen och det är full rulle. Har jobbat första dagen idag mellan 16-19 och vi eller barnen badade i en liten pool, vi har varit på en lekplats och käkat middag och vanliga familjegrejor...Detta ska nog kunna gå bra!

Massa fest och träffat roligt nytt folk också den senaste tiden, Martina min vän har ju varit ensam hemma och det har vankats fest =) Nice nice..

Midsommar blev bra och det var trevligt, köttbullarna var fantastiska och även resten av maten. Lekarna kunde gått bättre, men det gäller att man samarbetar och bjuder en gnutta på sig själv. Tycker jag!

Igår blev man inbjuden på lite fotboll med Philip i Malmö, trevligt trevligt.. Trots att jag inte skulle käka fick jag stå och förebereda tacosen till grabbarna, hmm tror att Phille hade en tanken bakom inbjudan nu faktiskt.

Imorgon är det jobb 6.45-10 och sen kanske west harbour eller något annat trevligt. Ledig på onsdag, ska vi festa på "It´s tuesday" imorgon kanske? fick VIP kort hemskickat i brevlådan idag, bara för att dom älskar mig haha och 1000 männiksor till ;) men dock! 
Torsdag och fredag jobbar jag 9-17 sen är jag ledig i helgen, så jag är öppen för alla förslag! Bara att höra av sig!

Nu ska jag beställa lite parfym från http://www.parfym.se/ , där säljs det parfymer billigare än taxfree :) Ett tips bara!

Ha en skön vecka alla ni typ 10 läsare =)


/@nnsie

yummy

Ibland blir jag väääldigt avundsjuk på Samantha i Sex and the city.. tänk att hon kysst denna killen typ tusentalsgånger.
Egentligen är hon en väldigt cool tjej på sätt och vis, jag gillar henne och ibland hade det varit skönt att kunna vara som henne.. Ni som sett sex and the city vet vad jag snackar om!







Mmmm....MUMS!

/@nnsie

Tisdag

http://www.youtube.com/watch?v=vsHYKTpJZA0

Detta är en av låtarna jag vill ha på mitt framtida bröllop, om det nu skulle komma i världen. En underbart vacker låt, och tyckte barbie dockan var rätt rolig som dansar. HAHA!

Ha en fortsatt bra dag
/@nnsie

Tyskland

Stanna nu upp och fundera över detta, mina tjejer. Jag tycker att alla som vill och kan tar och åker över till Tyskland den 16e Juni för att ladda upp ett lager med lite alkoholhaltigt inför sommaren med alla mysiga grillkvällar och utenätter :) Självklart kan man hänga med även om man inte vill handla något.. men jag har tagit reda på lite fakta och det blir troligen såhär..
Avgång 7.45
Ankomt hemma igen 16.45
Pris 155 x 2 tror jag..så max 310 kr


Hör av er om ni är sugna =)

Pusss

/@nnsie

RSS 2.0