Äntligen hemma..

...efter 12,5 timmars arbete. Men är man en arbetsmyra som JOy brukar säga så är man :)
Satte över pengar på spoarkonton till Asien idag också.. wioohoo 23 000 finns där nu, känns verkligen jätte skönt, med tanke på att min bror är skyldig mig 2500 också som ska rulla in där direkt =) På torsdag är det 12 veckor kvar tills vi åker.. min nervostiet växer för varje dag!

Nu är man 21 år gammal, tråkig ålder.. men jaa.. jag har fått lite pengar och sen ska jag även få min backpackerväska av mina päron, men har ej fått den ännu! Plus att jag ska till pappsie imorgon kväll efter jobb och fira mig själv lite haha =)

Blir nog båten på onsdag igen.. sugen någon?

See you <3
/@nnsie

Min sista dag som 20åring

haha japp.. det är det idag.. och jag ligger i min säng.. smått bakfull efter en sjukt trevlig kväll igår på Lilla torg och sen Sankt Bernard. Lyckades få in en dunderfylla på 4 timmar, det är bra jobbat tycker jag, men det tycker minsann inte mitt konto.. OOOPPSS! aja, man lever bara en gång.

Meen.. jag har hittat en knasig hemsida.. väldigt bra som tidsfördriv.
http://www.kalkyleramera.se/ Här kan du räkna ut det mesta... haha

 HAHA otroligt härlig bild, från Fridas inflyttningsfest!

 Från Lilla igår

 Rose dracks det en hel del igår.. kan vara det som satt sina spår.

Nä, nu lämnar jag detta. Ha en fin dag
/@nnsie

Flitig tjej

Ja, minsann.. vaknade vid 14 tiden idag (har jobbat natt) och kände att en joggingtur hade varit väldigt skönt. Så på med utrustningen så sprang jag iväg.. hade visst glömt hur jobbigt det var, men också glömt hur skönt det är nu så här efteråt.. kan ju hoppas på lite träningsvärk imorgon så man får känna av den lite till. Brukar faktiskt få träningsvärk i rumpan efter jag har joggat, konstigt me det är väl för att den hoppas så när jag springer hahahaha skämt åsido, med lite allvar!

Nu ligger jag bara i min säng och väntar på att sticka och jobba igen.. ska käka snart och sen måste jag in om hemmakväll och köpa godis innan jag ska jobba.

Är lagom avundsjuk på Frida som är på Britneys konsert och lagom avundsjuk på Josse som åkt till Bulgarien idag.. Jag vill också resa, men snart så.. bara 3.5 månad kvar typ.. oj tiden går fort..Någor som oroar mig är att jag tror en leverflcäk förändrat sig, måste ta och kolla upp den och hoppas att det inte är något. Hoppas att jag bara är lite hypo..

Nä, over and out

/@nnnsie

Godnatt

Nu är det snart dags för mig att  sova.. det gick väldigt  väldigt milt att jobba idagl. endast en brukare inne. så det blev minigolf på dala med glass därpå! Nice :)



Imorgon är det dags för en snabb runda på jobb 6.30-10, ska köra iväg med villanbussen /som jag övningskörde idag.) för att vi inte kan öppna tanklocket!   När jag har slutat ska jag umgås med FiaLisaFisa

Over and out
/@nnsie

Dags för allvaret

Idag är det dags att börja jobba igen.. rätt så milt ändå 15-21 och imorgon en liten tur på 6.30-10..men sen kommer vi helvetes helg. Fre-lör-sön NATT! så jag får önska er en trevlig helg allihop, själv kommer jag mest sova och jobba.

Idag har jag köpt ny kamera, var ute efter en undervattens kamera som dom reade ut på OnOff men den tog visst dåliga bilder, så det blev en likadan som den förra jag tappade bort i Oslo fast en modell nyare och en lite annorlunda färg. Valde mellan den och en annan svart SONY, men nä svart klarar jag inte av.. Jag vill ha färg i vardagen och där med basta!  Det blev färgen Magenta



Det är underbart med sol, men faktiskt är jag trött på att sitta ute vid poolen och pressa, så just nu ligger jag i min säng och bara slappar. Ibland är det också skönt, har dock en gnutta dåligt samvete, men det lever jag med!

Ha en bra dag
/@nnsie

Fri, fri fri

Nu är snart min långledighet slut för denna gången. Efter jag varit i Bara hos familjen hade jag fyra lediga dagar framför mig och jag har njutit till fullo.

I fredags kväll mös jag med några av stans finaste tjejer..drack lite vin och snacka i timmar.. det är bara så underbart! <3

I lördags solade jag hela dagen, ökade graden lite med att smörja in mig med babyolja, säkert inte alls hälsosamt, men det gav bra resultat! Sen blev det grillning ute i Joons fina hus..kubb och boule stod på schemat =) Jag är snart världsmästare i kubb haha.. Impulsiva Martina och hennes tvillingsyster Anna blev helt sugna på att dra in tll Malmö, efter många om och men (hade ett himla bry att skaffa skjuts in till storstan) så fick vi skjuts av en tjej från Joons, skit trevlig och TACK =)  Vi åkte hem till en kille som heter Oskar där philip också var! Svepte en cider sen blev det etage.. och god damn vad jag älskar Etage när det är 25.. heta killar, mycket folk och himla bra musik. LOVE! Gick vidare till HIPP för att hämta upp Frida som skjusade oss hem, tackitack!

Söndag BAKIS fii fan! Trots att jag inte ens kände mig full dagen innan, kan vara vinet.. gick ut till Albäck en sväng och sen sov jag någar timmar på eftermiddag, dom var guld! Sen var det dags för chillkväll med fett mycket chips och dippa  i Fridas nya lya.. över mysigt! Ännu en myspys kväll med de finaste tjejerna.

Måndag, igår drog jag och Martina till Köpenhamn och hade en himla trevlig dag trots att det bara var vi två, vi började med att sitta på rådhustorget med vars sin medhavd cider och varsin korv.. Martina tog pölse, men det tycker ju inte jag om så jag fick ta en vanlig fransk hot dog, men dansk ketchup är underbart gott :P mums.. vi satt och mös i solen tills vi bestämde oss för att börja shoppa, det gick väl sådär.. köpte två toppar på rea i min favorit affär NEW YORKER.. billigt och snyggt! Efter någar timmar tyckte vi det var dags för ännu en cider och denna gången blev vi sittandes på en skulptur av något slag med ett live band bakom oss till underhållning :) Vi shoppade några timmar till och sen satte vi oss på HARD ROCK CAFÉ har aldrig varit där innan, men jag gillade stället enormt. Drack två cider där och käka en underbar middag, kyckling och potatismos..låter kanske inte särskilt gott men det var mmmm....

Mätta och belåtna begav vi oss in på Tivoli, där vi fick enorm rabatt för vi åkt med skånetrafiken. Istället för att ge 285 dkr gav vi endast 171  för både åkband och inträde. Vi började med de värsta karusellerna, och hade en hel del nära döden upplevelser (man är inte barn längre) och abvslutade med de lite lugnare, som vi då tyckte var överlöjliga efter de värsta. Illamående och trötta åkte vi hemåt och var hemma vid 1 tiden inatt.. TACK MIN SKÖNA HÖNA FÖR IGÅR! ALLTID LIKA KUL MED DIG!

http://www.tivoli.dk/composite-7908.htm   <--- värsta karusellen jag någonsin åkt!

 

Nu ska jag ner till vårt loppisgarage och tömma borden, dags att lämna tillbaka dom. Får se hur det blir med loppisen framöver.

Ha det bäst!
/@nnsie


KÖPENHAMN

Nu var det dags igen.. jag efterlyser vänner som vill hänga med till Köpenhamn på måndag eller tisdag.. gått på ströget och mysa och åka massa roliga karuseller på TIVOLI! HÖR AV ER! Nu är det sommar och man måste göra den så bra som möjligt.. ni vet..."sommaren är kort"





Ledig!

Idag har jag varit ledig och det har varit väldigt skönt, speciellt med detta härliga tropiska vädret. Har legat vid poolen i trädgården hela dagen, och till och med badat två gånger, över nice :)

Eftersom man hade ledig dag idag, tänkte vi att vi skulle satsa på lilla torg igår kväll, men det blev ändrade planer, istället blev det balkonghäng med vin och rom o cola, massa snack och fyllespel som slutade med natt dopp på ribban och övernattning i Malmö.. det blir aldrig som man tänkt sig när Anna och Martina är farten. Lilla torg får snrt bli av ändå tycker jag..

Var även och gav blod igår, lurade med mig Josse, men tyvärr fick hon inte bli blodgivare. synd!  Sen blev det lite shopping, som bestod av ett silvershampoo (halva priset på nikita) underkläder och en tröja på gina halva pris igen :P Jag är bäst på rea shopping =)

Ikväll blir det lustspel i folkets park, me and my ladies trevligt!

J A G   Ä L S K A R   S  O M M A R

nästa vecka blir det antagligen mys i köpenhamn på måndag, lite ströget och tivoli. Vad sägs?

 Årets lustspel

nä, nu kallar duschen!
Ha det bäst
/@nnsie

RSS 2.0