Äntligen

..ska ni få läsa ett nytt inlägg =) det var längesen, men har inte känt att jag har haft något kul att skriva om, har nog inte det nu heller.

I skolan har vi börjat med vårt fältarbete nu, jätte intressant måste jag säga! Var på intervju på prostitutionsgruppen igår och gjorde en intervju, jag blev verkligen tagen av vad de berättade och mådde så illa när jag gick ut därfirån. Fy fan att behöva leva så, jag kan inte tänka mig att någon älskar sitt liv som prostituerad.

Tränat en del, det är så jäkla skönt! Man ska bara palla ta sig ner till hallen sen flyter det på av sig själv och man är så nöjd med sig själv efteråt, ME LIKE ALOT!

Jag är verkligen splittrad i mina tankar,känns som om jag lever något konstigt dubbelliv,  det allra allra bästa skulle varit om jag bara struntade i allt som har med det manliga släktet att göra och bara tänka på mig själv, skolan, träning, jobb och såklart och viktigast av allt - mina helt sjukt underbara vänner - Ni betyder så oerhört mycket för mig.

Jobba idag 14.30-21 tillsammans med Lellanbellan och sen kommer MartinaStina och avlöser oss =D  så det känns ändå helt okej att jobba kväll en fredag, trots allt.
Imorgon blir det också jobb 13-21 ingen aning om vem jag ska jobba med, men det blir säkert bra ändå =)

Nästa helg blir det stockholm, skönt att komma iväg. Och samma dag som vi åker är min tentad rättad, men jag tror jag väntar med att få reda på resultatet, vill ju inte förstöra min myshelg om den inte skulle vara godkänd. och samma dag , alltså nästa fredag om en vecka är det exakt 100 dagar till jag och martina åker till Magaluf =) Nedräkning startar då..

Texten i olika låtar har aldrig varit viktigare för mig sedan jag blev lämnad..Sanna Nielsens passar så bra den med..
_________________________________________________________________________________________
Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it all wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can?t even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned down is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room
Empty room


419635-18

ursäkta

Får be om ursäkt för mitt aggressiva inlägg igår kväll, hoppas ni inte blev alltför skrämda ;) ibland får man sina utbrott bara, så är det!

Skolan både igår och idag, rätt så drygt med långa dagar. Annars har det inte hänt så mycket.. är så stolt över mig själv eftersom jag var så ambitiös igår.
Var först i skolan hela dagen, åkte hem och det var så härligt väder - ville gå en runda längs stranden men kände att jag hade huvudvärk..men jag ringde till Fia så vi gick ut till Gislövs hamn och sen tillbaka, sen cyklade jag hem  - renskrev dagens arbete i skolan och sen stack jag och tränade  =) flitig tjej..

och idag har det varit skola och sen plugg och snart ska jag träna..dagarna rullar på för fullt!

Det blir lugnt nu ett tag med festerna, nästa gång blir i Stockholm wiihoo.. bokat skit härligt hotell =)

419635-17checka in relaxavdelningen =)


Nä, tack för mig!

Fy fan för dig

Det var verkligen lågt av dig, det trodde jag verkligen inte, inte efter ha känt varandra i över än 2 år, känner mig så jävla lurad - är det allt jag har betytt för dig!?! Fy FAN vilken jävla loser du är..en riktig jävla nolla.. känner mig äcklad över ha rört dig! Känns knappast som om jag kan se tillbaka på vår tid tillsammans som en fin tid efter detta jag har fått reda på nu.. Brinn i helvetet för fan ditt jävla svin.

Det är över nu

puh, nu är jag hemma efter ha suttit och skrivit tenta i tre timmar och det roligaste av allt är att jag har verkligen ingen aning om det är rätt det jag har skrivit, jag bara babblade av mig utan att veta om jag svarade på deras frågor.. så nu återstår det att se om det blir omtenta eller om jag fixade det =)
 
Hela helgen blir chill, med let's danceis och melodifestivalis med Josephinis..

Min tvillingsjäl
Du är min styrka och trygghet.
Du finns alltid när jag behöver dig.
Vi delar skratt och tårar.
Liksom ljuset utrålar du värme

En fin dikt som passar så bra,  på ett vaniljdoftande ljus som jag fick av Martina plus ett par söta SÖTNOS strumpor i ALLA <3 DAG present.. jätte glad!
Fick ett par öronhängen av mamma =)

Tyvärr saknade jag Mikael väldigt mycket igår på själva den dagen och tanken på att vi hade haft 2,5 år på söndag om det fortfarande hade varit han och jag.. men så är inte fallet dock!
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta 

Okej, lite flummig blogg idag, men jag har inte mer att flumma om..

Peace out

Längtar/ längtar inte

Känns skönt att ha mycket att se fram emot - LÄNGTAR

- 7 Mars - Stockholm med Martina och Fia, ska bli jätte mysigt bo på vandrarhem, shoppa, festa, gå på kändisjakt =)
- 30 maj - Sommarlov
- 17 Juni - magaluf med Martina, festa, sola , bada, drinkar, dansa, MIDSOMMAR =D
- 26 Juli - 20 år! FEST - systemet

Måste få in mer kul att se framemot.. jag gillar när kalendern är fullproppad...

LÄNGTAR INTE
Ögonen blöder av socialt arbetes olika perspektiv, etik, könsroller, social planering, nyttan av soc. arb. , nyttan av instutitionsvård av ungdomar, soc. arb. historia, hemlöshet, soc organisationer, soc. arb med arbetslösa, olika metoder, det sociala arb. möte med klienter, metadon konflikten, och makt! Intressant med såååå mycket fakta

40 timmar tills min första TENTAMEN börjar, jag är nervös. fredag kl.13 ska ni hålla tummarna för mig fram till kl. 18


Wish me luck
Bonne chance

Helgen

- ska vi hångla här eller där borta?
- Följ med mig hem till Limhamn så kör jag dig till Trelleborg med min BMW imorgon
- Får man fråga vilket gym du tränar på?

Citat från en kille på slagt.. haha han kanske borde komma med lite bättre raggningsrepliker eller bara skita i det? Stackarn´

Fredes en liten stunds mys med Josse och Ida, blev bara en snabbis eftersom jag segade som fan.. solade och sen var jag ju tvungen att prata med Mikael när han väl var inloggad på msn, ändå kul att höra vad han gör och hur han har det trots att han var en skitstövel rent ut sagt!

Lördags blev det PLUGG, sen jobbade jag på södan en masa folk där eftersom det var Trelleborgs Open haha snackade lite med ett par danskar. Efter jobb var det snabbt hem och klä upp sig och spackla sig för att sen åka hem till Fia och ha lite tjejmys. Vi beställde pizza och sen kollade vi på melodifestivalen, men jag mös mest med Thilde, Sofies dotter 6 veckor gammal...JAG VILL OCKSÅ HA!! men jag blev istället faster Anna så jag kanske kan låna henne haha =D Jag och Martina satt och drack lite eftersom vi skulle till vårt fd. favoritställe, SLAGTHUSET nu har det sjunkit starkt i mina ögon. Var är schlagerdansgolvet?!? men jag hade trots allt inte svintråkigt.. taxi till Trelleborg efter en pölsemannen (VIKTIGT) och sen tyckte vi att vi skulle på efterfest, men den var redan död haha så vi fick ta våra trötta fötter och gå hem och slagga hos mig.

Söndag - sovit 2, 5 timme, skulle upp och jobba. Det var segt men det funkade..efter jobb åkte jag hem och pluggade, men somnade en timme i boken. sen åkte jag till Philip och käkade kebab och kolla singing bee, skoj =)

Idag har jag bara ätit och pluggat, ska träna ikväll tänkte jag.. måste göra något annat än bara plugga, lite iaf!

Alla <3 dag på torsdag - Jag ska fira med mina böcker wiiihoo
    

drogad eller?En snygging tillSnyggingThilde är arg, hon vill inte lämna ossEmelie har nog aldrig varit lyckligareSofie och lilla Thilde Coola gängetFiselisaMaten var god

Au revoir

PANIK

Jag har just suttit och kollat igenom hur mycket jag har att läsa nästa vecka, plus att jag har min första tenta..rätt så mycket panik nu!!

Har inte gjort alltför mycket idag, pluggat i förmiddags och sen gick jag ner till övre i det fina vädret, min cykel är i paj!! var hemma igen 17.10 efter skolan och skulle träna men jag tyckte det blev för stressigt så jag stannade hemma och sorterade mina papper =P så nu var det gjort!

Helgen är planerad till 100 % så jag behöver inte känna mig sysslolös..
Fredag - Skola, umgås med Josse
Lördag - Plugga, Jobba, Tjejmys och Utgång
Söndag - jobba, plugga och kolla Singing bee med Philip

Sen mina damer kommer jag stänga in mig hela veckan fram till fredagkväll, för jag ska plugga, plugga och plugga lite till.. vill inte kugga på första tentan även om risken är rätt stor känns det som. Har ju ingen jäkla aning om vad dom vill ha av en?

Men sen blir det lugnt ett tag..inte så hemskt mycket pluggande, jag ser min cabbe är på väg..SNART typ lite mindre än 3,5 år kvar!!

Ska åka till Stockholm en helg om en månad typ..ska bli jätte skoj! shoppa, festa, bo på vandrarhem och bara glida runt, skoj att komma bort från Trelleborg ett par dagar!

var hos Farbror doktor i tisdags, årlig kontroll av min astma och allting var jätte bra tyckte han så jag ska inte dit förrän om två år, framsteg! och sen pratade vi lite om mina magbesvär, så jag fick något läkemedel utskrivet, har inte hämtat den ännu, kanske skulle vara en bra idé?

Nä, jag är ledsen men jag tycker inte att jag har mycket mer att berätta om idag!

Good BAJS

I brist på annat...

...så uppdaterar jag min blogg! Har inget bättre för mig, eller jo egentligen men hur kul är det att sortera papper och sätta in i pärmar? Då är det roligare att "blogga" .

Film och mys med Martina igår, krängde massa grönsaker, dippa, melon och popcorn och drack isvatten, det var riktigt gott =) och så hyrde vi SUPERSUGEN som vi typ körde runt till hela Trelleborg för att få tag i. Började på AG där vi ändå skulle köpa grönsaker och dippa, men filmen fanns inte där, och eftersom AG inte hade färska champinjoner körde vi till skotten som hade det + att vi hittade en melon som vi blev sugna på, där fanns också filmuthyrning men filmen var uthyrd där också, måste vara en poppis film det där! Så vi fick ta oss ner till Videomix, det säkra kortet och dom hade ju den såklart!
När vi väl hade gjort i ordning alla grönsaker och annat som vi skulle äta, och sätter i filmen i DVDn hittar jag inte min fjärrkontroll. Den hade jag visst glömt hos min morbror när jag bodde där. Så det blev ut i bilen igen och hämta den.
Ett himla körande bara för att få se den filmen, och sen såklart filmen var inte ens bra... kunde ju inte bli sämre! Men men, det finns något positivt i allt och det var väl att vi hade mysigt och krängde och mådde bra!

Upp tidigt imorse 05.30 för att sen sticka och jobba på Klörup, segt men bra pengar! (Just det, ska genast skriva i min lönelapp) Efter träningen cyklade jag ner och solade och sen träning sen hem och plugga... och nu är jag klar med dagens måsten... nästan, ska bara orka pallra mig till Fia så jag kan hämta min cykel och sen kolla på singing bee =)

Jag längtar till nästa helg..då SKA jag festa! Så det så

Effektiv

Idag är jag såå STOLT över mig själv, jag har verkligen hunnit med mycket idag! Vaknat, ätit frukost, pluggat, städat huset med familjen, kört två tjejer till malmö, och städat och tvättat bilen och äntligen är jag hemma =) och resten av denna lördag ska jag duscha, äta middag och träffa min tvillingsjälv Martina. Ska bara chilla tror jag det blir, hon är inte helt kry och jag har tagit på mig att jobba imorgohbitti. Men som vanligt är jag sjukt sugen på att festa, kanske hade varit skoj på club uppenbar ikväll?

Nu är det två veckor till min första tentamen =S
Hej och hå, plugga på!!! Men om lite mindre än 3,5 år är jag SOCIONOM och jag ska köpa en cabrolet av vilket märke som helst nästan, bara jag kan öppna upp taket och så ska den vara in en färglad färg =)

Igår var jag bjuden på middag till Familjen Ingvarsson, mums vad gott det var! Massa vitlök =P Sen kom ögonstenarna Josephine och Emelie så chillade vi och snackade om allt mellan himmel och jord, vi har blivit väldigt seriösa tyckte jag, pratade om samhällsproblem typ =S Det är ILLA
419635-7
419635-4419635-5419635-6

Här kommer några bilder från Jonssons 20-årsfest! Skojidoj!

Nä, om kan skulle duscha lite då!

/Anna

RSS 2.0