lördagendentjugoåttendefebruari

Ny utmaning från http://zahn.blogg.se/ :)

UTMANING

Gör så här:

1) Gå in på google.se (bildsök)
2) Sök på datumet du fyller år (t.ex. 28 mars)
3) Ta andra bilden och ladda upp!
4) Bilden du ser är din framtid

Bilden jag fick fram....



jaha... hur ska jag tolka detta? Kanske är det såhär jag kommer se ut i framtiden då? hmm..hope not!

Woohoo ikväll blir det Hipp.. ska bli kul att shaka alla girlsen =) ( nästan alla )
 
Igår var det lite mys på A9, trevligt trevligt =)

Nä, känner att jag inte har skrivlust idag heller. Ha det toppen..kanske får ni läsa om dagens skandaler imorgon =)

/@nnsie

fredagendentjugosjundefebruari

LÖNEDAG IDAG :) dock känns det snart som om den är slut efter att  ha betalt ONOFF, min flygbiljett till Norge och betalt hem, plus att min rekorddyra mobilräkning dras snart. AJ aj tuffa tider!

Dagens pinsammaste
Eftersom jag är ledig idag tänkte jag passa på att ta en långpromenad upp till penningstråket (ovanför södan) det var en mysig promenad tillsammans med Milton och musiken i öronen, när vi är klara med penningstråket går vi ner mot stan för att ta oss till socialförvaltningen där jag ska lämna en annan lönelapp. Går där i mina egna tankar och nynnar på en Takida låt och Milton är i  sina tankar. Vad jag inte märkte var att han fått syn på en stackars höna på övre busstation och vips så är kopplet ur mina händer och byrackan är i full fart efter den stackars hönan och jag efter skrikandes efter min hund. Där sprang vi alla tre, jag, milton och hönan genom parkeringsplatser, buskar och cykelbanor med en hel del publik! JIPPI säger jag.

Aja, det var det... ikväll blir det A9 och lyssna lite på Fias pappa tillsammans med en cider :P mums !

Snart är flyget til vår asienresa bokat. troligen bär det av  den 31 oktober Köpenhamn-Bangkok, via london och hong kong och hem den 10 jan Bali - Köpenhamn via hongkong och london :) Ser så mycket framemot detta nu :) 10 veckor i värmen med världens finaste stränder :)

15-18 maj blir det Oslo.. fira Eddies födelsedag samt Norges nationaldag :)
sen en vecka i sommar blir det en roadtrip i sverige..

Nä, imorgon ska det partas rejält =) Me like...

Ha det bäst alla...

 Där ligger den lilla tjockisen, ytterst..MILTON!


/@nnsie

Kom igen nu då :)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina Notes, tagga 20 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Anna

2. Ett ord på fyra bokstäver: Anal

3. Flicknamn: Amelie

4. Pojknamn: Aston

5. Yrke: Akrobat

6. Färg: Askgrå

7. Klädesplagg: Allväders jacka

8. Mat: Arabisk mat

9. Sak i badrummet: Aroma ljus

10. Plats/stad: Alstad

11. En orsak att vara sen: aktiv med annat

12. Något man skriker: AJ!

13. Film: Anastasia

14. Något man dricker: Amaretto sour

15. Band: Arvingarna

16. Djur: Apa

17. Gatunamn: Anderslövsvägen

18. Bil: Alfa Romeo

19. Sång: Aint another man

Jag vill se samma sak i mina vänners bloggar :) för er som inte har något roligare för er liksom!


Här sitter hon.. den där Anna, två dagar efter studenten förvisso =)

take care
/annsie

Dagarna rullar på..

...i dessa vinterdagar! Och snön bara faller mer och mer.. JAG VILL HA VÅR OCH SOMMAR NU!


Dagen har spenderats med Lellky och Josse. mest degat i Lellans andra hem, bakat hallon/björnbärspaj som smakade underbart tillsammans med gammeldags vaniljglass :) Mums!

Inget jobb idag inte.. tråkigt men skönt å andra sidan. Har förresten sökt två extra jobb, allt för att närma mig 50 000 kr till Asienresan! Det ena är att jag ska stå och dela ut frukost på malmö central två morgnar och det andra är som kareokevärdinna eller garderob tjej på något uteställe i Malmö. Vi får väl se.. hade varit skoj med lite variation. =)

Imorgon är jag också ledig, eller rättare sagt arbetslös och ska umgås med Martina. Kanske blir vellingeblomman och let´s dance på kvällen. En sak vet jag, och det är att jag ska käka tacos MUMS!

nu ska jag snart köra bror min och hans fjälla till skurup, ut i snörusket men det ska nog gå bra. Klart man ställer upp!



Ha det bäst och sköt om er
/Annsie

Måndagendensextondefebruari

Är dagen idag, och jag vill ha en fin pojke i min säng tillsammans med en bra film. MYSA sa jag, trodde jag fått nog i helgen men icke! Kan nog inte få bog av att mysa!

Men men, idag har jag jobbat en sväng 9-13 helt okej tid, dock inte helt okej med pengar! Har även blivit bjuden på pizza idag med familjen eftersom Julia hade namnsdag! Grattis!

Har fått ett jävla huvudbry nu.. blev ju bjudna på födelsedagsfest i Oslo till Eddie och tänkte även passa på att fira Norges nationaldag, det lär vara mycket fest då ! MEN min syster konfirmeras just den helgen fick jag reda på idag, så nu vet jag inte hur jag ska göra. Vad hade ni gjort? Hjälp mig!

Nu är det snart dax för träning, måndag idag ju! Är just nu inte så sugen , men det blir man när man väl kommer ner där!

imorgonkväll jobbar man, onsdagmorgon jobbar man och sen dååå??

Ha det toppen alla därute i vinterkylan!


Bjuder på en varm sommarbild!

/Annsie

Mysiigt

Haft en jätte mysig helg..

fredagen var jag ledig, körde i lugn och ro i min ensamhet till malmö, hämtade ut min sociologitenta (som var precis godkänd) och sen vidare till mobilia för att gå i min favvo affär lagerhaus och shoppade lite alla <3 dag saker =)
Därefter hem och ställde bilen, gick i det fina soliga vädret till pappa och umgicks med mina systrar och pappsen :) Vidare sen till jossepusse och resten av mina fina vänner, käkade kebabtallrik och kollade lets dance

Lördag alla hjärtans dag - stortstädade mitt rum, kusin Caroline hjälpte mig och sen åt jag gott med familjen, därfefter taxi till bror och hans vänner och sen vidare till martina, och citygross för att ladda upp med grönsaker och dippa till melodifestivalen.

Söndag mys i sängen med sex and the city och sen promenad med fialisa och därefter bestämde vi oss för att ka in till malmö för att ta en fika och glo på folk.. sååå mysigt! Älskar spontana grejor =)

Som sagt, haft en jätte mysig helg med mina underbara vänner och min stora fina familj.


LOVE  YOU ALL <3 <3 <3

/annsie

Chokladig Alla <3 dag



Det fina kortet av Emelie hela vägen från Norge :) och två söta chokladigelkottar från mamma :)
plus att jag fick en låda romerska bågar av pappa.. mums Älskar choklad.

Så jag har mot min förväntan haft en helt okej alla hjärtans dag, ska mysa med min andra hälft ikväll - Martina då ju, som ni kanske förstod! :)

Igår var det myspys med tjejerna hos Josse, käkade kebabtallrik, kollade let´s dance och snackade en massa såklart!

____________________________________________________________________________________________

Jag vill bara åka till solen och livet där utomlands igen.. men har tänkt på en sak.. det är nog inte detsamma när man jobbar utomlands som när man åker på semester och bara lever livet. Men det är nog bättre en det halvdana vädret här, aldrig fullt ut sommar, aldrig fullt ut vinter! Då kan det lika bra kvitta!

aja, fan vad jag gnäller.. nu ska jag surfa vidare.

och vet ni.......






ni har fördrivit några minuter på något helt onödigt!

Ha en fortsatt bra ALLA <3 DAG och mys på

/Annsie

I´m back and I´m alive!

Det var ett jäkligt bra tag sen.. men nu kommer ett litet inlägg. Har ingen motivation egentligen men  ville ändå uppdatera lite,

Resan var kanon bra =) skit skönt att vara borta i två veckor, och skönt att vara i solen igen.. usch jag saknar den redan. Som Martina också skrev i sin blogg, hade inte resan varit densamma om man åkt med någon annan, inte för att det är något negativt =)

Bilder kommer jag inte lägga upp här, för det pallar jag inte så jag hänvisar till Martinas blogg - www.martinarundqvist.blogg.se eller min facebook :)


Jobbat varje dag sen jag kom hem, och det är skönt.. eftersom jag har en hel förmögenhet att spara ihop till November är det dags att jobba häcken av sig och inte säga nej till något!

Klarade tentan i sociologi, så nu har jag bara omtentan i socialpolitik kvar, men den skulle vara inlämnad på måndag och det hinner jag aldrig. Får ta det en annan gång =)

Jag har lite tankar på om man skulle bli reseledare för ett tag ? jag tror det hade varit ett perfekt yrke för mig för en tid.. nu när jag vill leva livet! Älskar att träffa nya människor, serva folk och upptäcka nya platser samt resa. Dessutom är jag ju väldigt framåt, så det hade nog passat mig bra, saken är bara att jag är så feg..

Till helgen, lördag är det Alla <3 dag, kul för er som har någon :P själv ska jag vara taxi till min bror, så så trevligt ska jag ha det!

Puss och Kram skumbanan

/Annsie

RSS 2.0