Skoskav

nu ska jag gnälla lite så om nii inte pallar så sluta läs =P.. varför ska man alltid få skoskav när ma börjar anvönda sina vårskor? okej, det är lite charmigt att det liksom tillhör sommaren..men något annat som tillhör sommaren är ju att vara barfota och hur snyggt är det på en skala att ha blåsor och sår över hela fötternam som inte annars är finste kroppdelen för den delen. åhh ont gör det...

och ont gör det att bita sig på samma ställe i kinden 13 miljoner gånger, jag bestämde mig precis för att sluta äta för ett tag för att slippa bita mig. (Jag sa inte hur länge)

Så vad har AnnsiePannsieAnnaBanana gjort idag?
o   hon har bildat sig i skolan.. föreläsning om hälsa och sjukdom. Till en början intressant men efter 1,5 timme började jag bli rastlös och då är det lika mycket kvar.. haha men helt plötsligt började föreläsaren spela på pianot mitt i en mening, jag tror han också tyckte det var en lång föreläsning.
o   sen skulle jag och Evelina köpa oss varsin bok, eller kompendium heter det rättare sagt..på studentcentrum som ligger nere vid centralen, och vi går på andra sidan malmö typ.. så vi tog bussen dit som gasade och bromsade efter vartannat så man mådde ju inte hallon när vi hoppade av.. när vi väl var framme illamående med grus i ögonen (som det blåste) var där stängt! så det var bara att snällt vända på klacken och ta bussen hem.
o   Cyklade hem och hämtade bilen för att hämta Martina, sen körde vi till stan för att fixa till imorgon. Köpte också en jätte söt gul klänning och en bikiniöverdel och present till söstra min (syster på småländska)
o   och ikväll har jag hängt @ martinas place, testat min toga, fikat almondytårta och gått en runda.
o   på vägen hem köpte  jag sprite och frysta hallon som jag ska ha till min Bacardi Razz imorgon =) MUMS

så det var min dag..vad tråkig jag har blivit som inte lägger upp bilder längre.. men det kommer - när jag känner för det =) Jag måste fota en massa på toga party så då lär det komma upp massa bilder! Promise*

Ärlighet varar längst hette det va?

50 dagar

Tre poäng till TFF igår, och jag kommer närmare att slippa springa i underkläder =)

som sagt jobbade jag igår på vångavallen och när matchen var slut körde jag och martina först till mc donalds och tog varsin hamburgare och sen in på tasty house och köpte kul glass smaskens =P tillbaka sen till matchen och kollade klart..härligt där i solen.
Martina skjutsade mig hem och jag chillade liite, men jag har ett problem.. jag kan verkligen inte bara sitta hemma och inte göra någonting. jag börjar må helt dåligt och blir så sukt rastlös..det funkar inte. Så jag fick tvinga Martina till att umgås med mig igen..vi köpte melon och jordgubbar (och godis) och sen kollade vi på TV. det där i sanningens ögonblick kan ju verkligen förstöra hur många relationer som helst, mellan föräldrar, syskon och partner, ja och chef och arbetskamrater också.. men det värsta är att när jag hörde att programmet skulle gå gick jag in och skulle anmäla mig, men man var tvungen till att ha fyllt 20. så det får bli till nästa år haha..inte för att jag vill förstöra relationer men jag tycker det är ett lätt sätt att tjäna pengar på =)

så idag är det 50 dagar kvar tills jag och Martina sitter på ett plan ner till MAGALUF! ikväll ska vi betala det sista på resan sen är det bara att åka.. längta ihjäl sig! Speciellt kul ska det bli att exet också kommer vara där!  NOT! äsch det kommer bli hur bra som helst!

snart valborg.. om 2 dagar och jag kommer stressa sönder för jag går i skolan till 14.30, hemma typ 15.30, sen ska jag till min syster siom fyller år innan jag ska till Lund, på togaparty..måste lära mig att göra en sån först! det får bli ett lakan och ex antal säkerhetsnålar.. det blir nog bra.. måste lätt lägga upp bilder!

nu ska jag snart gå upp ur sängen och käka frulle..och sen iväg till skolan..eftermiddagsförelsäöning idag..hatar det! ajag är så okoncentrerad..börjar 12.30-16.00..

Det var allt för idag..
/ANNA

Dancing in the dark

tack för tipset martina.. låten är fantastisk..

Ja, det blev en galen fredag får jag väl säga..som vanligt när jag och Martina drar ut.. man vet aldrig hur kvällen slutar och alltid blir det minst något som är helt sjukt som händer haha denna fredagen "sjukhet" kan jag väl säga att vi var hemma 7.45 på morgonen dagen efter fulla och räliga.

för ovanlighetens skull tar jag det baklänges.. innan vi kom hem satt vi på marken en bit i från slagt med 2 killar och snackade där bland fiskmåsarna..räligaste djuren som finns på denna jorden tror jag...klöktes verkligen! innan dess var vi på slagt och shakade loss på schlager dansgolvet..usch bidrog med stor vinst till baren på slagt..ahhh har aldrig handlart så mycket ute..ångest! men man blev ju bjuden på mycket också så det är najs.. men hädanefter ska jag tänka på VEM som bjuder på mig.. en kille bjöd en drink på mig och man atnkar ju inte nej.man är ju inte dum.. men sen hade jag honom efter mig hela kvällen.. när jag dansade med honom bad han mig välja vem jag skulle ha, en mesig kille från Trelleborg (den andre killen var inte ens från Trelle) eller en cool kille från Malmö (och han var inte ens från Malmö, utan från BARA, är inte det värre än Trelle?) äh, han var geeelt sjuk i huvudet..inga namn nämnda.
Innan vi hamnade på slagt satt vi på Lilla torg som planerat och drack en cider och en drink. satt och snackade med två killar där, det är alltid lika kul at träffa nytt folk =) och ja, innan lilla Torg satt jag och Martina hon henne och drack lite vin och cider..

och innan dess.. skrev jag tenta.. kändes faktiskt bra.. men har ingen aning.. jag kanske är helt ute och cyklar? hämtade ut min förra som jag klarade..men det var verkligen på könshåren måste jag ju säga.. hade jag fått en poäng mindre hade det varit kört..men puh.. nu släppar vi den =)

usch är sent ute nu.. börjar jobba snart..på TFF idag.. är det mot Hammarby idag eller? Vädret är härligt iallafall =)

Nä, har varit på update i helgen.. har jag fått ett liv kanske ?

/ANNA

Mockingbird

undrar vad det betyder? Eminem sjunger om det iallafall..hittade ingen bättre rubrik

så vad har hänt i dag i mitt (o)intressanta liv?
Jo, minsann jag har pluggat! Där blev ni allt chockade va? har suttit ute på soldäcket från kl.9 -16 oj oj oj, det bränner i ansiktet.
Jag har faktiskt varit så duktig att jag jag lagat middag tonfisksallad och tvättat 4 maskiner tvätt som jag hängde ut därute.. SOMMAR! Tror ni min mamma är glad att hon har mig eller?

Var och tränade nu ikväll också, kände att jag var tvungen att rensa skallen efter allt pluggande.. det var så otroliugt skönt att vara nere i hallen igen och steppa där på brädan och bara bli svettigare och tröttare för varje minut som går.. den känslan är saknad..måste försöka skärpa mig nu.. det är ju faktiskt bara ca 2 veckor kvar på TräningCentret sen blir det utomhusträning för min del i form av inlines, promenader, studsmatta och ridning nu när vi snart har häst.. and Vincent is his name.

Ja, då var det dags. Tentan är mellan 13 - 17, och ni håller tummarna för mig hoppas jag =) Tänkte gå upp kl. 8 imorgonbitti för att läsa lite till, mest för säkerhetsskull.

Uppdaterar imorgon eller på lördagförmiddag hur det kändes med tentan..Ha en skön dag =)

/ Aannnnaa


....

skulle mest bara avsluta det förra inlägget.. varför klyddar bloggen???? pallarf inte skriva om avslutingen men ha det bra =)

DAAAMMMPPP!!!

Onsdag

Tjoo.. så vad har hänt idag?

Dagis
jobbade på dagis mellan 9-13, det var kul att vara tillbaka och det tyckte personalen och barnen också =) Men jag skulle nog inte palla att vara vikarie på heltid, det är rätt skönt att veta vad som händer varje dag.
SOL
Solade lite idag när jag kom hem, så idag bränns det lite på kinderna igen =) lagade lite mat sen..hade lovat mamma att göra pasta carbonara..men örk det blev inte alls gott..eller det blev ju ätbart men inte så jätte gott..
Bowling onsdag som vanligt är det dags för att träffa killen som jag är ledsagare till för att bowla, och det gick bra  som vanligt. ¨
och nu ikväll tog jag och fia en sväng på rullorna, åkte ut till Gislövs Läge och vi skulle käka glass men jag blev såp sugen på tjockismat så vi satte oss på pizzeria läget och jag käkade en hamburgartallrik.. man har ju glimten i ögat så vi fick väldigt mycket rabatt på maten, jag kan mina grejer..och ja, nu är jag hemma..ligger i sängen och skriver..som ni kanske har lagt märke till har jag inte pluggat idag, trots tenta i övermorgon.. men om man inte har motivationen går det inte bra..imorgon ska jag plugga hela dagen..tänkte ta en paus att sticka ner till MIST och få mina buskar till ögonbryn plockade.. det är hög tid för det nu..

Nä, i

Ho ho?

Var är alla? Var precis ute med hundarna och det var helt tyst, kusliugt tyst.. är det något som har hänt eller går det något speciellt på tv eller vad är detta ? Kannpt något folk inne på msn heller.. Läskigt detta!

Nu har jag iaf varit på teckenspråk..idag var det tema: Möbler så vi åkte till IKEA på låtsas, så nu kan jag teckna lite möbler och prepositioner, ni vet på, över, bredvid och under och sånt.. Fick beröm över att jag var så duktig och kan så mycket efter bara två gånger, men det har ju sina förklaringa. Dels att jag är intresserad och tycker det är jätte skoj och dels att jag jobbar lite med det, där lär man sig en del ju =) Så det var skoj..

Annars har jag mest pluggat som sagf, ute i solen är dock röd som en tomat i ansiktet nu och det bränns..men det finns nog ingen härligare känsla.. värsta sommarkänslorna

Hoppas att vädret håller i sig till imorgon för jag ska jobba på dagis och då lär vi ju säkert vara ute och leka.., ska bli så kul att träffa alla barnen igen =) Har saknat allt som har med dagis att göra konstigt nog, att byta blöjor, käka smaklös dagismat, leriga ungar och kyliga utedagar, bråk och skrik.. men det är helt fantastiskt just för att barn är så härliga =)
För ta och plugga lite när jag kommer hem för sen ska jag iväg igen, ska bowla med pojken jag är ledsagare till, as usual on wednesdays...och avsluta kvällen med att plugga...måste plugga mycket nu innan tentan. sen ska jag chilla förhoppningsvis!

Ha det underbart!

Tisdag

Myys, sitter ute i solen på en filt och pluggar, så mysigt! Är bara inne nu en snabbis för att käka lite, köttbullar och stuvade makaroner, Josse - du måste lära mig. detta blev inte så jätte gott! Annars blir det bara plugg och teckenspråk idag.. så det är min tisdag, roligare bli det inte!

Har svårt att släppa hur en människa kan förändras på det sättet så snabbt? Lever han bara på ytan eller är detta hans rätta jag, spelade han kanske bara när han var med mig?

See ya folks

Attans

Förlust mot Ljungskile idag.. hata!! Tråkigt att det inte går bra för TFF men ännu värre är det nog för mig som tvingas springa i underkläder genom Malmö, så kom igen nu TFF!

Heldag i skolan idag, lyssnat på 9 redovisningar och redovisat själv.. det gick bra men klant Anna står och klappar åt sig själv när vi är klara, pinsamt!! Men, That´s me =)
Efter skolan var det att ta sig direkt upp på vångavallen för att jobba, gjorde inte så mycket, skulle mest kolla så att Emelie hade lärt sig systemet. tyvärr hade vi för mycket pengar i vår kassa, men ja, det är sånt som händer..

Kollade på matchen med Joy och Frida när jag slutat, trevligt.. satt och snackade en massa, inte pratat ordentligt på länge tycker jag! så det var kul..

Nu är jag äntligen hemma, 13 timmar efter jag lämnade hemmet imorse, men är ärligt talat inte så jätte trött..
Denna veckan ska man plugga (tenta på fredag) men också jobba och gå på teckenspråkkurs
Helgen är redan planerad..
Fredag - Tenta, utgång med Martina
Lördag - Jobba kväll
Söndag - jobba på TFF
Klart man har lite småtimmar över som jag säkert kan fylla på ett eller annat sätt.. det klarar jag alltid!

Nä, nu ska jag jobba på att få upp värmen och sen sova så sött!
Ha en fortsatt underbar vecka och ta hand om er....




My god how deep I am

Impuls

Godmorgon folks ;) oj vad jag har sovit länge idag, för att vara jag alltså..

Igår blev gjordes kvällen av impulser.. hade bestätämt att träffa Fia Och Martina men vi trodde nu att vi skulle chilla.. men eftersom det var så sjukt mysigt väder och alla hormonerna i kroppen snurrar runt ville jag ut och dricka lite, tvungen att fira att jag klarade min tenta såklart =) Tjejeerna ville också ut så vi körde snabbt runt i stan och fixade nya kläder och hämtade dricka hos pappsie, han var ju i Tyskland igår så nu har man ett litet lager..NAJS!
Vi satt och mös och drack vin och lyssnade på The Ark i vardagsrummet, vuxenpoöng på det ;) sen drog vi ner till Lyktan(Illa jag som predikade för Jonas att JAG hänger minsann inte på lyktan, men jag hade en anledning) ) för att lyssna på Daniel och dom som spelade.. vet inte vad bandet kallar sig men dom var bra..
Varför är det så sexigt med killar som spelar bas?

Efter några redbullVodka slutade det tillochmed på magget.. illa det med.. men huvudsaken är att jag hade skoj med mina två gullungar =)

Idag ligger jag inne med en enorm träningsvärk, red igår på min systers häst.. så kul det var =) och senare när jag kommer hem till mamma för jag reda på att min mamma och hennes sambo har bestämt sig för att köpa en häst som dom har varit och tittat på =S detta blir nog bra.. sålänge jag slipper ta hand om den och kan rida lite när jag vill bara :)

ToDoToday
- käka frukost kan vara en bra idé, är väldans hungrig nu..
- plugga.. ska skriva rent mina anteckningar från föreläsningar och plugga in vad jag ska säga på vår redovisning imorgon.
rulla jag måste ut  det fina vädret på rullorna en sväng.. fia har köpt ett par skit fina rullor som jag också vill ha, men dom är alledels för dyra för min plånbok (dock går en del av pengarna till rosabandet) så antingen får jag önska mig dom i present eller så köper jag dom nör jag har bättre lön i sommar =) nu har jag ju faktiskt en dator att betala av.
- nä, men sen hade jag nog inga fler måsten idag..

419635-39 Mina gullungar

419635-40 Mys med vin


Måste käka nu.. Ha det underbart!


Jaaaaaa

8798

G



vet ni vad det betyder ????

Anna har klarat sin tenta =) såg det precis..åh gud jag är helt exhalterad och svettig.. det är nästan så att jag ska sticka ner till stan och gå in på närmsta pub och fira stort!!! Fan vad skönt, nu ska jag släppa den...ni anar inte hur lycklig och lättad jag är

419635-38

Såhär ska jag gå resten av helgen =)

Fy fan vad jag är bra

Härligt

Lika glad alltid när det rär härligt väder, och att det är Fredag gör dagen ännu bättre =) Var i skolan en snabbis mellan 10-11 för att sen missa bussen och gå till mobilia för att ta nästa buss där istället, måste fördriva tiden på något vis ju..
Kom på att jag var så otroligt sugen på McFlurry dajm när jag satt på bussen, så jag bestämde mig för att genast gå ner till Donkan när jag landat i Trellehulla, det är ju Ingen big deal bara 10 kronor. Träffade min gamla Samhällslärare från gymnasiet så vi promenanerade ner mot stan tillsammans och snackade om allt möjligt på så kort tid :) Kul att man kan ha en liknande "bekantrelation" till en gammal lärare, men han är ju trots allt inte mycket äldre än mig själv haha. Skulle hälsa alla gamla BFare från 04 så nu gör jag det =)

Satte mig på en bänk i stan i min ensamhet för att käka upp min glass (insåg att jag inte skulle hinna äta upp det på vägen till min cyllis) Men det hoppade en Josse fram från GilliVanillis dörr och vinkade till mig. Så då fick jag sällskap på vägen sen, Josse skulle cykla hem till syllvägen och hälsa på sin mamma.

Och nu ligger jag här i min underbara säng, har startat en maskin tvätt som jag tror jag ska hänga upp ute i trädgården, det luktar ju alltid så gott då =) Ska väl plugga en stund, kanske.. om jag orkar. 
Meningen var att jag skulle få reda på tentan idag, men den var inte färdigrättad.. gör mig ingenting!  

See yaa

419635-37

fortsättning

teknikens under.. det sista försvann i mitt förra inlägget, det var inte så mycket egentligen men här kommer en kort forstättning

... Jag ska passa mina systrar eftersom min pappa och hans fru ska åka över till Tyskland och köpa alkoholhaltigt, jag har skrivet önskelista :P Múms.. hoppas på att få ta en ridtur på Erikas fyrbenta vän, Bacardi.. hade varit skoj! På lördagkväll vet jag inte vad som händer ännu, har du något föslag?
Söndag . ska mest plugga, annars vet jag inte!

Ni får ha der underbart och sova gott.. det ska jag göra iaf!

Sleep Tight

NewStyle

Nytt utseende
Umgåtts med Josephinisen (www.josephiiine.blogg.se)  idag =) vi har suttit och nördat oss med våra snygga datorer..Och hon har hjälpt mig att ändra mitt utseende på bloggen, jag är sååå nöjd! Behöver finjustera lite, men det får jag ta en annan dag.. det är lite komplicerat trots allt! Tackar så mycket för hjälpen gumman. Alltid kul att umgås med dig..
419635-36

Haha, detta var en gammal bild som jag hittade. Tagen på lyktan innan studenten, Pruta med läpparna sa jag


PLUGG
Innan Josse kom pluggade jag (för ovanlighetens skull) känner mig faktiskt duktig idag, jag har läst tre hela kapitel I Mångkulturalismens utmaningar! Tenta nästa vecka, får se hur det går..
Imorgon får jag reda på min omtenta som jag hade för tre veckor sen, tror dock inte att jag har klarat den. =(
Sökte ett nytt program till hösten, mest för skojs skull.. ett helt nytt program på Malmö Högskola som heter Psykiatriskt omvårdnadsprogrammet.. låter spännande.

TO DO i Helgen
Fredag- Skola 10- ? ska bara öva inför vår redovisning som vi ska ha på Måndag, (om boendesegregationen inom rosengård om ni undrar ?) så det blir chill, ska skriva ut lite också hade jag tänkt, så jag kan plugga fullt ut nästa vecka. På kvällen ska jag eventuellt umgås med Jonas, kolla film eller något.
Lördag- "Passa" Erika och Julia, min systrar . pappa och


Komplicerat

Livet är komplicerat
varför ska det vara lätt, när det kan vara svårt?
Tillhör kompliceringar ungdomen?

Jag tar en dag i taget och så ser vi vad som händer och fötter

/Anna - världens mest förvirrade 19 snart 20 åring kanske?


Myyys

Ligger här i sängen och surfar runt på allas olika bloggar, har inte gått upp ur sängen än och inte käkat frukost, det börjar kurra i magen nu..

Vad har hänt i helgen då?
Fredag- Ledig från skolan, pluggade sen blev det lunch på A9 med Josse och Lellky, käkade en foccacia , as god =) sen blev det rundor i stan, hittade en skit fin bikiniöverdel men köpte den aldrig..ska vänta till lönen.. måste fylla på mitt busskort för de pengar jag har kvar. Åkte senare in till malmö, var bjuden på middag hos en i min förra basgrupp i skolan, prövade arabisk mat för första gången, väldigt gott måste jag säga.. massa tjejsnack och lite skola sen gick jag, Moa och Hanna ner till möllan och tog varsin öl, cider i mitt fall. Mysigt..snackade massa skitsnack haha =P Åkte bussen hem sen, trodde jag skulle få en sängplats i malmö, men icke Phille dissar..fick dock ett erbjudande om att älska på stranden i Skateholm med en kille men jag dissade, Inte så sugen.. haha hade inte gjort det ändå, det vet nu väl?
Lördag - Plugga, jobba på södan- Vårkonsert, (medelålder 70 typ) sålde hela 4 biljetter, alla hade köpt förköp, passade på att plugga medan jag stod där..
hem och lagade middag, fusion burgare med pitabröd, sallad, tsatsiki och salsasås skit gott.. det får jag göra fler gånger.. kanske något för vår tacobar? Bjöd förresten hem fia på middag =) min familj dissar mig och flyr fältet. Sen var det dags att göra vid sig för att sen dra ner till Horizont och ta inträde till The Rewinders 60.talsshow..bra musik det där faktiskt, blev sjukt sugen på att bugga, men det blev att sitta och stämpla folk och hinka cider, gratis är gott =P hemgång vid 1.30..
Söndag - JA, här ligger jag nu, i min säng.. ska skriva klart detta sen ska jag käka frukost.. sen blir det TFF-MFF ska först släppa in alla åskådare och sen ska jag köpa mig ett grillspett och kolla på matchen i detta underbara vädret, ska man kanske ta rullorna till vångavallen, jag är frestad =) Jag har haft en trevlig helg helt enkelt.. men snart är jag sugen på en rejäl fest och bara gå ut och dansa, träffa massa nytt folk och bara älska livet

Tack för mig..seee you

Mmmm mums

Åter en dag med härligt väder..och vad har´jag hittat på? 

åkte till skolan imorse,  men en olycka hade hänt precis innan maglarpsrondellen, så där satt man i så där 50 minuter och bara väntade på att räddningstjänsten skulle bli klara med sitt arbete. Kom till skolan 40 minter försent..
På seminariet hade vi rollspel, det är alltid lika skoj tycker jag. Jag fick spela socialsekreterare Sten haha, inte så lätt faktiskt...
Jag har en big brother kändis på min skola
Skulle gå på toaletten och står i kö och väntar och ut kommer en het kille, som visar sig vara Henrik Schön som var med i BB - 04, helt plötsligt blev skolan lite mer intressant.
Skiiit trött när jag åkte hem, typ somna på bussen hem, det är så skönt =)
 
Ikväll har jag och Martina gått ner till stan och solat, lite motion när man är förkyld för att inte kunnde gå och träna. men när vi var klara var det alldeles för kallt och mörkt för att gå hem igen, så det blev att ringa brossan så han hämtade oss, snällt!

och så kommer vi till dagens rubrik... mmm mums.. jag har käkat jordgubbar och glass nu precis =) gott va?


419635-32

Hej Svejs!


Som en kniv i hjärtat

så fin dag idag =) Jag älskar solen, på något konstigt vis blir livet så mycket lättare då..


419635-29

Har haft fullt upp idag (igen) föreläsning på IMER (annan fakultet än den jag går på, Hälsa o Samhälle) mellan 9.11.15 typ och efter det gick jag och Evelina till Espresso House och köpte varsin dricka, E tog Chailatte och jag tog en frapino , typ milkshake.. sen hängde vi en stund på centralen för att få tag i en buss som kunde ta oss till södervärn så att vi kunde , eller rättare sagt jag kunde skriva ut massa papper på skolan som jag behövde för att kunna plugga inför morgondagens seminarie, tur jag är ute i god tid =) 

Tog bussen hem och pluggandet började, satt eller låg i sängen ca. 1, 5 timme och läste sen var det dags för middag för att sen träffa pojken jag är (bowling)ledsagare till, det gick jätte bra idag, KUL! =) när vi var klara cyklade jag till min vän frisör och väntade på att hon skulle bli klar med sin kund, för att sedan cykla hem till henne och gå en lååång runda.

tanken var att vi skulle gå till gislövs hamn och käka JPs hemma gjorda glass, men han hade visst inte öppnat än, det är ju trots allt inte mer än april , man vill gärna tro att man är längre fram när solen står på, eftersom vi hade bestämt oss för glass gick vi vidare till handlarn´ och det slutade med en DAJMstrut efter mycket  velande fram och tillbaka..


ja, det är inte lätt! gick hemåt med glassen i handen och benen blev bara tyngre och tyngre på ett skönt vis.. älskar att ut och gå med dig vännen.. prata om allt och ingenting och ibland behöver vi inte ens prata med varandra, och det är okej att vi är tysta en stund när vi går där tillsammans, vi vet var vi har varandra ändå!
Tyvärr kallade plugget där hemma, så det var att ta cyklen och cykla hem och läsa klart. Vilket jag är nu.. fit for fight för seminarie imorgon =)

Läste precis i en viss blogg att denna person ringt någon på ett österrikiskt nummer, denne person var i Amsterdam och röjde i två veckor nu, och sen skulle de träffas... stämmer jäkligt bra in på en person jag kände väldigt väl för ett halvår sen =( Hoppas jag har TOKFEL!  Det gjorde ont att läsa, men JAG VET han är fri och göra vad han vill.. men det svider. Även om jag är fri att göra vad jag vill, och har gjort vad jag vill också.. så egentligen? Vad är mitt problem? Säg det du!!

419635-31

BE STRONG

Chilllaaa sa jag

Klockan ringde imorse, men kroppen sa sträng ifrån så jag somnade skönt om =) sov till 10.30 ungefär och sen pluggade jag en stund, under tiden hann jag bli otroligt sugen på att hyra film så jag och mamma tog varsin hund och gick till AGs och handlade mat och hyrde film.
Det blev chickybits och kroketter =) och film blev solstorm, faktiskt bra, och så lite pringles och godis till det =)
 Efter vi hade käkat och kollat första filmen blev det en till, She´s the man, KUL KUL

och nu ligger jag här och chillar, detta var precos vad jag behövde, imorgon blir det nya tag i skolan =) ska till IMER så man får ta bussen lite tidigare än vanligt, men det är väl okej.

http://www.youtube.com/watch?v=LHnJGXwr-HU   Låten som gäller för mig förtillfället, myys!

Ingen träning denna veckan, ska få bot på min förkylning.. va fan beach 08 ser inte ljus ut..men va fan så länge man mår bra ska man vara glad!

Nä, men det var allt för mig denna gång!

Heja Heja

Bra kämpat pågar
419635-27

Har precis kommit hem från Vångavallen, första hemmamatchen denna säsongen =) det gick bra att sälja biljetter, men vi fick visst för mycket pengar över, sånt som händer. Nästa hemmamatch är mott MFF, wiie det ska bli kul, hoppas det blir lika fint väder som idag, då är det sååå härligt att kolla fotboll, sommarkänlor över det!

Igår var jag , Martina och Fia i Malmö som sagt, har aldrig käkat mig så äckligt mätt på Fondue så det blev att slänga popcornen istället, orkade verkligen inte käka dom till filmen..
27 dresses var jätte bra, riktigt mysig film.. och tack för en mysig kväll tjejer.

419635-28 Fia, Fonduegrytan och massa goda såser

Fredaag

alltid lika härligt med fredagar, dock kan jag inte säga att min fredag idag har varit så jätte toppen.. har pluggat sen jag vaknade fram till nu. Förstår inte riktigt varför en socionom ska kunna räkna ut med formler hur boendesegrationen ser ut i olika kommuner/stadsdelar..men men onyttigt  vetandnde kanske är bra ibland.. vad vet jag ?

sitter och väntar på att klockan ska ticka sig till 15 nu, då ska jag gå bort på Österlids pizzeria och köpa mat haha pallar inte laga något idag, och tänkte äta innan jag börjar jobba 16.30 - rastvaktstur på penning/klörups villorna =) Skönt att få in lite klirr i kassan =P

Dagens i-landsproblem.. ska jag ta en bakad potatis eller kebabtallrik?

på tal om mat och kebab så testade jag falafel för första gången i mitt liv, det var faktiskt gott :P jag tog en Kebabfelrulle, både kebab och falafel i en rulle , MUMS :D märks det att jag är hungrig?

som sagt blir det jobb ikväll och sen tänkte jag dra till min pappa och hälsa på.. visa min snygga dator =)

och imorgon blir det städa rummet, hade satsat på storstädning, kasta ut den stationära datorn, databordet, stolen och städa min garderob.. behövs en total utrensning, jag kan inte stänga dörrarna till garderoben.. hur snyggt är det??
och sen tänkte jag plugga lite (om där är tid till det ) för kl 18 ska jag, fia och martina käka fondue på Elysée, ska bli gott, hoppas jag. Har faktiskt aldrig ätit där, men jag har käkat fondue så jag är ju inte helt OFF. sen blir det bio, vi ska se 27 dresses, den verkar jätte bra, hoppas att jag inte blir besviken.

söndag allsvenskhemmamatchpremiär för TFF och jag ska jobba i biljettluckan =) tror ni det kommer mycket folk eller? Det ska bli kul att hänga på vångavallen igen haha, NO LIFE!!! och käka Möllers grillspett var och varannan vecka, ME LIKE!

Nä, men tack för mig

419635-26

bilder säger mer än tusen ord

419635-12 Var som sagt och kollade på Frida på valen..Upp och Hoppa

419635-13 men mest av allt ville jag se snyggingen Ola, och jag blev inte besviken SÖT

419635-14 SÖTARE

419635-15 SÖTAST har sjukt mycket bilder  på Ola eftersom min syster är en riktigt paparazzi :P Tråkigt kanske att bara lägga ut bilder på honom.. men håll med om att det är godis för ögonen

SMÅLAND DÅ
419635-16 Vedeldning och matlagning på  vedspis

419635-17 Vi lagade vitlöksbröd i stenugn, mums :P

419635-18 Mina stug-kompisar
 
419635-19 En trött Anna

419635-20 Lite UNO är aldrig fel när man har strömavbrott

419635-21 En vacker vinterbild, vindstilla och helt tyst - otroligt vackert

419635-22 Fia, redo att leka i snön =)

419635-23 och killarna körde cross medans vi byggne IGLOO

419635-24 såhär långt kom vi, sen var det inte kul mer

_______________________________________________________________________________________________

419635-25 Lite nyshoppat

Haha hoppas ni gillade mina bilder.. alltid kul tycker jag =)

Vem är jag?

Jag kunde inte sova inatt, jag vred och vände mig i sängen fram och tillbaka. Tankarna gick på högfart..vem är jag? vad ska jag göra i framtiden? varför är jag så förrvirrad och otrygg? Just nu vill jag bara sätta mig hos en sorts trollkarl och få på mig en magisk hatt som säger vad jag ska göra här i livet. För tillfället känner jag inte alls för att fortsätta att läsa till socionom, just idag vill jag åka till Kalifornien och jobba som Au pair, men jag tycker det är alldeles för lång tid att vara borta ett helt år, det hade varit asskönt att åka iväh och ta hand om sig själv, men jag hade saknat mina vänner som in i h'lvete..Gjorde omtenta i lördags, klarar jag inte den, är avhoppning väldigt väldigt nära... kanske ska jag , fia och evelina öppna en tacobar, det finns ju inte här i Trellebirg, så why not? Hade varit ball om man som 20 årong hade startat en restaurang..Jag är nog i en 20 årskris..jag är alledels FÖR fri, om man kan vara det, hela världen står framför mig med öppna armar och jag KAN och jag VILL och VÅGAR bara sticka och utforska världen.. jag har ju ingen pojkvän som jag inte vill lämna direkt..

såå.. om just DU har något förslag på vad jag ska ta mig till? Du kanske vet vad jag skulle passa till att jobba med? SKRIV.. jag är i behov av hjälp...

jaha, vad hgar annars hänt sen förra inlägget?
. Varit i Småland, en helg. strömavbrott mitt ute i skogen = elda med ved och tända miljontals värmeljus och sova sked för att få upp värmen haha.. så härligt.. det var skit mycket snö, så jag och fia blev som två små flickor igen. BILDER KOMMER!
- Varit och kollat på Ola och Frida på valen.. dom var bra.. Frida var yuff och Ola han var snygg.. gick upp på scenen till honom och fick en skiva signerad :P haha mogen tjej..kanske inte? BILDER KOMMER här med..
- och i lördags var vi ute, typ alla tjejerna.. jag hade skoj, när jag väl mådde bra igen hahahah det blev visst lite mycket på kort tid där ett tag.. men TACK för en trevlig kväll tjejer, jag är redan sugen igen =)

Jag ska nog göra en liten förändring i mitt liv, eller rättare sagt på mig.. ska förstora mina bröst hade jag tänkt?




Nääää.. skoja bara, jag ska nog göra en liten tatuering.. ingen av killarna jag har träffat har gillat taueringar men och? det är jag som ska gilla den !!

nä, nu kallar Marissa, Seth, Summer och Ryan
ni får ha det underbart och glöm inte komma med förslag på vad jag ska ta mig till

Lovar att inte dröja lika länge till nästa uppdatering, men jag har faktiskt försökt, jag har inte kunnat logga in...

RSS 2.0