Happy New year

Imorgon är det Nyårsfest och det vankas fest hos Josse och Martin :)

Jag tänkte sammanfatta mitt 2008 för er intresserade..

2 0 0 8
Det nya året firades in på samma ställe som det kommande, det var en trevlig kväll som det brukar vara hos J&M. Jag var nybliven singel och dumpad och fortfarande lite nere och hade svårt att gå vidare..2008 det var väl här mitt festande började ta fart. Mest för att bara ha kul och träffa massa nytt folk.

Året innehöll en del 20 årsfester...
 Jonsson höll sin fest i snarringe och det blev en galen kväll..
 Min fest var hemma i trädgården och det kan ha varit årets varmaste dag..svetten rann...  Lellky höll sin fest hemma och där hölls det sony ericssons möte :) Sen bar det iväg till strandbaden och jag var taxi :)
 Fia hade maskerad hemma i sin trädgård...
 Även Martina hökk sin fest hemma och den blev galen den med..

Tyvärr har jag inga bilder från Josse och Idas eller Joys och Frida har ju inte haft ännu..:P

Året har inneburit en hel del resande..
- En weekend i Stockholm, med Fia och Martina - där vi åt gott, shoppade och festade lite grann och självfallet raggar Anna upp en 08a, tror faktiskt det var första killen jag hånglade med efter jag blviit dumpad..nä, för där ljög jag! Det var ju mister P ;) Iaf.. denna 08a är den sjukaste männsikan som gått i ett par skor tror jag. Har stött på honom två ggr efter Stockholm, på Malmö C och konstigt nog på Mallis.. men nu lämnar vi honom.

          

Jag började plugga på Malmö Högskola också ju.. Socionom och hamnade i en mycket trevlig grupp som jag snart ska lämna för att ta ett år (eller mer) uppehåll.. jag måste ut och resa lite till =)

Påsken firades i Småland - Hunnamåla och det var snöstorm på väg dit..vilket resulterade en helg med mycket snö och mys i en stuga mitt i skogen ute i ingenstans.. sååå mysigt! Och i mit påskägg fick jag en biljett till att få sin blivnade man Björn Gustafsson :)

       

Valborg firades i Lund hos alla studenter med Martina och Malin...temat var TOGAPARTY

   

Vi hyrde buss och åkte ett gäng till Veberöd på den stora dansbandsgalan där vi buggade till Arvingarna
    

Sommaren kom och det blev två turer till Magaluf, Midsommar firades där =) Träffade massa trevligt folk som vi fortfarande har kontakt med från olika ställen i Sverige och Norge.. kanske blir en roadtrip till sommaren =)
   

Det även hunnit med ett besök hos Eddie i Oslo..sen tror jag inte att det har blivit fler resor..

I stora drag har året gått ut på plugga, jobba extra (dagis, LSS och ledsagare, samt TFF) festa, resa lite och umgåtts med vänner =) Dock inte lika mycket som förr i tiden..det är andra tider nu när vi har gått lite olika vägar och alla jobbar och står i, vissa i Norge och andra har flytt till andra sidan jorden för att plugga :) Det har varit ett toppenår och jag har hunnit med mycket skoj..2009 står nära med start på Teneriffa två veckor.. sen ska jag spara spara spara till Asien resan som avgår i november =) Nästa nyår firas på andra sidan jordklotet om planerna går som de ska...

hade kunnat lägga upp hundratals bilder men det orkar jag inte med..
Ha en toppen nyårsafton och var rädda om er, jag önskar er alla ett riktigt bra 2009

/Annsie






God damn...

Det var ju sjutton också.. Jag brukar aldrig vara sjuk.. är kanske inte sjuk nu heller men jag tror att så är fallet, gissar på maginfluensa och för er äckelmagade slutar jag där. Dessutom har jag nackspärr..det är inte ett dugg skönt och känner mig handikappad.
Längtar tills mamma kommer hem från kalaset hon är på så att jag kan få lite massage.

Har jobbat hela dagen och var på en avdelning med två autistiska killar som alltd bara är dom två där. Gick först till citygross på förmiddagen och på eftermiddagen blev det villan =) Snacka om promenader. Men det var så mysigt i kylan =)

Det var meningen att jag skulle till stan efter jobb, har en del att fixa men icke.. Mina magknip strejkade.. för hoppas att jag ör bättre imorgon så jag hinner med det då, inget jobb vad jag vet ännu. Hoppad ännu mer att jag är kry till nyår för då ska det festat!


Grr..I´m so hot with a underbett =P..men oj vad kort hår..Vilket tycker ni är finast?

Ha det toppen med boppen
/Annsie

Kortfattat...

Ännu en gång har ni övertygat mig om att man inte ska lite på er..okej, det är inte mitt fel, jag kunde inte veta..men synd om flickvännen kan jag ju säga...SVIN! Fast hon lär väl inte få reda på någontng kan jag tänka mig..

Snart nyår och fest igen.. pust.. jag tror mitt nyårslöfte ska vara något i form med "Fest max varannan helg" Detta är fyrt alltså.. Fast jag ser framemot nyår absoult.. på tidag är jag sugen på fest igen och trevligt sällskap kommer det att bli =)

Kom precis hem från lite kalas från pappsen.. hela 47 bast idag. Grattis Pappsie <3

äsch jag pallar inte skriva mer..

Ha det bäst alla ladies.. och de få män som är något att lita på.....



Celibat kanske?

/Annsie





Merry christmas


GOD JUL alla mina vänner


kul ju..

....att jag inte vann en endaste julklapp på julklappsspelet igår :S Ikväll kör jag igen, och denna gången ska jag vinna ALLA muuhaha

Igår firade vi lite jul med Totharna och Denise, eftersom vi inte kommer fira julafton med dom iår. Det var trevligt, inte allt för ofta man träffas allihop, fast nu var vi ändå inte alla..

Min rastlösa själ mår inte alls bra..hade aldrig klarat att vara sysslolös.jag måste ha att göra hela tiden. Har varit ledig söndag, måndag och jag nästan klättrar på väggarna..kan inte riktigt koppla av. Visst har jag en hel del att läsa, men det är ju AStråkigt..vill ju göra roliga saker =)

Idag ska jag nog läsa lite (nog, kanske, inte alls säkert) och så ska jag byta julklapp med Martina är jätte nöjd med min till henne =) och sen ikväll ska jag fira jul med pappa och deras vänner !

Jag är festsugen...det var 10 dagar sen sist nu..JULDAGEN HEJ =)

Usch vilket osammanhängande och ointressant inlägg det blev idag, är kanske inte på skrivhumör så kanske borde lägga ner detta NU!


slumpade en bild och det blev....
Teneriffa förra året, vilket kort hår jag hade på den tiden!

Hej på er
/Annsie

Dan före dan före dopparedagen

Nu börjar mina julkänslor smyga sig på.. längtan och väntan som ett litet barn Julklapparna är inslagna och jag är nöjd, måste köpa två till imorgon bara sen är jag klar!

Och helgen har det festats som bara den, minst till 6 varje dag.. NOT!
Anna har haft en vit helg ! Jobbat fredag och lördag 11-21..segt, men massa med välbehövliga pengar!
annars har jag inte gjort mycket mer..

ser framemot min kommande vecka..
Måndag: Köpa det sista klapparna till fia och till ännu ett julklappspel.
Tisdag: Byta klappar med Martina, Fira Jul med pappa
Onsdag: JULAFTON!
Torsdag : Bjuden på middag på A9 av martina och sen blir det utgång, var är ännu inte bestämt men antagligen Malmö! 

Sen helgen vet jag inte, sen är det snart NYÅR! WOW vad tiden går.. 

 


Ta hand om er och HAPPY FJÄRDE ADVENT
/Annsie

Shake, shake

ja, som alla andra väcktes även jag av jordskalvet imorse, en hel halvtimme innan det var dags för klockan att ringa. Men men.. till en början trodde jag att det var någon explosion, men hörde sen på radion vad det var!
Detta har ju varit dagens samtalsämne no 1

Förlåt för min dåliga uppdatering, har inte ritkigt haft skivarglöden :P

Helgen erbjöd fest som vanligt och det var trevligt =) orkar inte vara speciellt långrandig idag..
Men tack alla som förgyllde min helg, och känn er själva träffade !

Ligger inne med någon konstig narkolepsi företeelse för tillfället. Jag sover ju konstant, och bästa stället (efter sängen) är 146 pendeln TRELLEBORG-MALMÖ och det är inte att jag sitter och blundar utan jag sover djupt också :S

Börjat med grupparbetet nu och är snart klara, det blir nog lite julledigt ändå =)

En annan sak är att jag och mina girlies ska börja med gymnastik igen.. hej och hå.. dags att volta och ha sig..så alla som är sugna i Januari börjar vi måndagar kl 20-21.30



och nu kommer vi till en fruktansvärt tråkig del... Min brors hund Gizmo har fått en sista chans nu.. han har en svår sjukdom..kvalter i pälsen och har i stort sett gått på antibiotika sen i september, men det kommer bara tillbaka. Idag fick min bror det tunga beskedet att det är sista kuren nu, sen går inget annat att göra. Denna hunden är något speciellt, jag har aldrig fäst mig såsom jag gjort med denna, trots att vi har två själv. Denna hunden är så snäll och glad att det skulle vara mer än hemskt om han skulle försvinna. Tänker på min bror som verkligen älskar sin lilla mops... Nu får vi hålla tummarna för Gizmo..detta ska han klara! 


Världens finaste Gizmo, som ska ha sin fina tomtedräkt på julafton!

Håll nu tummar och tår
/Annsie

check, done, klart (x)

eller hur du nu vill uttrycka det..

RESAN ÄR BETALD

Om mindre än 7 veckor åker jag och ninja till Tenriffa

Jobbat som ett svin idag.. först på dagis och sen på LSS fritids.. sen hem och plugga.. nu är jag jätte trött och förkyld.

Dagen imorgon ser inte ett dugg bätre ut, först jobba på dagis, sen bowling (sista gången) sen pugga.. fullt upp HEJ!

Torsdag blir fantamaj lika dan

fredag blir bättre, då blir det fest.. Benny Benassi på slagt? Maybe baby

lördag tjejmiddag hos joy =) ska bli kul att se nya lyan :D

söndag bowling och julbord med pappsis familj på big bowl =)
By the way så är han bäst! Skjutsade mig till de andra jobbet idag för min j*vla kedja hade hoppat av =) <3

    
Teneriffa resan förra året

ja, just det!

Idag är det ju minsann andra advent.. hade helt flugit ur tankarna..

Annars då Anna vad har hänt denna helgen?
Like to tell you all..

Fredag: Lämnade in min tenta, det var väl inte med världens bästa självkänsla men nu håller jag tummarna i tre veckor, hoppas ni hjälper till med en och annan bön också :P
Eftersom jag hade en ledig eftermiddag tänkte jag att jag kunde börja med julklappshandeln och det blev julklappar till pappa, julia, erika och carina min bästa bonusmamma =) Träffade även Philip för att han skulle låna skörp av mig då han skulle klä ut sig till punkare och fick låna nitskärp av mig. Hoppas han blev snygg igår :P
Drabbades av huvudbry på kvällen om hur man skulle avverka fredagen.. Ringde min pälskling Martina och det blev ett samtal på drygt 2 timmar, för att först bestämma oss för att dra ner till A9 ovch ta en drink men det sluatde med en hyrd rulle och en sovande Martina i min säng.. alltså fick jag se filmen själv i stora drag!

Lördag: Upp tidigt för genrep innan körslaget, och vi vann =) WIIHOO vad träningscentret är bra på att sjunga också =) Vi vann över TFF, IFK handboll och Pingvin Rugby..
Gick i stan sen med fia och martina och hittade en fräck jacka.. blev en burgare på donkan med familjen Rundqvist minus pappa Rundqvist.. jag gillar dom =)
Träffade även min halvnorska till vän, JONSSON , jättte kul att träffa henne.
Åkte hem, chillade och sen var det dags för kalas hos lillasyster Julia 11 år =) god mat och cider och vin.. Martina kom, drack lite till, sen bar det iväg till the west harbour för lite fest..=) Vidare till slagt och det var väl inte så jäkla kul som det brukar :(
Hemma vid 5, men hade ett trevligt telefonsamtal så jag somnade rutn sex..

Söndag: Vaknade halv 1 ! shit, sa jag.. dock hade jag blivit väckt av både Johan som ringde och min bonuspappa som kom och hoppade i min säng. precis vad man vill när man är BAKIS!
FAST saken är att jag inte har varit så bakis idag, utan variot jäkligt flitig och varit på uppvisning (som åskådare) och sen dammsugat ocg bäddat rent =)
Nu är det chill i dill som gäller.. filmkväll någon?

http://www.trelleborgsallehanda.se/multimedia/Bildspel/081206_korkamp/index.html KÖRSLAGET!

  Har nog aldrig varit snyggare faktiskt!

 Min fru på väg in till Malmoe..(förresten vilket träd finns mitt i Malmö? Prid till den som svarar rätt ! )

 Martinas fru...

Ha en mysig andra advent everyone
/AnnisPannis


DONE!

Nu är jag klar.. jag är inte jätte nöjd men har man ingen motivation längre är det inte lönt att pilla mer. Nu får vi vämnta tre veckor och se om det blir att göra om hela ( mer än 2 frågor underkända), komplettering eller godkänt! VG blir det ju lätt inte iaf! 

Jag firar med lite pringles chips och ska be om att få tala om att jag är nog sveriges sunkigaste tjej idag BLÄÄÄÄÄ 

Imorgon lämnar jag in den och sen ska jag möte Philip för att låna ut ett par skärp. kanske köpa lite julklappar. Sen vet jag inte mer som händer en sån 5 decemberfredag!

Lördag blir det först körslaget på rådhusplatsen kl. 12 ...glöm inte
sen blir det kalas för syster...
sen ferre hos Johan..
kanske utgång sen..


Slut för idag
tack för idag

/Annsie



BAD LUCK

orrhh jag blir så arg på mig själv.. cyklen pajade i lördags så jag stal mammas idag.. tror ni inte att jag tappar nyckeln? Får stå ute i kylan i 40 minuter och vänta på extra nyckel..och dessutom så skriver jag en f*cking hemtenta denna veckan. Jag är inte på alls bra humör!!!

Något som är betydligt bättre är att jag hade svin kul på martinas fest =) Dock är jag liute besviken på mig själv att jag inte klarade av mitt uppdrag som jag skulle.."Du ska låtsasgråta över något hemskt som har hänt"" Det var inte lätt när jag var på det bästa partyhumöret...
Asgod mat och mycket trevligt folk
Slutade olyckligtvis på magget och där är förjävla tråkigt rent ut sagt!
Visste inte riktigt hur jag skulle bete mig när han den där allsvenska spelaren som blev gripen förra veckan började snacka med mig, och det värsta var att jag dansade med honom, det gjorde vi ju förr.. men jag tycker att jag borde visa att det inte är okej att göra vad han gjort (om det nu är sant) Det var något jag ångarde dagen efter.. men gjort är gjort och kommer aldrig igen!

Tror inte det blir så mycket bloggande i veckan eftersom jag ska skriva 13 sidor till med lite socialpolitik, I´m dying how intresting NOT!
Annars blir det övning med körslaget imorgon kväll (kom och titta när Annsie sjunger med träningscentret rådhustoget kl12 lördagen den 6 December, vi ska VINNA)
Bowling och TA-cups finalen (hoppas jag) på onsdag
SKRIVA det sista på torsdag
inlämning på fredag sen...?
Lördag FEST!
Söndag Bakis?

Nä, ha en riktigt jävla fin måndagskväll, och hoppas ni har öppnat första luckan i chokladjulkalendern.
I år fick jag ingen :( ännu en BAD LUCK!

/Ännsie


     
Jag med beershooter, sexställning, födelsedagsgrisen och Sofie




RSS 2.0