GLAD påsk

419635-9
Jaaa, verkligen glad över mitt rosa-guldiga påskågg som jag fick av min älskling till mamma, biljett till Björn Gustafsson m.fl show på slagthuset..wiiee.. jag ska köpa världens största nallebjörn och ge till honom med ett kärleksbrev tihi.. som pricken över i,et fick jag lite gott godis också, mums!

Jag måste bara visa er min gullegris Doris, hon är så fin. Fick henne av min tvillingsjäl Martina på min 19-årsdag

419635-10

419635-11

Snöstorm
Vi får se hur det blir med vår lilla stugweekend i Småland, det ryktas om snöstorm =( tråkigt, men vi får se hur det blir imorgon när vi vaknar.

Jag drömde att Idol-Ola sov hos mig inatt? är jag desperat eller vad är det för fel på mig? HAHA Jag ska iaf flörta med honom lite om en vecka när han kommer hit!

Vågar man?

Mamma satte sig upp i sängen inatt av att hon vaknade och tänkte - Nä, Anna får inte åka till Småland, någotning kommer hända.
Nu är jag lite småskraj, det ska ju faktiskt bli snöoväder. Mammor brukar ju ha en sån konstig känsla när det handlar om deras barn. AJA, får hoppas att allt går bra och att jag kommer helskinnad hem till Trelle igen.

Morgonen
idag har jag varit så där bra effektiv igen. Jag måste klappa mig på axeln.
Morgonen började stressigt, konstigt -tyckte jag. Jag brukar alltid ställa klocka i god tid. Men bussen jag skulle hinna med var ju egentligen inte den bussen som jag verkligen skulle åka med. haha satt på bussen och var typ vid velling och kollar på klockan 9.02 ??? jag skulle ju inte börja skolan förrän 10.15 så jag är verkligen en hel timme för tidig, inte konstigt att jag fick stressa imorse. Men vilken tur jag hade då att jag träffade på Evelina och Helana, så jag hade någon att snacka med i en timme =) Hämtade också ut min tenta, 3 fjuttiga poäng ifrån Godkänt. men men jag vet nu att jag inte är helt uta och cyklar.

Fältrapprt
hade sen vår feedback angående vår fältrapport om Prostitutions gruppen i malmö. Klart godkänd sa han (man kan inte få högre) inga kompletteringar, så den är bara att släppa nu.

Lunch
Efter det glädjande samtalet gick IFS4, som min grupp heter ut och lunchade på ett väldans mysigt ställe som heter Mocca, det kan jag varmt rekomendera. Vår sista dag tillsammans som grupp idag ju, det har verkligen varit en mycket mycket bra grupp.

Eftermiddag
Var tillbaka i Trelleborg runt 13-tiden..vandrade hem till Josephinisen, låg och snackade i soffan sen lagade vi köttbullar och makaroner, det var gott =P  måste bjuda igen till Josse, jag käkar fan alltid där..sen gick jag och träffade pojken som jag är ledsagare  till, på bowlinghallen som vanligt. Det går bättre och bättre för varje gång. Sen gick jag och mötte upp  Fia på salongen så gick vi hem tillsammans. Kände sen att jag behövde massage, så jag körde ut på gymmet till mamma och fick en välbehövd massage. Hemoch plugga efter det onu nu hamnade jag här.

Ska kolla hur det ser ut med jobb i kalifornien, det lockar mig just nu.

Ha det underbart och Glad Påsk, hoppas att ni får något spännande i era påsk ägg, det sa mamma att jag skulle få iallafall..

419635-8

ps. Jag sitter och myser och lyssnar på Eros Ramazotti, mysig musik faktiskt.

you want a piece of me

Nu är dem beställd, shit.. känns som mycket pengar, egentligen har jag inte dom pengarna men
1) jag behöver en ny dator
2) då kan jag tycka att det är bra md en laptop, så jag kan ha med den where ever i go
3) och att den är rosa är ju ett stort mega PLUS haha min digitalkamera passar bra tillsammans med den.
4) den tar inte så stor plats så jag kan kasta ut min dator bord
5) jag ska strunta i killar och de problem man får med dem..hoppas inte min dator får virus (okej, här tog jag i lite)


Killar är som luft och utan luft kan man inte leva  
Eller, hur var det nu?
419635-7
Skolan
Har varit i skolan idag, avslutning av kursen, skönt för dem som klarade tentan, en annan kämpar vidare med samma skit, men jag får hoppas att jag klarar det nästa gång, men tyvärr saknar jag motivering. Vi får la se hur det blir. Imorgon sk a jag bara vara i skolan en halvtimme, kanske inte så lönt men vi ska få reda på betyg på vår fältrapport, så det är en viktig halvtimme. Sen ska jag hämta ut min Underkända tenta och se hur många poäng jag var ifrån. Sjukt störigt om man är ett poäng ifrån, men då vet man att man inte är helt ute och cyklar. Senare blir det lunch med fantastiska IFS4, basgruppen som jag har tillhört sen min skolstart på MAH, tråkigt att ha nya grupper nu, men sånt är livet. Sen är man lång ledig igen från skolan, till på tisdag =)
Småland
Ska åka på en minisemester igen till helgen, denna gången blir det till småland, men inte aning om var? Vi ska iallfall bo i en stuga i skogen tror jag och elda med ved och köra motorcross i skogen. normal Dusch och toalett skulle finnas, tack och lov! Jag har faktiskt kört en del cross, det kan ni inte tänka er va? det blir nog en mysig helg, hoppas jag. Även om jag hade velat klona mig just denna helgen. Vill ju både till åka bort, jobba och ut och festa, men det går inte.
OC
okej, jag vet att jag typ ligger två år efter, men jag håller just nu på att se OC säsong III, härligt att komma tillbaka till deras härliga va rdag med alla intriger. drömmer mig bort, och låtsas att jag är Summers kompis ibland. Men jag är väldigt, mer än överlycklig över de vänner jag har, det ska ni veta!  
419635-4419635-5419635-6

Tack för mig, för denna dagen!


busväder

fy bubblan vilket busväder det är.. var är våren? nu när man shoppat vårjacka och vårskor? När ska man få lägga vantarna i en låda i källaren?

Barnarbete
Har jag utnyttjat min lillebror eller? Bad honom att damma mitt rum och dammsuga. Du får en tia - sa jag. Och han rusade ner och hämtade dammvippan och dammsugaren, där slet han medans jag låg i sängen och pekade, kändes lite taskigt så han fick faktiskt 5 kronor mer än lovat! Killen blev överlycklig för 15 spänn

419635-3

Laptop
jag ska antagligen beställa en dator idag.. kolla bara så fin den är =)

419635-2


Ha det underbart!

med alla gamla X på vinden

You´ve got the sweetest ass in the world

japp, för det har han BJÖRN GUSTAFSSON, du har fångat mitt hjärta. Okej, lite till överdrift.. men ahh han är så härlig..funderar på att boka biljett till hans stand-up show på slagthuset till hösten..är någon på? Hade ju varit underbart att se honom live. Varför är det inte bara JAG i hela Sverige som är kär i honom? då kanske man hade haft en minimi chans

Har kollat upp lite hur man går till väga för att arbeta i Thailand nu, så nu vet jag hur det funkar så har jag hittat ett jobb också, men det är inte nu jag tänkte åka tyvärr.. biljettförsäljare skulle det vara, gå och sälja biljetter till ett uteställe på gator och stränderna, det hade varit perfekt.. man sitter inte inomhus iaf

Har försökt plugga lite idag, men jag tycker det är så tråkigt, vill bara skrynkla ihop boken och kasta i papperskorgen och sen fixar det sig med tejp, som min kusin brukade säga. Haa det var härliga tider..

jahopp då vann Perrelli igår, den funkar ju faktiskt..brukar tänka på om låtarna går att dansa till på schlagerdansgolvet, my favouriteplace =D och den skulle kunna funka, tillsammans med Bengtzing, och Upp och Hoppa och sen tar vi empty room till sista dansen moohaha

Ledig imorgon.. ska plugga, tvätta bilen (mammaorickard tyckte den var otroligt smutsig och undrade vem som hade kört på grusvägar, det var Jag det =P), och städa lite här hemma, så jag har fullt upp, trots att man skulle vara ledig.

Jag är partysugen!!! men jag ska hålla mig till den 29.e då jävlar!!!!
Shake that ass, sa jag!

Nä, ska ta och göra mig lite popcorn och kolla på film.. dock inte Hide and seek som går på Tvn just nu.. det vågar jag inte om jag ska behöva ligga ensam i sängen =S

Vi hörs, vettja


På väg..

Ska närsomhelst ta min cykel och ta mig till jobb.. idag blir det på klörupsvillan, känner inte alls för det - men det brukar bli skoj när man väl kommer dit. Lång dag bara =( 11-20.45 usch..

Nu är frågan - Vad händer till hösten? ska jag fortsätta plugga, eller ska jag ta mitt pick och pack och dra till någon annan världsdel och se något annat, få lite kött på benen och uppleva saker, jag tror det blir det andra alternativet, man ska bara gå över den här tröskeln att verkligen GÖRA DET! att våga ta steget. Det hade varit häftigt, och funkar det inte får jag isåfall återv'ända hem igen och fundera på mitt liv.

Efter jobbet ska jag cykla hem till Jossephinis och kolla melodifestivalen - finalen idag! Jag hejar på FRIDA och Sanna Nielsen och Linda Bengtzing och nä, inte fler =D

Måste köpa med mig något till jobb att äta, men vaaaad? får se vad NETTO har att erbjuda!

Nä, nu ska jag lämna! Morgonpigg som man är sitter man här innan man börjar jobba, det ni!



KLARA!

äntligen är vi klara med vårt arbete om prostitutionsgruppen :) det har varit väldigt intressant att arbeta med! så nu är jag ledig ända tills på tisdag, förrutom jobb på lördag, hela dagen!!

Ur gratistidningen CITY

Sanna Nielsen "empty room"
handlar om:
Att ha blivit tokdumpad för ett tag sedan och har svårt att gå vidare.
Passar: Alla som har blivit lämnade och vill ha en ballad att gråta ut till

Frida feat. headline "Upp o hoppa"
handlar om:
Att gå ut och festa och ragga istället för att ligga hemma och sura
passar: Folk som suttit inne och gråtit till "Empty room" för länge

Konstigt nog är dessa två låtarna mina favoriter inför finalen på lördag, kanske därför dom har fångat mig och mina känslor HAA!

BlondinBella tjänar stora pengar på att blogga, tänk om det vore så lätt att tjäna miljoner! Här kan jag sitta och knappa på mina tangenter, inte blir mitt saldo på kontot mer ?!? Konstigt!

VARFÖR? tar jag inte tag i mig själv och slutar upp med att käka massa choklad och annat skit? och satsar lite på träningen istället, det började ju så bra, men nu är jag riktigt BAD! Skärpning på mig.. ska ut och käka med fiastumpan ikväll, tacobuffé för 39 spänn, det gillar min plånbok =D

Mitt rum ser ut som kriget, men jag orkar inte bry mig!

Tjing!


Stockholm - i mitt hjärta?!?

ehh nä, tyvärr.. Sorligt nog är Trelleborg bättre!
Men trots det hade vi en jätte mysig och kul helg i Stockholmia..

Alltså, om jag ska skriva kommer inlägget bli likadant som Martinas, så jag hänvisar er till hennes =9 vi var ju med om samma saker i princip.. martinarundqvist.blogg.se förrutom att jag inte dejtade någon på söndagen, eftersom jag somnade kl.20 , det var så skönt.. hade inte sovit ordentligt på två dagar, det tar på en kan jag säga!

Klarade inte min tenta :( så just nu har jag tappat gnistan helt för att plugga för tillfället, vet inte riktigt hur jags ka göra.. kanske ta ett uppehåll efter denna terminen så kan jag hoppa på termin 2 när jag känner mig redo.. får se! Jag vet ju vad jag vill bli, så varför vänta ? men är kanske inte riktigt redo?

Idag har jag varit på teckenspråkskurs :) faktiskt jätte kul, det är så kul att teckna tycker jag! Så nu kan jag allt om påsken.. anledningen till varför jag går på kursen är också att jag numera är ledsagare för en kille, jag är med honom på bowlinge en dag i veckan!

det finns så mycket jag vill göra för tillfället. jag vill resa runt i världen, jag vill jobba lite extra som volentär på typ stadsmissionen, jag vill träna, jag vill umgås med mina vänner, jag vill plugga vidare och få ett yrke, jag vill flytta hemifrån och jag vill hitta mig en drömprins ;) jag vet inte var jag ska börja

helgen? fredag- ingen aning?
lördag - jobba 11-20.45 oh my god!
söndag - no idea

Kom gärna med förslag!

Bilder kommer senare, tror jag!

Ha det underbart!

RSS 2.0