Vi är på gång...

Ännu ett steg nämre Asien.
Ikväll var jag och Martina inne i Malmö och fick vars två sprutor i armen. Twinrix + japansk mygga graj haha minns inte vad den heter. 870 kr fattigare, men hoppas verkligen det är värt varenda krona då vi kommer åka på livets resa =) Nästa vecka är det dags för en japansk mygga graj igen...

Efter 1,5 timme på vaccinationskliniken hämtade vi min bror och hans tjejkompis för att ta ett meal på BK :P mumsigt men tyvärr mår jag illa nu...

Vår budgivning i gårdagens inlägg blev ju inte ett dugg lyckat, fan också.. haha i och för sig kunde en sträcka sig till 20 kr men slapp gärna... så det är så illa alltså?
PS: det är inte jag som valt att Martina skulle lägga upp de bilder hon valde!

Nu blir det ballar av stål och sen försöka sova..

 

Take care
/@nnsie

Låt mig få presentera...

Martina Rundqvist



Martina är en 20 årig singeltjej som tycker att livet leker. Hennes största passioner här i livet är att shoppa kläder och skor, festa, titta på filmer, äta god mat och självklart umgås med sin bästa Anna =)
En annat stort intresse för Martina är att resa och håller för tillfället på att spara till en Asienresa!
Men det är en sak som fattas i Martinas fina liv och det är lite umgänge tillsammans med någon av det andra könet. Så vad skulle ni vara beredda på att betala för att vilja hitta på för något skoj med snygga Martina? Dessutom får ni ge förslag på hur den bästa dejten tillsammans med henne skulle vara.

Jag kanske ska lägga till att hon är en rolig person med väldigt rolig humor, hon är också en tjej som inte är rädd för att säga till om något är fel, så behandla henne väl. Hon har ett stort hjärta och är väldigt omtänksam.

Den med bäst förslag får en dejt med denna fantastiska tjej!
detta är alltså en budgivning och den startar på 20 kr. den med högst summa vinner (och bäst förslag på dejt)
låt bäste man vinna
Vid intresse - lämna kommentar!

Lycka till!
/@nnsie

The worlds greatest

Ni är så sjukt underbara mina vänner, blir så glad när jag läser era kommentarer från mitt förra inägg. Ni är riktiga vänner som tror och stöttar mig minsann :) Det är värdefullt! SES IKVÄLL =)



Take care
/@nnsie


OnsdagenDenTjugoFemteMars

Martina ringer till mig och världens panikångest : ANNA!!! NU FÅR DU PEPPA MIG TILL DETTA MED VÅR ASIENRESA. Jag sa lugnt och fint att det löser sig..

Gör det verkligen det ?
Martinas panikångest har börjast smtta mig, men jag har gett mig fan på att jag ska dit. För mig finns det ingen återvändo, om jag så ska behöva sova på stranden och leva på vatten och självplockade frukter så ska jag göra detta. Dessutom tog vi inget avbeställningsskydd och jag tänker inte gå med på att kasta 9000 kr i toan :P ICKE säger jag!
Jag får leva som en kyrkråtta nu fram till vi åker, och hoppas på att jag ska kunna jobba rumpan av mig. Men det är desto svårare när dagisen har börjat med något trams kallat VIKARIESTOPP! Jäkligt lämpligt kan man ju tycka.. NOT!

Men som sagt.. jag kommer inte stanna här över jul och nyår, då är det bara. Jag kommer finnas i ett varmt land i Asien och därmed basta!


Fest, fest fest.. detta får en av alla saker man får dra in på! Men man får tänka att man får ha så mytcket skoj för dom pengarna i Asien, ONCE IN A LIFETIME =D

Take care
/@nnsie

SöndagenDenTjugoAndraMars

 Jag och Fia var en av dom som var med när Träningcentret tävlade med körslaget och vann, och priset var en fotbollsresa för att se FC Köpenhamn mot Odense.

 Där var det en härlig stämning med ballonger och massa massa skönsjungande supportrar.

 Matchen slutade 2-1 till FCK, Precis vad jag gissade på.

I fredags var jag på vinprovning med kollegorna på fågelsångens förskola. Det var mycket trewvligt och man lärde sig en del om röda viner, sen att man kommer ihåg desto mindre är en annan sak. Vinprovningen utvecklades till singstar som sedan slutade på A9 för mig och Martina.

Lördagen sov jag bort i stort sett, av någon konstig anledning var jag såå trött. Fia kom på besök en stund igår kväll men jag sov medan hon kollade film. Shysst ?! =)

Imorgon är det en ny vecka och än så länge har jag bara jobb onsdag och fredag. Bara att hålla tummarna för att dom ringer och vill ha mig mer =)

Nä, nu lämnar jag denna burken. Tack för mig!

Take care
/@nnsie


tankarna snurrar likt ett trassligt nystan i huvudet...

Ibland kan man säga att man har gudarna på sin sida.. tack och lov..

Det är alldeles för tidigt att lämna nu...Du har mycket kvar att göra här i livet..

Förlåt om jag inte alltid varit den bästa alltid..



Det var en gång...

...en lördag som var så lång. Minuterna och timmarna gick så långsamt att det var en viss tjej som hann tänka igenom ett och annat.
Och detta gav flickan lite magont.
Tankarna flödade kring livet, när ska mr. BIG komma, när skulle hon bli vuxen och ta steget att flytta hemifrån och ha sitt eget, vad ska tjejen arbeta med?
Tjejen kände att hon lever ju precis som hon gjort i flera år..och hon kände sig inte en dag äldre trots att tiden bara gick....

Ikväll blir det schagerkväll hos Josephine med TFF, Trelleborgs Finaste Flickor ;) Vinet och ciderna är på kylning, outfiten är klar och håret och masken ska snart ordnas. Ikväll ska man slippa skämmas över att man har ett polacka hår eftersom jag varit hos FiaLisa och fått blekt bort min utväxt. Hoppas på en mycket trevlig kväll, och får ekonomins skull ska cyklen fram och göra sitt.. bye bye TAXI!


Här kan ni skåda en förfest på mallis, då tjejen har sprutat moserande vin över hela balkongen...STÄDA sa jag..
(En slumpad bild som vanligt)

Ha det bäst och så hoppas vi att ingen röstar på UGGLAN ikväll..tack på förhand!
/@nnsie


Vad sjutton?

...gör jag uppe alleredan?? har varit vaken en halvtimme och jag börjar inte jobba förrän 16.30..kan det bero på att jag somnade innan kl 22? haha GALET!

Inatt drömde jag en hemsk dröm.. och detta ledde till att jag numera saknar en person ofantligt mycket, men jag vågar inte ta steget och erkänna det för den drabbade personen, aja..

Just nu funderar jag på att ringa in någon städhjälp.. det behövs verkligen till mitt rum och jag pallar inte ta tag i det själv.. Blää så tråkigt..min kusin brukar vara rätt lätt att övertala =D hahaha

nu kallar frukosten.. den har själv dukat fram sig på bordet och nu vill den bara ätas upp, vilken tur att jag slipper ta fram och ännu mer tur att jag slipper ta undan sen, för det gör min hushållerska, (som inte finns)

 Dags för bal..har nog aldrig känt mig så vacker som den dagen, om man får lov att säga så? Klänningen var perfekt, frisyren var ännu mer perfekt och vädret var underbart! Men jag har gett mig fan på att jag ska vara desto vackrare på mitt bröllop, om nu det kommer hända någongång.

Take care
/@nnsie
 

challange...

Ännu en utmaning.. denna gången är jag utmanad av Ida
Utmaning!
1. Gå in i mappen "Mina bilder".
2. Gå till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.


Detta är bilden som jag fick fram, detta är Kaez, Holländska för Katt (Uttalas Käz). En katt som tillhörde mitt ex och hans familj i typ 2 veckor innan han stack igen.. På bilden ligger jag och Mikael och kelar med katten tillsammans i Mikaels säng även om han inte var så förtjust i mig, katten alltså ;) men det brukar inte katter vara! Jag är ingen stor kattfavorit och katter är inga Anna favoriter så det är ömsesidigt.

Då är det min tur att utmana någon och jag utmanar Martina, Denise, Ida B, Malin Rundqvist aahh sen kommer jag inte på fler..

Goodbye, take care
/@nnsie

Helgen är över..

Det har varit en riktig vinslukare helg, båda fredag och lördag med vin.

Fredags gjorde jag och Martina fajitas, mums det var gott.. lite väl starkt bara :P sen kom fia till pappas hus som jag passade, vi kollade let´s dance och sen blev det A9, där är ju riktigt trevligt på fredagar. Hade jag fått bestämma och inte min plånbok så hade jag varit där varenda fredag, men det tycker inte min plånbok.
När A9 stängde hade vi sleep over hos Pappa alla tre, mysigt! Inte för att man sover så bra men det är ju inte varje dag man delar säng med två riktigt snygga tjejer haha =)

Lördas var det ju uppvisning och tror bestämt att det var min sista haha.. usch katastrof är väl som jag sammanfatta det hela.. men men.. kvällen avrundades med de två snygga tjejerna samt en snygg tjej vid namn Joy, innan dess måste jag nämna att snygga Martina bjöd mig på en superb middag. Potatisgratäng och kallskuren fläskfilé TackiTack!
Tillbaka till de fyra snyggingarnas kväll.. vi kollade på världens sämsta melodifestivalen tillsammans med lite vin och sen blev det Magasinet.. hrmm ja, det är som det är.. men jag måste ju ge en stor eloge till DJ, grym musik =)
 Avslutade med en kebabtallrik tillsammans med snygge M och sen blev det sängen =)

igår städade jag och hade mig innan det var dags att hämta familjen =) Min syster hade köpt världens finaste konfirmationsklänning, synd man inte får se henne i den bara. DUMMA DUMMA MIG! eller dumma teknologin kanske? Det hade inte varit ett problem om jag kunnat klona mig, då hade Anna 1 varit på konfirmation och Anna 2 hade varit i Norge.

och jag har fått hemskickat våra flygbiljetter till resan nu, hur jag nu ska kunna hålla reda på dom i ett halvår är en stor fråga  men det ska jag väl klara :P kollade vårt hotell på nätet som vi kommer bo på första natten, man är ju lite nyfiken..

Hotellet utanpå...

jaha.. tyvärr var det bara den bilden jag kunde kopiera.. tusan också..

nä, nu kallar snart jobbet. dagis idag 12-16 konstig tid.. men jaja!

Ha det bäst allesammans
/@nnsie

Efter stormen kommer lugnet...

Är det inte så man brukar säga?

I Måndags hade jag en riktig skit dag, allt gick bara emot mig och jag kände mig värdelös. Anledningen till detta var mycket att jag stod utan jobb typ hela veckan samt att jag fick en känsla an att min Asienresa skulle flyta bort..

MEN
imorgon är en annan dag, som man säger.
Tisdagen börjades med att jag blev inringd till dagis 6.20 och skulle vara där 7 och därefter har jag jobb nu hela veckan, förrutom helgen då :)

och Asien då ? 
Jag har bokat min flygbiljett idag! 29 oktober åker jag och Martina från Köpenhamn till London från London till Hongkong och från Hongkong till Bangkok. och 10 veckor därefter den 10 januari åker vi samma väg tillbaka :) nu finns det ingen återvändo.. jag är 9000 kr fattigare..

oh gud jag är så glad idag.. ska snart fira med en kladdkakabit, den står i ugnen nu =:P

 

Bye bye Babies
/@nnsie

I sanningens ögonblick

Joy har utmanat mig..Dåå var det min tur att bli utmanad att avslöja 7 saker ni inte visste om mig.. hmm..ska se vad jag kan få ihop. Tror att en del av mina vänner redan vet en del.. men kanske inte alla..

1. Jag har en liten hemlig dröm att bli känd, dock har jag inga speciella talanger så det skulle vara genom t.ex.att medverka i Big Brother huset eller något liknande.

2. På tal om kändisar och tv brukar jag leta upp snygga killar jag sett på tv på facebook, jag kan tipsa om programmet "Herre på täppan" på söndagar kl. 20 på 6an, där brukar vara puddingar :)

3.  Jag är typ sämst på att spara pengar.

4. Jag blir illamående av kackerlackor, en nyupptäckt rädsla hos mig.

5 . Jag plockade två grodor på dalabadet och hade som husdjur på mitt rum när jag var typ 14 år gammal, dom tyckte nog att dom fick för lite mat och den ena blev uppäten av den andra, saken var att jag inte riktigt visste vad dom äter och därför fick dom leva på luft.

6.  Jag har kört motorcross ett tag, och en vacker dag på en bana vände jag på trafiken och körde motströms, kunde gått illa.

7. Jag är extremt dålig på att klippa mina tånaglar, de brukar bli väldigt långa så att det gör ont när man har skor på sig.
Så där rök nog chansen för mig att hitta mig en grabb, iaf om han läser min blogg =)

Då är det min tur att utmana och det blir Martina och Josephine. Lycka till!

/@nnsie

RSS 2.0