Lördag!

Checka länken
http://tv4play.se/noje_och_humor/talang?videoId=1.953846


Helt underbar kille ju ;)

waawaawiiwaa Denna underbara dag vaknade jag redan 7.30 ! Varför ? Jag som ställt klockan på en lördag men dock inte förrän kl 9. Anna lär vara trött ikväll, kanske slocknar innan förfesten?

Ska iväg och handla mat till alla töserna om en stund, det vankas fajitas MUMS! Efter MAXI blir det en liten kort stund att pressa i solen hoppas jag, sen upp till Ymorvallen för att glo på pågar ;) Dricka en och annan kall cider till det, förfesten början där muuhaha

Varför ser man dubbelt så stor ut i ljusa jeans då???
Palla att ha mörka jeans i denna gassande solen!

Take care
/@nnsie

Mitt liv...

Mitt liv såhär en Onsdagskväll.. då kan jag berätta att jag varit på gamla hederliga fågelsången och jobbat idag. 7-15.. men vet ni vad?? Livsmedelsverket har bestämt att man inte ska äta socker på förskolan så till mellis fick vi pannkakor utan någonting. Bara just en pannkaka i handen. SHIT!, var är världen på väg!

cyklade senare upp till pappas hus, till mina systrar. Päronen var ju inte hemma, pappa på sjukan (tillbaka i Trelleborg, by the way) och bonusmamma var på jobbet) lillasyster Julia bjöd på en glass, jag fick ny energi och begav mig till bowlinghallen. Sista gången denna terminen och det är med stor glädje. Är trött på det nu, inte på killen, men på bowlingen.

Vidare hem för att käka två mackor och chilla, byta om och sen dags för träning. OJ OJ, ni läste rätt TRÄNING idag igen.. min mage är snart hård som en planka. På vägen till träningen ringde Mikael, han skulle i princip säga hejdå. Han hade bestämt sig för att ta jobbet som han har blivit erbjuden i Schweiz, ett bartenderjobb. Han gör nog bara rätt. Och jag slipper vara förvirrad. För helt enkelt önska honom lycka till! Fast vi bestämde att vi ses på lördag på hans lag match, antingen spelar han eller kanske inte.
ps. det är inte för att det just är hans lag jag ska kolla. Mina killkompisar spelar ju i samma lag!

När jag låg på träningen i mörket och stretchade till fin lovemusic spudlade känslor och tankar ut lika  snabbt som svetten gjort innan under passet, kommer jag verkligen bli kär igen? och vem kommer nästa kille att bli? utseende? sysselsättning, nationalitet? haha tja, den som lever får se... just nu ser det jävligt mörkt ut. Men jag har mest bara en sak i huvudet, ASIEN!

Nu är det fråga Olle, dags att dissa min älskling!


Sköt om er
/@nn@p@nn@


Detta kommer ni aldrig att tro..

Idag har jag gått på ett träningspass! Tanken slog mig igårkväll, och jag bestämde mig för att det kvittar hur jäkla omotiverad jag är så ska jag gå dit. Och som tur var fick jag med mig Fia. Det gick väl inte galant om jag får säga det själv. Vi tränade något som heter CORE träning, det är styrketräning med bara sin egen kropp och balansövningar. Som t.ex plankan och sådana godheter. FY FAN! Men men, jag ska minsann sticka och träna imorgon igen, kvittar hur omotiverad jag är. Som tur är varar terminen bara fram till mitten av maj. Sen får jag hitta ngt annat.

På lördag blir det utgång, på magget faktiskt. The Trend har premiär, så vi måste ju inra placet och kolla vad det är för något. Ska bli kul att träffas alla girlsen =) Me like alot!

Nä, nu kallar snart duschen och mys med min favorit <3 Love you



OBS! Inte jag på bilden (som ni ser kanske)

/@nnsie

åh åh vad det är skönt att vara naken

Knäckebrödsdansen, Talang 2009

Jag missade talang i fredags, men fick höra av min TV nörd Martina att nakna killar var med, då är jag tacksam att you tube finns ;) haha GALNA KILLAR! men ack så charmiga!

/@nnsie

TorsdagenDenSextondeAprilTjugohundraNio

Tjolahopp.. Tjena, Hejsan.. Halli Hallå

Idag var dagen D, pappa blev opererad och det har gått bra =) Han är stark han, MIN pappsie. HAr inte själv pratat med honom men det är bra med honom.

Nu är snart jobbe veckan klar. Bara en lååååååååång dag imorgon, som jag fruktar inför. 7.30-21 Oh My God! Men det fixar jag.. 

Har träffat två flickor idag som kommit hem efter ett tag i utlandet. Så roligt att se dom, och jag blir själv så sugen på att bara åka iväg. Men jag måste våga också.. jag får se efter asien om jag vågar lämna för ett år som reseledare..

När ska jag slå mig ner till ro?`

 
Gissa mannen och du får en sak ;) snacka om småtjejer

/ @nnsiepannsiedannsiesvannsie


Värdefull

Helt underbar låt...Jag vet att jag ärlångt efter alla andra, men sån är jag. Har fått nys på denna låten och den körs om och om igen.

Öppnade dagis imorse, 6.15.. gick upp 5..och under natten har jag vaknat minst en gång i timmen. Tyck lite synd om mig tack? haha

På torsdag blir det operation för pappa, han kommer fixa detta galant. Längtar tills jag får beskedet om att han har vaknat upp och allting har gått bra! Kan väl träffa han igen nästa vecka någon dag!

Nu börjar jag tyvärr bli nervös, men det kommer gå bra. Jag ska tänka på dig varje timme, och varje dag pappsie. <3





Helgen som kommer tänker jag inte sitta hemma och inte göra någonting, förslaget är vin och spelkväll. Vad sägs ladies? SUGNA?? I´m in..I´m all in!!



Du vet väl om att du är värdefull?
Att du är viktig här och nu?
Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du!



StorhelgsOB

Ja, det har man fått massor nu när man i princip jobbat hela påsken =) Det kommer jag inte gråta över när jag ligger på en paradisö och myser i sanden.

Så hur har min påsk varit?
Skärtorsdagen jobbade jag.. sen hände inte mycket mer. Planerna lutade mot A9, men slutade i sängen tidigt istället.

Långfredagen var jag faktiskt ledig och var och hälsade på min pappa på sjukan.. det kommer bli en by-pass operation för min pappsie, men det kommer han fixa galant. Och som han sa, "Nu kommer jag väl bli som 20 år yngre" =) Sen kom våra kära tanter på besök, min bonusfarmor samt hennes syster.. you know the cycletants! ;) Det vankades lite påskmat och god kaka (dock ingen sill eller lax för min del) Jag fick ett påskägg av mamma, som innehöll godis och en liten peng ;) mycket välbehövlig. Sen blev det mys med tjejerna hos FIA =)

Påskafton Jobb mellan 11.30-21 så det blev inte så mycket mer. Cyklade hem och la mig efter jobb, och somnade med ett leende på läpparna efter ditt samtal. =)

Paskdagen Jobb 11-20.45, så inget annar direkt som hänt. Just nu vill jag ut och dricka lite vin, mingla runt bland folk och bara njuta av livets goda stunder. MEN som Tony i Let´s dance säger, så är klockan mycket nu och jag tror ingen annan är på. Har i och sig inte hört av mig till någon och å andra sidan så har jag inte pengar så jag klarar mig månaden ut.

Imorgon är jag ledig och jag måste tyvärr städa mitt rum, sola (hoppas jag) och så vill jag umgås. För sen väntar en vecka med otroligt mycket jobb igen...HARD WORK, WORK!!

Ta hand om er <3
/@nnsie
 Party pinglor goes party boat



Ledig = supertråkigt..

Visst kan det vara skönt att vara ledig och sova länge, men två dagar i rad är nästan för mycket.

Igår var jag iofs inte ledig, hade ju faktiskt en morgontur på penning. Sen blev det sängen efter jobb eftersom jag fick ont i magen, därefter bjöd Martina på mjukglass på torget (dessvärre var den till besvikelse) sen åkte vi in till Malmö för att få en japan spruta i armen. Det gick hur bra som helst, och vi fick både barnplåster och slickepinne!

Igår kväll blev det fotboll med grabbarna och sen sängen..

och idag då? Tänkte jag skulle sova läänge, men det blev till 8.40..  steg upp och käkade frukost sen powerwalkade jag i en timme. Och under min promenad hann jag vistas i stadsmiljö, landsbygdmiljö, industriområde samt stranden och havet. En perfekt runda.

Hemma hjälpte jag mamma att städa, men fyyy hon blir på så sjukt dåligt humör så det är inte ens kul att hjälpa henne. grrr... har också hunnit med att packa ihop lite mer saker som vi ska försöka få sålt på vår loppis.

sen skulle jag hinna med att besöka min pappa på sjukhuset också, men han ringde för en stund sen och sa att han skulle in till MAS så får se om jag hinner besöka honom imorgon. Hoppas han blir bra snart!

Halv 7 ska jag iväg till killen som jag är ledsagare för..och imorgon är det jobb mellan 14.30-20.45.

Nu har ni en liten update från mig!



MALLIS MALLIS MALLIS Kommer det hända igen, eller blir det ett minne blott?

Ta hand om er
/@nnsie

Ibland måste man bara våga..

I söndags tog jag mod till mig och skickade ett kort sms och bara frågade om allt var bra. Just för att det var längesen vi pratade och det  hade varit kul att höra hur det var och lite annat vardagsskvaller.

Och jag är glad att jag gjorde det, för han ringde upp och vi pratade om allt mellan himmel och jord i 1,5 timme. Precis som förr. Det är verkligen inte så att jag har fått känslorna tillbaka eller så, men han har en enormt stor plats i mitt hjärta och vi förstår varandra så bra! Jag är glad att vi kan prata med varandra på detta sättet, för vi har varit med om en del tillsammans. Trots allt som hände då det tog slut, måste man försöka förstå varandra och det allra viktigast att förlåta. Det är nog något som jag är otroligt bra på, kanske ibland för bra. Vissa förtänar ju inte att bli förlåtna. Jag hoppas vi kommer vara vänner för alltid.



Friendship never ends

Ta hand om er
/@nnsie

i dag är en bra dag

Jag är så glad och lycklig.. det är tack vare detta underbara vädret, och att bara vara ledig!

Har tagot fram alla utemöblerna och torkt av dom, sen kom Lellky och Joy och hämta mig så bar det av till citygross för att inhandla något gott att äta till vår picknick.. vi hämtade upp Fia och sen körde vi ut till Gislöv och åt riskakor, gifflar, drack coca cola och käkade melon, samtidigt som vi glassade i solen :) MMMmmm.. me like alot.
Doppade även tårna i havet, det var kaaalllt! 

Ikväll blir det grillning med familjen sen mys med girlsen =) 

Hoppas hoppas hoppas det blir som vi sa till sommaren =)

Jag har världens sommarkänslor nu.. mm och det är  bara april...

De ringde från jobb, så det blir jobb mellan 6.45-11 imorgon och sen börjar ju TFF kl 12.30..ännu mer jobb.. Me like.. Here I come ASIA!! Har jobbat över 40 timmar denna veckan.. men jag gillar det som sagt!



Ta hand om dig
/@nnsie

JOBBA sa jag..

Nu är denna veckan snart över, så skönt. Den har mest bestått av jobb faktiskt, inte mig emot. Verkligen inte. Har jobbat två nätter och två dagar dagtid varav den ena 9 timmar och den andra 11 timmar. Imorgon väntar en runda i biljettbåset på TFF matchen, sen är jag färdigjobbad för denna veckan....
Men börjar igen måndag som erbjuder en dag med 10 timmar. Men sen ser det lite lugnare ut..

Men jag är glad nu att det börjar lösa sig. Har fått 1,5 vecka på kropp och knopps förskola. förvisso halvtid men jag kan säkert försöka få in en och annan kväll =)
 
Igår var jag pigg som en nötkärna trots att först jobba på en ny förskola i Smygehamn (och det gick jättebra, dom kommer nog ringa fler gånger) och sen rastvakt på villorna. Så istället för att mamma skulle hämta mig så gick jag enda hem och sen fick jag upp Martina också.. så det blev en tur till våra kära killkompisar Robin och Roos, skit kul att träffa dom igen, alldeles för länge sen. Vi kollade på film och snackade.


Idag? tjaa.. vad händer. Är sugen på att bara ta det som det kommer, ska eventuellt ner till Fia som salongen så ska hon permenenta mitt hår. Ska bli en krulltott.. eller nä, inte riktigt.. hon ska testa och se hur det blir, så det blir med bara vatten. Annars är jag sugen på att ta en promenad i den fina vädret, sätta mig på bryggan på dalabadet en stund! Hoppas man kan få lite färg.

Nu ringde Martina precis och berättade att hon är sjuk..stackars min lilla vän! KRYA PÅ DIG! sjukt tråkigt att vara sjuk en lördag

 
EGO-GIRL

Take care
/@nnsie


RSS 2.0