If tomorrow never comes..

...så kommer jag inte till Teneriffa, men det är klart att jag gör.. för morgondagen är snart här! Och jag är snart färdigpackad, alla kläder är klara, väntar på ett badlakan i torktumlaren och sen är det alla hygienartiklar som jag packar imorgonbitti.. usch vågar inte väga min väska, den är proppfull :S alltid lika dant!

Idag blir det att säga hejdå till pappa, ska snart cykla dit och innan det så ska jag växla pengar.. sen är det jobb mellan 16-21 och kanske lite mat på A9 sen.. Martina skulle ju bjuda mig, så söt =) men får se om dom serverar mat så sent haha.. blir tyvärr ingen utgång ikväll på "uppenbar goes mallis" hade varit sjukt skoj, men det blir nog lite jobbigt att sitta på ett plan 5,5 h och all väntan som det innebär runt flygplatser!

såå..om ett dygn är jag på väg att landa just nu.. och ska snart bege mig tll hotellet, checka in och sen kallar stranden fantamaj! Pressa Pressa Pressa!

Jag säger nu hejdå till mina vänner och mina läsare och hoppas att ni kämpar så att våren är här när jag kommer hem igen den 8 februari =) Jag ska tänka på er när jag tar på mig bikinin och ni tar på er vinterjacka, mössa,vantar och halsduk för att cykla till jobb, tänker på er brevisar som cyklar i ur och skur och tänker på dig som sitter på 146an fram och tillbaka till Malmö! Jag tycker om er jätte mycket =)  Hörs när jag kommer hem igen!

Bye bye

/Annsie


nu är det snart dags...

6 dagar kvar.. och jag längtar som en dåre =) 

Idag har jag jobbat på dagis :) lika mysigt som vanligt! 
Sen cyklade jag till ÖB och handlade en del till resan, balsam, bodylotion och lite sånt trams, var även inne på OnOff och köpte ett nytt kamerafodral som jag hade tappat.. och nu när jag kom hem beställde jag ett datorfodral för jag kan ju inte lämna min älskling här hemma i två veckor.. nej icke! Hon ska med och hon ska såklart ha ett rosa fodral om sig :) 

Nu är det snart dags för gympa :) wiie kul! Denna vecka hade jag tänkt hårdträning, satsar på 6-pack på söndag.. okej..heöt omöjligt!! Men samvetet kan kännas bättre. 

De ringde från resurs innan så det blir jobb på lördag också. 16-21 så det är chill, men behöver alla pengar jag kan få om jag ska kunna komma till Asien i november. 

 Sen vankas det utgång, uppenbar goes mallis.. bastkjolen ska fram igen joppjopp :) Efter uppenbar tippar jag på en korv på shell och sen hem och hämta väskorna och byta om.. sen bär det iväg till Tene, Tene Teneriffa :)

Ska kanske ta med mig kameran till gympa hallen idag ? så ska ni få se mig in action :P








mmmm.. längtar!

/Annsie

Glad nyhet !

wiie fått meddelande idag att min ansökan om studieuppehåll har gått igenom, så nu kan jag börja i termin 3 när jag känner för det. Eller till att börja med om ett år.

Tråkigt är att jag har tenta imorgon, har väl inte pluggat övermycket idag, men jag är så trött på det nu! Har suttit inne i fyra dagar och bara bara pluggat. Så kul är det faktiskt inte. Men som sagt..imorgon är det sista dagen på ett helt år. Förrutom omtenta i socialplotik som måste göras Hoppas ni har mig i tankarna mellan 13-17 imorgon när jag sitter och skriver så att pennan glöder, ska verkligen kräka ut min kunskap på pappret!

Helgen blir det sexparty hos Frida, och vi får se vad man beställer muuhaha.. kanske roligare med sånt när man har pojkvän, men å andra sidan har jag hört talas om en bra ersättare till pojkvän som kör two in one ;) Det ni! haha nä, gud lite väl snuskigt nu kanske.
Ska även träffa min kusin och hennes man :D från småland.. dom kommer på besök. Synd att dom inte har pojkarna med sig.. har bara träffat den ena och det var 7 år sen aj aj aj ..

Nä, nu ska jag skratta lite åt Filippa Bark hade jag tänkt...hinner ju plugga en stund imorgon förmiddag!



/Annsie

Avbrott

Ett litet avbrott i tentapluggandet nu.. man blir så trött i huvudet av att hålla på för länge. Jag får fortsätta imorgon! Nu ska jag snart in till Malmö oh ha en liten avskedsfika med mina klasskamrater eftersom jag slutar nu på fredag. Fortfarande inte hört något om uppehållet men skit samma  :)

ja, det var väl inte mer jag hade att förtala er om =)

 seee yaaa

/Annsie

waawaawiiwaa

Nu är det dags för tentaplugg igen och vet inte hur motti jag kommer att vara att skriva bloggi, antagligen väldigt motiverad eftersom allt annat är roligare än att plugga =)

Men men.. helgen har varit alkoholfri denna också :) jag är duktig!

Fredag: såg Let´s dance med Fia, åt en god middag och bara mös.

Lördag: möte med gympan, klippning och sen lugnt en stund för att senare åka in till Laserdome och lattja med Martina, Frida och Joy =) det var svin kul men svettigt.. när vi kom tillbaka hade vi för mycket energi men inga idéer..slutade med att vi tramsade oss.. kanske lite för väl då jag numera är lite hatad av en (eller flera) men äsch..piss i missisippi liksom!

Söndag: Klockan är tio i nio och jag har fortfarande pyjamas på mig, jag har legat i sängen hela dagen och pluggat.. inte så händelserik dag..

Förresten om ni inte har något att göra en lördagkväll så tipsar 118100 :  Det du kan göra en lördagskväll är att du kan låna din grannes hund och gå på promenad. Du kan ringa en vän, du kan överraska någon med middag, du kan tappa upp ett bad. Du kan läsa en bra bok. Du kan gå och lägga dig tidigt. Du kan planera en flytt till Paris eller New York. Möjligheterna är oändliga, fånga kvällen!



 På väg in i äventyret haha.. jag var så sjutk dålig.. första omgången kom jag (HULKEN) sist och sen kom jag näst sist.  Men huvudsaken är att man har kul =)

/Annsie

Sjutton också..

Jag är kass...kiss kass värdelös!
Jag klarade inte tentan i socialpolitik..får se imorgon hur nära eller långt ifrån Godkänt jag var.. buuhuu.. jag som skulle klara alla tentor innan jag slutade.. Vet inte hur det blir nu, troligen kommer jag få ha denna tentan efter mig.. Vi får se! Jag ska ha mitt uppehåll så är det bara!

Imorgon är det dags att åka buss igen, men jag ska inte gnälla. det handlar om tre dagar!
Snart Teneriffa och jag längtar.. 18 dagar kvar!!!

PUNKT SLUT!

/Annsie


Glad att du lever!

Min älskade dator, som är typ mitt liv (har inte mycket till liv) dog för några timmars sen. För att klumpiga jag spillde en hel kopp med nygjord varm choklad över hela. Den slockade direkt, men efter den hade stått och droppat av sig lite startade jag den och den funkade, dock funkade inte internet eller högtalarna. Men efter efter en stund dog den igen. och min styvpappa delade på alla delar och vi såg hur mycket o´boy som flöt i lilla datan. wooops, när vi torkat och satte ihop den gick den inte att starta.:( jag var envis och tänkte att min bror kanske skulle kunna.. så jag tog bilen och körde mot honom och den startade direkt när jag kom dit och efter en stund hade bror både fått igång ljudet och internet! Han är dö bra =) Nu är jag hemma igen och är så glad att hon fungerar! Min RosaDell =) Hon vill inte riktigt lysa med visa knappar och tangenterna är lite tröga, men det kan jag leva. Det är kanske bara lite choklad som ska torka ordentligt hahah




/Annsie
 

2009 har börjat...

och jag tycker det låter jätte konstigt att jag ska bli 21 :S det låter rätt så gammalt, jag känner mig fortfarande som 17 typ hahaha :D

Som sagt så blev det bowling inne på BIG BOWL i lördags och jag vann 1,5 serie =) riktigt grym var jag, det måste ni erkänna? =) Är lite besviken på mig själv för jag drack en cider nämligen. Okej inget man blir full på men jag hade ju alkoholförbud nu i tre veckor :S aja, nya tag då! Innan vi bowlade åt vi på en mexikanskt restaurang..där de hade billig tre rätters så det blev först nachotallrik, sen planktstek och sen vaniljglass, grädde och chokladsås. Tyvärr klyddar min mage så jag orkade inte så jätte mycket, sen hittade Robin en skumgummibit i hans potatismos på plankan och det visade sig vara en bit från kockens slickepott..  men yeew :S han fick en ny planka..undrar hur många gånger dom har limmat på den biten ?
       

A på poängtavlan är A som i Anna =)

Igår låg jag mest hemma och pluggade, snart dags för sista tentan sen är det jobba och resa som gäller, har då inte fåptt reda på om jag får ta uppehåll eller inte, Hoppas jag får reda på det i veckan, men egentligen spelar det mindre roll. För jag har redan satt upp mig på jobb och sådär så om jag inte får det beviljat får jag ju sluta och så får jag börja om från början sen dåå.:S ett helt år till spillo men men.. Jag vill verkligen detta! LIVING THE DREAM som min blivande man hade sagt, ni vet han B Gustafsson ;)
Mot kvällen plockade jag av mitt löshår och sen begav jag och min bror oss till pappa för att hälsa på. Haha jag är inte den som är den, jag delar gärna med mig av mina ägodelar!!!

 pappsie och bror med mitt löshår :P

Skolan börjar inte förräns på torsdag, så skönt! Så nu ska jag plugga plugga plugga!

Ha det toppen allesammans
/Annsie                                     
                                                                

I´m so happy

wohoo.. dagen har spederats med Martina och min lillebror, vi tog en tripp in till Malmö till MediaMarkt för martina skulle köpa en videokamera och jag en ny digitalkamera. Jag kom ut tomhänt och Martina hade införskaffat sig en skit söt videokamera...vi ska göra videodagbok på våra resor nu =) och Jim hade köpt något lysrör till bilen =)

Jag kom ju på det smarta idén att jag hade försäkring på min gamla trasiga kamera och tänkte att jag kan ju se om det går att fixa till felet. Utan att fråga fick jag en helt ny kamera, dock var den inte rosa som min gamla och det var ett helt annat märke. Fick syn på en rosa och jag fick den.. behövde bara betala mellanskillnaden på typ 300 kr =) Så nu har jag en ny kamera och den är så fin och rosa =) Jag passar på att tacka Mikael för att han tog försäkring på min gamla kamera så att detta var möjligt! T A C K!

Okej, nyår? finns inga ord.. eller jo.. fram till en stund efter desserten har jag minne.. sen efter det typ från kl. 22 är det inte mycket som finns kvar i minnet. Och anledningen är att jag och Martina inte gjorde som vi blev tillsagda och fick därför straff med att ta TRE SHOT MED GRAPPA. oh fyyy fan jag nästan spyt av bara tanken. Precis vad jag gjorde mellan 2 och 6 typ avbrutet nyårsnatten! Händanefter ska jag alltid lyda..
men nu låter det som om jag hade tråkigt på nyår och det hade jag inte alls =) det var trevligt, god mat och trevligt umgänge! Jag är helnöjd.. kunde ju varit nyktrare.. men men.. det råder spritförbud för Anna nu fram till Teneriffa, lite drygt tre veckor.. det ska jag väl klara av =) Tack alla hos Josse och Martin för en trevlig fest!

Ikväll blir det matlagning och chippe och dippe mys med Martina.. annars ser helgen vit och oplanerad ut.. vi får la se vad som dyker upp!


Här är min nya kamera fin va? Och den åker snart på semester...wiie jag längtar!!

/Annsie

RSS 2.0