weekend..

Lördag
Fullt ös.. först jobba i Bara som sagt, sen gick jag på marknaden med mamma. Hittade inte en enda sak så där sparade jag mina pengar. Fastande för ett armband i läder men det kostade 150 kr och jag tyckte det var för dyrt...mamma skulle hjälpa till och le hästarna vid ponnyridningen så jag gick hem för klockan började bli mycket och jag skulle ju bort. Hem och fixa till sig fort som attan och sen bar det av till Fia. Mumsigt med Tacos och trevligt sällskap som vanligt :) Vidare till öltältet där arvingarna spelade.. ja, som frida säger -Anna, du är kändiskåt! ja,jag håller väl med då..haha vidare till kristall där jag dansade ca 45 min sen var jag tröltt på det och cyklade hem.

Söndag
Först var jag ledsagare sen blev jag sugen på skopunkten och min trogna vän Martina ville gärna hänga med.. så vi körde dit.. shoppade två par skor, och martina ett par, hittade även presenter till Malin som jag ska till tjejmiddag nästa fredag :) Våra magar började skrika efter mat så vi körde och körde och visste inte riktoigt var vi var, men vi slutade på svågertorp på food corner eller vad det heter.. käkade varsin chinabox tillsammans med Robin och Martin som vi hittade där.. två killar från vellinge..dom skulle vidare för att renovera i Martins lägenhet och spontana som vi är hängde vi med.. så vi har rivit ner väv i hela badrummet :) haha galna tjejer! Efter en stund tröttnade vi och körde hem.. så nu ligger jag här och ska ladda upp en massa bilder bara för er.. snällt va??

 Körde på lite punkig stil igår med nitarmband och nitskärp..

 födelsedagsgrisen
  snygge marre

 TJAAJJor

 Idsii och Jååssee

 Lite allsång

 Arvingarna

   dessa + ett par höga sandaletter blev det idag

 Jobba sa jag ;)

 Totalrenovering

 Robin rakade håret :)

Tack och hej leverpastej
/@nnsie

Löördag

Tjena Hejsan :) Nyss hemkommen från Bara, där jag varit och passat barnen. Vi har ätit frukost och sen gick vi till två olika lekplatser, vi tog sandsaker med oss och hade det jätte mysigt. Som alltid är där sol i Bara (iaf mer än i Trelleborg) så jag och tjejerna satte oss i gräset och käkade banan på en av lekplatserna. Skiiit mysigt, det är vid sådana här tillfällen jag längtar efter egna barn :) Familjen skulle på kalas innan jag körde hem så jag hjälpte till att göra flickorna fina i kalaskläder, mys mys mys :)

Nu är jag hemma och vilar lite, väntar på att SEGE-Martina ska ringa.. alltid samma sak att man får vänta på henne.. det är en del av hennes charm I guess..

Är grymt irriterad på den människan som ringde mig inatt med dolt nummer kl. 5.20 !!! Han pratade med en kostig röst och kallade sig för Johan,  du kunde ju väntat en timme till så hade jag varit vake, men icke.. istället fick jag vakna en timme tidigare.. f*ck

 
Me and my soulmate (L)

Ses kanske i vimlet ikväll?
/@nnsie

Palmfestival

Javisst, nu har palmfestivalen dragit igång i Trellehullan, detta kan vara Trelleborgs största fest. Själv tar jag inte jätte hårt på det och måååste gå ut och glo på allt både fredag och lördag, visst ett besök är trevligt men det är också allt.
Idag fredag kommer jag jobba till 21 och tänker inte att infinna mig i stan ikväll eftersom jag kör hemifrån kl. 7 imorgonbitti för att jobba i Bara.
Jag får besöka palmfestivalen en sväng imorgon efter jobb kanske och sen blir det nog en sväng i ett av öltälten efter Fias födelsedagsfest.

Ja, för i morgon ska Fia ha party party och som alltid bjuds det på god mat och trevligt sällskap, så det ser jag framemot. Var och köpte fin fina presenter igår som jag slagit in, så det är fixt och klart!

Passade på att ta min förmiddagspromenad idag till fågelsångens förskola och skriva lönelapp samtidigt, tog Gizmo med mig eftersom bror skulle till Tyskland och Gizmo behövde en hundvakt. Alla barnen blev glada över att se honom och på vägen hem träffade vi två hundar som jag stannade och snackade med, alltså hundarnas ägare. Det är väldigt socialt att ha hund minsann!
Men just nu ligger jag inne med världens sämsta samvete, lilla Gizmo har flåsat i mer än en timme, det blev nog en för lång promenad. Jag hoppas att han snart lugnar ner sig.. stackarn.
Mopsar är verkligen en av världens finaste hundar enligt mig, men jag kan hålla med alla de kritkerna om att det inte är särskilt hälsosamt att avla fram så pass plattnosade hundar, dom har ju väldigt svårt för att andas. 

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, för snart kallar plikten. 

 
Här är en bild från nyår 07 kanske??

Vet ni vad? Idag är det 62 dagar till jag åker ;)


Ha en skön helg
/@nnsie

Jag ljuger så bra...

Jag kan klara mig själv
Kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen
kan jag somna igen
utan dig, tätt intill.

ME, MYSELF AND I



Idag, just nu om tio veckor sitter vi snart på ett flyg på kastrup, och är på väg mot London för första mellanlandningen till T.H.A.I.L.A.N.D helt mega unbeliveable..(med risk för felstavning)

Snart är det jobb, barnflicka i Bara (jobbar bara 60 timmar denna veckan) sen blir det chill hos Frida och idag blir det chill, igår blev det visst spontanutgång till Båten!!

Ha en bra dag
/@nnsie


beslutsångest..

Ja, det lider jag väldigt ofta av.. och dagens beslutsångest handlar om hur jag ska motionera idag..Jag har redan bestämt mig för att jag ska besöka Martina på Maxi, men ska jag gå, cykla eller ta inlines dit? haha kan inte bestämma mig, så jag fastnade här hemma och har just lagt en ansiktsmask, en av dom jag fick av girlsen på tjejmiddagen =) Det blev choklad..mm luktar väldigt gott haha

   Haha så kan det bli.. får vi se om den är bra också bara! Hoppas det för just nu är mitt ansikte nästan som en prickig korv, eller ja kanske inte riktigt..

Min bror är just nu I Bulgarien och lever livet och då passar vi hans lilla mops Gizmo, Victor och jag lekte lite med han härom kvällen.
 
Tjaaa.. jag är en smart hund! =)

Nä, nu är det dags att skölja av masken och sen tror jag att det blir cyklen till Maxi, får vara lite lat idag.. men jag kunde ju lika gärna tagit bilen så det är alltid något =)

Ses på AAUUUNIIIEE ikväll ladies =)
/@nnsie

Vad händer? eller Fötter?

`tjjaaaaabbaaa..

Just nu har jag väldigt lugna dagar, är ledig väldigt mycket så det känns inte som jag jobbar. Men det gör jag.. ikväll ska jag jobba 15-21 faktiskt.

Har börjar med något nytt.. den senaste tiden har jag inte varit hungrig eller sugen på frukost, vilket jag alltid brukar vara. Så nu går jag ut och går en timme direkt när jag vaknat, skit skönt är det  =) Men det kan man ju bara göra när man börjar jobba sent eller är ledig. Jag skulle u aldrig få för mig att göra det innan jag börjar 6.30 det är ju inte mänskligt.

Annars då? Jag har äntligen fått tummarna ur rumpan och beställt tid till tatuering, fick mersmak nu när Martina och Frida bokade tid för deras (som blev otroligt bra) Så den 10 september görs min första tatuering :)

Måste också passa på att berätta att jag har världens bästa barnflickefamilj ( alltså den familjen där jag är barnflicka i Bara) Igår kom dom hem och hade köpt en guide bok till mig om hela sydostasien.. dom är såå snälla, jag blev så glad och rörd faktiskt. Ahh dom är underbara! Där står verkligen alt i den boken, jag har lånat den på biblan innan när vi bestämde oss för att göra denna resan.

Nä, nu får jag väl hitta på något.. tiden går så långsamt annars.

 
Typ såhär vill jag ha den, and I love it

Take care
/@nnsie

TjoooBaloo

Hejsan Hoppsan :)
Idag är det Måndag, jag är ledig och det regnar ute. Därför passade jag på att sova länge (11.15) sen har jag även varit huslig och bakat, testbakat faktiskt, inför tjejmiddagen på fredag. Väldigt chokladigt kan jag meddela. =)

Jag har också äntligen tagit mig i kragen och fixat reseförsäkring, kalaset blir 826 kr men försäkringen täcker verkligen nästan allt. Till och med om jag skulle lägga ifrån mig kameran igen =) och blir jag väldigt sjuk betals resan ner för mina päron så att dom kan hålla mig i handen, samt en massa massa annat. Jag tycker det är värt pengarna.. läste också om jag nu skulle bli sjuk och skulle behövas åka tillbaka till Sverige med ambulansflyg så kan det kosta upp till en miljon kroner, och det är man ju inte så sugen på. Men jag ska inte bli sjuk utan jag ska ha världens bästa Asien resa, men man måste ha ett litet risktänkandet.

Nu ska jag snart ner till stan med Fia, tänkte köpa massa presenter faktiskt. Är ju en del som fyller år nu i dagarna.




/@nnsie

RSS 2.0