Det blev en galen lördag...

Hahaha oj,då.. jag sa att jag inte klarar av vin =S det är inte mycket jag kommer ihåg, eller jag kommer väl ihåg vad jag vill komma ihåg tror jag mer på!

jag var som sagt på 20 årsfest hos Jonsson, jätte treevligt! TACK! god mat och trevligt sällskap. Lite ångest dock på call-on-me dans på golvet, bodyshot och mitt uttalande om vad jag hade fäör behov just den kvällen = P 
Efter allt detta fortsatte kvällen på slagthuset, ringde min ex på vägen in (DYRT) kommer inte ihåg vad jag har sagt, men det var visst väldigt viktigt för mig att veta om han hade legat med någon annan eller inte..GUD vad skäms! Väl inne på slagt var det jag och min Josephine.. håll oss mest på schlager dansgolvet, men slagt hade tappat i lördags tyckte jag.. inte alls lika kul som det brukar! Tog taxi hem, min resa hem till dörren slutade med 288 kronor pengar man kunde haft roligare för, men det tänkte man inte på då, ville bara hem. Blev ingen korv heller för den delen, snyltade en kanelbulle av taxichaffören! =D Bilder kommer snart!

Söndags mådde man som man förtjänade antar jag, inte alls skoj! JAG SKA ALDRIG MER DRICKA VIN!!!

Pluggat, pluggat och pluggat som en riktigt pluggis =D haha smart sagt! Kom visst på att jag har tenta om sisådär två veckor, kanske bäst att börja läsa, och anteckna för den delen också! Vi får väl se hur det ska gå?!?

Ska sticka och träna lite dansaerobic nu snart, ska få träffa mina älsklingar Martina och Fia =D alltid mycket roligare att träna med vänner, såklart!

Ledig från skolan torsdag och fredag! Sköönt! men jag ska jobba extra! Och så plugga såklart!

Har väl inte mycket mer att berätta om mitt liv för tillfället, inget som jag tänker lämna ut här iaf, lite för man spara för sig själv och sina närmsta vänner!

Seee yaa

ohh förresten.. jag är nyfiken av mig, så typ kan inte alla som läser bara lämna en liten kommentar till mig... kvittar vem ni är och vad ni skriver HAHA! hade varit kul!

Flitig

Hej och hå gummi tå =D
fullt upp idag, skola, stan, träna, sola allt har gått i ett men så är det ibland!

Första seminariet idag, hmm.. hur gick det ? ja, jag sa väl inte så mycket.. känner mig så liten och trög ibland. Alla ha så bra åsikter om allt,utom jag, men jag håller fullständigt med men jag tror det handlar om att jag inte vågar öppna munnen än. Hoppas på det, så kommer det nog gå bättre när jag vågar!

Varit i stan med min fräcka vän Josse och fixade present till Jonsson, blev ni nyfikna va, på vad det kan vara ? =P
Shoppade även en del till mig själv, Klänning för endast 49 kr som jag ska ha på lördag på 20 års festen, tights att ha till och ett halsband (119 kr) 30 kr , och två andra tröjor =) så nu får det vara slut shoppat för denna månaden, måste ju spara till resan!

Träning idag också, HLSM (höft, stuss, lår och mage) så jag har tränat sön, mån, ons torsdag, faktiskt stolt över mig själv, ska träna på söndag också - träna bort bakfyllan!

Imorgon väntar en låååång dag i skolan, men det brukar gå fort ändå trots allt. Men en fredag tycker jag att det är en oskriven regel att man ska sluta till lunch, men inte här inte. 16.30 ska jag gå till =S  Sen blir det chill med någon av mina gullefjun hoppas jag!
Lördag fullt upp! ska först trippla Martinas hår, sen locka mitt eget, sen jobba och sen till Emelie =D
Söndag lika så - jobba, träna, plugga

Har faktiskt inte mer att skriva, skrev mest för att mina läsare skulle ha något att läsa! Martina - Nöjd nu ? =P

Den som tar ett hjärta
Borde veta vad som sker
När man säljer sin lögn
För att bota sin ensamhet

Du som tog mitt hjärta
Ge tillbaks det helt och rent
Och jag hatar att jag älskar dig
Så att jag nästan kvävs
Här i min ensamhet

Så det så - Nu ska jag kolla på efterlyst

TJOLLAHOPP!

Heartbroken

En väldigt lugn helg, denna helgen! Det har verkligen kännts konstigt, jag har bara velat gå ut och festa men det tar jag igen nästa helg! Är bjuden på 20 års fest till Emelie, ska bli jätte trevligt! Men först väntar en veckas hårt pluggande.. usch, hur kommer det att gå?

Varit och tränat idag, älskar på något konstigt sätt att träna på söndagar, man känner sig så himla nyttig efteråt. är helt skakig i alla mina muskler, men jag gillar det!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu denna söndag kväll? Någon som kan komma med ett förslag?

Är så besviken på mig själv för att jag gjorde dessa obetydliga meningar till en stor uppmålad bild. Detta funkar inte längre.. saknar dig så!

texten nedanför stämmer så bra, just idag!


Varför, varför detta svek
Min kärlek var ju så stor
Räckte den inte för dig

Du tog mitt hjärta och stampade på det
Du dödade alla våra minnen

Mina tårar håller på att ta slut
Jag orkar inte gråta mer
Ändå vet jag att det bara är början
Min kärlek finns i tårarna

Jag sträcker mig efter dig i sängen
Men du finns inte där
Där finns bara alla minnen kvar
Jag luktar på din kudde för att minnas

Vad finns kvar av oss
Ett tomt skal som ekar tomt
Varför blev vi ett tomrum
Som främlingar har vi blivit

Finns det någon kärlek kvar för oss
Varför älskar jag dig fortfarande
Har du någon kärlek kvar
Äsch det spelar ingen roll det har gått för långt

Varför säger du att du älskar mig
Dina lögner bränner i min själ
Dina bortförklaringar ekar i mitt huvud
Varför slutar de aldrig
De jagar mig om natten att det inte går att somna

Kan du förstå vad jag säger till dig
Hör du mig
Varför lyssnar du inte när jag ropar efter hjälp för att rädda oss
Jag sitter här nu ensam, så dyster och grå
Snälla förstå mig då


In i det sista trots min sorg valde du att inte prioriotera mig ändå
Trots att jag hela tiden gjort tvärtom är det ett faktum att du inte gjort likså
Att säga en sak är annat än att mena
Det är en stor sorg att du lurat mej så

Varför ska det vara så svårt
Varför ska allt vara så hårt
Du fick mej att kämpa
Men nu min ork börjat dämpa


Kan inte leva utan dig
Kan inte leva med dig

Sitter bara och tänker på dig
Vi har så många minnen tillsammans
Minnen som ingen av oss kan dela med andra


Tillsammans var det vi mot hela världen
Tillsammans klarade alla bekymmer och motgångar
Men inte det här


Jag har gjort allt jag kunnat för dig i två år
Jag vet inte hur men du fick allt, allt och även det sista jag hade
Du har lyckats till min glädje
Men nu är det min tur


Vi kommer aldrig mer somna omfamnade
Aldrig mer vakna brevid varandra
Aldrig mer känna varandras mjuka hud och goda unika doft
Aldrig mer känna att vi har lite till att kämpa för
Aldrig mer känna lyckan tillsammans i de mest glädjande stunderna

Aldrig mer känna att vi bortser och går vidare
Aldrig mer känna att vi älskar varanndra tills döden skiljer oss åt
Aldrig mer känna att inget kan gå mellan oss
När hoppet tar slut finns det inget mer
Det är över nu.


Det är nog bara till att inse
419635-3



confused

ja, det är väl bara förnamnet på denna oändliga bergochdalbana jag är med om just nu, känslorna går upp - går ner - gör loopar till höger och vänster. Undrar när karusellen stannar?

Igår - skolan 9-12 bara presentation om sig själv inför hela klassen, bara 42 stycken därför vi behövde 3 timmar på oss. åkte sedan med bussen till övre för att träffa Martina min fru för att hitta något kul till Amanda innan hon rycker in i lumpen. vi hittade ingenting, så det blev en snabbis ner till donkan för att få i oss lite mat innan vi skulle börja jobba och bestämde oss för att fortsätta letandet efter jobb. trevligt att jobba lite igen, det var längesen jag var på 24.an..och det kan ju inte bli bättre med lite extra knäck nu när man studerar! en snabb runda till ÖB en runda efter jobb och där hittar vi den bästa presenten till Amanda! En fiskar/jägar väst i militär tyg, kunde ju inte bli bättre. Den här västen har fullt med små fickor, bra att lägga kondomer i tyckte vi! Kan ju vara bra att ha nu när hon ska in i lumpen med bara massa grabbar, dom kommer drägla efter henne! Hem och duscha och klä sig fort och sen iväg igen. Trevlig tjejmiddag med väldigt god mat! MUMS! =P sen skjutsade Amanda mig hem, men vi hörde på radion att det var en trafikolycka utanför Trelleborg, vid gislövs läge.. vi var ju bara tvunga att kolla upp det här, Anna+Martina+Amanda=HOBBYPOLISER, men vi kunde inte se något eftersom de hade spärrat av. Åkte hem och la mig!

Idag
- Sov länge, typ till 11 käka frukost sen gick jag ner till stan för att möta Josse, gick lite runder köpte nötter och så, sen vandrade jag hem igen. Hela familjen hjälptes åt att städa huset, det går skit fort då ju har vi kommit på! sen tog jag en snabb vals med dammsugaren på rummet och käkade pizza sen gott, gotti gott gott! Fia kom på ett besök och nu sitter jag här.. min dag i minsta detalj nästan - ganska ointressant, så nu har ni slösat dom minuterna på något helt i onödan! =D.. blir chill idag med, men är sååå sugen på slagt som vanligt.. jag är beroende..men det kanske får bli nästa helg!

Längtar till midsommar


skole tös

jadååå, då var man en skolflicka igen.. har gått tre dagar på socionomprogrammet inrikting Individ, familj och samhälle på malmö högskola nu.. det är med blandade känslor man går in i detta.. allting är nytt och annorlunda..nytt folk, nytt arbetssätt, nytt att pendla, nya tider ALLT helt enklelt...och nya saker kan alltid kännas lite jobbiga och det är det för mig.. just nu känner jag att jag inte duger till detta, alla verkar så kunniga och vet hur allting fungerar förrutom jag typ. men det ska väl gå bra detta, hoppas jag! Beställt två böcker idag, över 500 spänn, yiippiie! :(

Idag har jag gått i skolan från kl.9 till 18.30!!! det är misshandel ju, och under denna tiden hade vi 4 timmars håltimme, fick en del uträttat som jag behövde men ändå drygt! men som det ser ut framöver i shemat var detta nog enda gången det blev såhär, HOPPAS JAG. och som pricken över i, var det en olycka på E6an så bussen var tvungen att köra in om höllviken, inte alls drygt- när man BARA ville hem!

tränade första gången igår på väldigt länge, såå skönt att svettas igen. (Fräscht) det blev lite dansaerobic, och det gick väl hyffsat för att vara första gången tyckte jag. Efter det tog cyklen hem mig till I huvudet på Carolina Gynning, hon är min idol.. så jäkla ball.

BOKAT 17/6 bär det av, Anna & Martina goes to Magaluf :) wii vad kul vi ska ha, my partygirl and I, Tänka sig, jag ska fira svensk midsommar utomlands! det ska bli skoj, något att se framemot nu när det kan kännas tungt med studierna.

I helgen blir det bara chill för min del, inga pengar :( jag kommer sakna slagt! haha

Undrar om du talar sanning....

Min idol....
Min idol :)

Ha det underbart alla som läser!

Singing bee

wiihoo det programmet gillade jag :D skit skoj med massa musik!

Så vad har hänt denna söndag då? Jobbade på allmänåkningen i förmiddags och tänka sig? det hände något ovanligt idag med, idag blev det Trelleborgs Allehanda som kom på besök, tog bilder på mig när jag tar betalt HAHA :D så då är man i tidningen imorgon antar jag, den linslus man är ;)

Sen kom Sofie och hennes lilla dotter, det sötaste jag sett på länge, två veckor gammal, jag smälter! De hade ännu inte bestämt något namn men hon kallades Prinsessan, så sött!

sen cyklade jag till min pappsie en stund, käka lite middag och så, sen till ÖB för att köpa kollegieblock, det var billigt 10 kr styck! NU när man ska bli student för man lära sig att vara ekonomisk vilket kommer bli en tuff utmaning för mig! Men det ska säkert gå det med!

Annars har det väl inte hänt så mycket mer, städat mitt rum så nu så jag att jag äger en vit fåtölj, det var inte ett berg med kläder - det var en fåtölj där någonstans =)

Imorgon ska jag och Tinja kolla resor IGEN hehe men nu har vi tänkt om lite och åker nog till Magaluf i juni istället för juli. Så kan jag planera min 20 års fest i lugn och ro =)

ja, och imorgon börjar man skolan, hur nu det ska gå? Den som lever för se
Har laddat mobilen med en massa härlig musik nu så man har något att lyssna på när man ska pendla.

Sov gott
//Anna

Dagen efter

Dagen efter är alltid dagen efter, jag är så sååå sliten idag! Men en kul kväll blev det igår iaf, vi drog till slagt jag och martina för där har vi som roligast :D så även igår!

Förfestade med Simon och Tobias, det var rätt så chill och trevligt! Tog bussen in 01.15 och sen shaka vi loss, Martina är helt såld i norska, Martina till en norsk kille i korvkön - Alltså kan du prata norska i mitt öra medans jag beställer? - Haha du är knasig vännen, men du är så himla kul att festa med men också umgås annars såklart!

Imorse var det till att gå upp tidigt, 9.30 blev jag hämtad, skulle med min bror till stallet - trodde jag var bättre med hästar med ack vad jag förtog mig, hästan sparkade mig på benet, DEN DUMME!

Efter stallet tog jag biken och tog mig hem till min morbrors lägenhet där Martina väntade utsvulten på att gå ner till donkan, det satt fint idag såhär dagen efter!

Annars har jag jobbat på allmänåkning på södan, drygt, men idag var där ett stort gäng vuxna människor som hade svensexa/möhippa och dom skulle då åka skridskor i snygga dräkter, haha något som hände i båset för en gång skull.

Och nu har jag flyttat hem igen, ska äntligen sova i min egen säng inatt, ohh det ska bli så skönt, speciellt när man sovit max en timme på ett dygn :S inte bra, inte bra! men jag måste säga att jag saknar katta jävlen och att bara kunna bestämma över sig själv.

Och sist men inte minst mamma kommer hem idag :D yiippiie! Hon kommer nog in genom dörren vilken minut som helst skulle jag tro, och hon sa att hon hade köpt en liten sak till mig! Vad kan det vara ?

Ha det bra alla /Ananana

Oj, då!

Hoppsan, nu skaffade visst jag också en liten blogg. Just bara för att jag har skit tråkigt just nu. Passar min morbrors lägenhet och katta skrälle denna veckan, bara två dagar till sen ska jag sova i MIN egen stora säng.

Precis allting är tråkigt idag, det är tråkigt att jobba, tråkigt att vi inte hittar någon bra och BILLIG resa, tråkigt att man är fattig, tråkigt att man är ensam, typ ensammaste i världen. Tråkigt att jag saknar honom när jag inte borde, varför? Tråkigt att jag inte vet vad jag vill med mitt liv. Usch och fy vad tråkig jag är då!!! SKÄRPNING!

Jag får väl ut och skaka rumpan i helgen, kanske blir på bättre humör då, det kan nog drinkarna se till att jag blir iaf!

Så vad har jag gjort idag? försökt vakna och gå upp ur sängen i typ flera timmar, tillslut bara man MÅSTE! körde till Hamony och köpte med mig mat till Martina som vi käkade innan vi kollade upp resor till MAGALUF, skit dyra ju.
sen körde vi och jobbade, vi var kollegor idag, det gjorde det hela lite roligare. Efter jobb hade jag lägenheten som väntade på att jag skulle diska, städa kattlåda och vattna blommor! Jag trivs nog riktigt bra att bo hemma med mamma nu. Och nu sitter jag bara här och tråkar, och bara tänker på allt som var och hur kommer allt bli?

Skolan börjar på riktigt på måndag, hur ska jag klara detta ? Jag är nog inte alls mogen för detta, eller jag vet inte. Jag är så splittrad i mina tankar just nu, kanske skulle gjort som han och bara skita i allt och sticka, men det kan jag ju inte! Jag är alldeles för feg för det!

Nu har det snart gått 7 veckor sen hela mitt liv rasade ihop och har under dessa veckorna sakta men säkert byggts upp igen. Det sägs ju att det finns något positivt med allt som sker och i detta kan jag se att jag verkligen har förstått hur lyckligt lottad jag är som har fått världens bästa vänner, jag hoppas ni vet vem ni är. Ni har varit ett enormt stöd, hela tiden.

Fäller en glädjetår för er, ni är riktiga änglar!image1

RSS 2.0